TabletGuide.nl

Solar oplader voor je tablet bij iBood.com

| Geen reacties

iBood.com is een Nederlandse website met elke dag een nieuwe aanbieding, vaak tegen een bijzonder scherpe prijs. Vandaag biedt de site de ‘Oyama Maxi Solar Tablet Hybrid Battery Pack’ aan. Dit is een oplader met accu op zonne-energie. Je laadt de accu dus op door het apparaat in de zon te leggen. Wanneer je vervolgens je tablet erop aansluit, kun je de tablet opladen met de energie uit de mobiele accu. De accu heeft een capaciteit van 4000 mAh.
Deze actie is niet meer geldig

De Battery Pack wordt geleverd met connectoren van Samsung en Apple, naast meerdere USB versies. Hiermee is het apparaat geschikt voor meerdere soorten tablets. Meer informatie kun je opvragen in het iBood.com forum, waar ook een ‘product expert’ aanwezig zal zijn.


De iPad en iPad 2 laden niet op uit elke bron. Wanneer een bron te weinig stroom levert, wordt opladen door iOS geblokkeerd. Wij weten niet of de Battery Pack voldoende stroom levert om een iPad op te laden. Let daar dus op wanneer je dit apparaat aanschaft.

Meer info op iBood.com

Auteur: Edwin

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is tablet freak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterlijk van de website. Daarnaast schrijft hij dagelijks artikelen en hij verschijnt regelmatig in de reviews op TabletGuide.nl. Hij werkt momenteel voor een online marketingbureau in Den Bosch. E-mail | Website | Twitter | LinkedIn | Facebook | Google ProfileGeef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*


*