TabletGuide.nl

Viewsonic ViewBook 730

Viewsonic gaat met de ViewBook 730 een budget tablet op de markt brengen. Dit is erg opvallend want Viewsonic staat er om bekend dat het bedrijf al zeer goedkope tablets fabriceerd. Deze 7-inch Android tablet draait op Android en krijgt een prijs van een kleine 250 dollar. Dat is niet veel voor een tablet met deze specificaties. Toch zal de Viewsonic ViewBook 730 concurrentie krijgen van andere goedkope tablets. Deze tabletpc kan ook gezien worden als een upgrade van een e-reader.

Artikelnummer ViewBook 730: VB730

Scherm

De Viewsonic ViewBook 730 heeft een 7-inch aanraakscherm met de ongebruikelijke resolutie van 800 x 480 pixels. Deze resolutie wordt voornamelijk gebruikt voor e-books en niet voor tablets. Het is onbekend of het scherm resistief of capacitief is. Een resistief aanraakscherm reageert op het drukken van je vingers. Een capacitief scherm is gevoeliger doordat het touchscreen reageert op de warmte van je vingers. Deze twee schermsoorten geven een andere ervaring met de tablet.

Specificaties

Deze tablet van Viewsonic heeft een single-core ARM Cortex A8 processor, 512 GB RAM geheugen en 8GB intern geheugen. Het geheugen is uit te breiden met een microSD kaart. Deze tablet-pc wordt geleverd met een stylus (een pen) om de tablet  nog makkelijker te kunnen bedienen.

Software ViewBook 730

Ook de Viewsonic ViewBook 730 heeft een verouderd besturingssysteem, namelijk Android 2.2, en beschikt niet over de meest moderne specificaties. Echter, zoals we vaker vermelden, doet dit niet onder aan de populariteit van deze productgroep. Een grote groep mensen is op zoek naar goedkopere modellen tablets die prima aansluiten bij hun behoeften.

Foto’s ViewBook 730

Video Viewsonic ViewBook 730

Viewsonic ViewBook 730 review

Er is momenteel nog geen review van de ViewBook 730 geplaatst op Tabletguide.nl. Heb je zelf een ViewBook in bezit? Dan kun je je persoonlijke review plaatsen onder dit artikel.

Reviews van de Viewsonic ViewBook 730.


Schrijf je eigen review

Schrijf je eigen review
* Verplicht veld

Prijzen Viewsonic ViewBook 730De Viewsonic ViewBook 730 wordt momenteel niet in Nederland verkocht.

Weet je een winkel waar je deze tablet (online) kunt kopen? Stuur ons jouw tip!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*


*