TabletGuide.nl

Acer Iconia Tab A500 - TabletGuide.nl

Honeycomb 3.1 update voor de A500 uitgelekt

| Geen reacties

Ben je in het bezit van een Acer Iconia Tab A500? Dan weet je inmiddels dat de update naar Honeycomb 3.1 op 5 juli te downloaden zal zijn. Mocht je niet zo lang willen wachten, dan is het nu ook mogelijk de update zelf te downloaden en op je tablet te installeren. De update heeft namelijk via China het forum van XDA bereikt. De link naar het betreffende topic vind je na de break. Via de link kun je de update downloaden en vervolgens via de gebruikelijke procedure op je tablet installeren.

Hoewel wij het niet kunnen testen is Honeycomb update als volgt uit te voeren.


  1. Plaats het update bestand op de SD kaart.
  2. Zorg dat je tablet opgeladen wordt of tenminste 50% opgeladen is.
  3. Schakel de tablet uit
  4. Schakel de tablet in, waarbij de ‘volume down’ knop ingehouden wordt. Wacht totdat het ROM opstartscherm verschijnt. Volg de aanwijzingen op het scherm.
  5. Voer de update uit. Dit duurt 3 tot 5 minuten.
  6. Na de update start de tablet vanzelf opnieuw op.

De update is te downloaden via het XDA forum.

Auteur: Edwin

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is tablet freak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterlijk van de website. Daarnaast schrijft hij dagelijks artikelen en hij verschijnt regelmatig in de reviews op TabletGuide.nl. Hij werkt momenteel voor een online marketingbureau in Den Bosch. E-mail | Website | Twitter | LinkedIn | Facebook | Google Profile

Prijzen Acer Iconia Tab A500

Prijs:       € 489
Prijs:       € 494
Prijs:       € 498.99
Prijs:       € 498.99


Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*


*