TabletGuide.nl

Gratis iPad bij NRC Next abonnement

| Geen reacties

NRC Next is de eerste krant die haar nieuwe abonnees een tablet cadeau geeft bij het afsluiten van een nieuw abonnement. Hiervoor moet je wel een 2-jarig NRC Next abonnement afsluiten. Voor €35,95 per maand krijg je een papieren versie en heb je toegang tot de digitale versie die je prima kunt bekijken op je gratis iPad.

UPDATE - Deze actie is inmiddels niet meer geldig. Kijk op de iPad of de iPad 2 pagina voor alle acties, prijzen en aanbiedingen. Of bekijk de nieuwe actie van het NRC Handelsblad.


Naast de door-de-weekse papieren en digitale versie, krijg je 2 jaar lang elke zaterdag het NRC Handelsblad in de bus. Dit abonnement samen met de gratis iPad levert volgens NRC’s eigen berekeningen een voordeel op van zo’n €235,-. Let wel op de actievoorwaarden.

Het gratis tablet wat je krijgt is een iPad 16GB WiFi ter waarde van €499,-. Je kunt tegen bijbetaling kiezen voor een iPad met meer geheugen en/of met 3G.

Wil je een gratis iPad of een iPad met korting samen met een abonnement? Kijk dan op deze pagina.

UPDATE - Deze actie is inmiddels niet meer geldig. Kijk op de iPad of de iPad 2 pagina voor alle acties, prijzen en aanbiedingen. Of bekijk de nieuwe actie van het NRC Handelsblad.

Auteur: Leon

Leon is mede-eigenaar en redacteur van TabletGuide.nl. Na zijn studie is hij gaan werken bij de online afdeling van een van de grootste mobiele operators van Nederland als webanalist en online marketeer. Na enkele jaren besloot hij om voor zichzelf te gaan beginnen. Na een korte carriere als freelancer zet hij zich momenteel fulltime in voor eigen online projecten. E-mail | Twitter | LinkedIn | Facebook | Google Profile

Prijzen Apple iPad 2

Prijs:       € 479
Prijs:       € 479
Prijs:       € 479
Prijs:       € 479


Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*


*