MSI WindPad Enjoy 10

0
Ontvang een mail bij belangrijk nieuws over de MSI WindPad Enjoy 10  
Verzend
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Foto's
  • Prijzen
  • Abonnementen
  • Accessoires
  • Handleiding

De MSI WindPad Enjoy 10 is het groot broertje van de WindPad Enjoy 7. Net als de kleinere versie is deze 10-inch Android tablet gemaakt voor mensen die een wat kleiner budget te besteden hebben. De Enjoy 10 heeft geen top-specs op haar lijstje staan, maar voor deze prijs is MSI geslaagd om een prima tablet te maken.

Design & Beeldscherm

Simpel, zo kun je het ontwerp van de MSI WindPad Enjoy 10 omschrijven. De tablet lijkt een buitenkant te hebben van hard zwart plastic en dat is ook het geval. Ondanks dat voelt de tablet toch stevig aan.

Het beeldscherm heeft een diagonale afmeting van 10,1 inch en een resolutie van 1024 bij 768 pixels, wat overeenkomt met een 4:3 verhouding. De Enjoy 10 heeft een capacitief LCD multi touchscreen waardoor het snel reageert op de warmte van je vingers.

Specificaties WindPad Enjoy 10

De MSI WindPad Enjoy 10 heeft basis specificaties zoals je dat van een budget tablet kunt verwachten. Het apparaat bevat een single-core ARM Cortex A8-processor met een snelheid van 1,2 GHz. Daarnaast is 512 MB RAM aanwezig, wat genoeg is om het Android 2.3 besturingssysteem aan de gang te kunnen houden. Je hebt slechts de beschikking over 4 GB aan geheugen. Dit geheugen is uit te breiden met een microSD kaart, welke je zelf zult moeten kopen.

Wat opvallend is, is dat deze tabletpc een miniHDMI-uitgang heeft. Daarnaast is er de mogelijkheid om 1080p video’s in HD af te spelen op een externe monitor. Ook beschikt de WindPad Enjoy 10 over WiFi (802.11 b/g/n) en Bluetooth 2.1. Je kunt externe apparatuur of geheugensticks verbinden met deze tablet via de miniUSB-poort.

Ten slotte, deze tablet heeft twee 2,0 megapixel camera’s aan boord, waarvan één de mogelijkheid biedt om 720p video opnamen te schieten.

Android 2.3 OS

Aan boord is het Android besturingssysteem, en wel versie nummer 2.3. Ondanks dat dit niet het nieuwste Android besturingssysteem is, kun je prima werken met Android 2.3.

Deze MSI-tablet heeft geen toegang tot de bekende Android Market van Google, wat een groot nadeel is. MSI zegt nog bezig te zijn met een oplossing. Waarschijnlijk zal men een alternatieve applicatie winkel aanbieden om apps te kunnen downloaden. Overigens zijn deze alternatieven al in voldoende mate aanwezig als je de weg weet te vinden.

Prijs & beschikbaarheid WindPad Enjoy 10

Een adviesprijs voor de WindPad Enjoy 10 is nog niet afgegeven door MSI. We verwachten dat de prijs voor deze budget tablet tussen de 250 en 300 euro zal komen te liggen. Deze tablet is vanaf juli of augustus te koop in de Nederlandse winkels.

 

Algemeen:
Introductiedatum:
Beschikbaarheid:Beschikbaarheid onbekend
Type:Tablet
Gewicht:795 gram
Formaat:nog onbekend
Batterij:Li-Ion accu
Gebruikstijd:onbekend
Kleuren:Zwart
Geheugen:
Harddisk:4 GB
Cardreader:
SD-kaart tot:
Werkgeheugen:512 MB
Scherm:
Soort:LCD
Schermdiagonaal:10.1 inch
Resolutie:1024 x 768
Pixels per inch:127 ppi
Aspect ratio:4:3
Besturingssysteem:
Platform:Android 2
Processor:
Processor:ARM Cortex A8
Frequentie:1.2 GHz
Grafische chip:
Camera:
Camera achterzijde:
Camera kwaliteit:2.0 megapixel
Camera voorzijde:
Camera voorzijde kwaliteit:2.0 Megapixel
Connectiviteit:
USB Slave:
USB Host:
Bluetooth:
WiFi:
3G:
4G:
GSM:
GPS:
HDMI:
NFC:
Overige aansluiting / sensor:Accelerometer
Invoer:
Toetsenbord:
Digitizer:
Pen / stylus:
We hebben (nog) geen verkoopprijzen van deze tablet in ons systeem. Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra er nieuws is over deze tablet. Wil je alleen weten wanneer de verkoopprijzen bekend zijn? Vink dan 'alleen prijzen' aan.

   Alleen prijzen

Verzend
Type tablet:
Contract:
Abonnement:
Zoeken
Kies een type tablet en een type abonnement.Sorry, voor deze tablet hebben we nog geen accessoires beschikbaar.
Sorry, van deze tablet hebben we nog geen handleiding beschikbaar.

Share.

Reageer