TabletGuide.nl

Lenovo Ideapad K1

Ook Lenovo gaat een Honeycomb tablet op de markt brengen. De Lenovo Ideapad K1 is Lenovo’s eerste tablet-pc die men maakt, nadat de iPad het succes van de tablets startte. Deze 10-inch Android tablet werd in eerste instantie alleen in China op de markt gebracht maar komt ook naar Europa en de Verenigde Staten. Lees op deze pagina alle informatie en specificaties van de Lenovo Ideapad K1. Onderaan deze pagina vind je ook enkele foto’s van deze Lenovo tablet.

Beeldscherm

De Lenovo Ideapad K1 heeft een multi touchscreen met een diagonale afmeting van 10,1 inch (omgerekend ruim 25 centimeter). De resolutie bedraagt 1280 x 800 pixels.

Specs Lenovo Ideapad K1

Welke processor de Lenovo Ideapad K1 in beweging zal brengen is nog niet bekend. Waarschijnlijk zal dit een nVidia Tegra 2 processor zijn, of een Qualcomm Snapdragon processor. De Ideapad K1 beschikt over 32 GB aan geheugen opslag.

Aanwezig zijn WiFi, Bluetooth, en een HDMI aansluiting. Ook kun je een simkaart plaatsen in deze Ideapad waardoor je verbinding kunt maken met mobiel Internet. Het is nog niet bekend of deze tablet beschikt over GPS.

Android OS

Android Honeycomb is het besturingssysteem wat draait op de Lenovo Ideapad K1. Deze tablet is daardoor compatibel met Flash en alle andere webstandaarden die gebruikt worden. Ook is de Android Market aanwezig op deze tablet, en zijn verschillende bekende applicaties voorgeïnstalleerd.

Prijs en beschikbaarheid Ideapad K1

De prijs van de Lenovo Ideapad K1 is momenteel nog niet bekend. In de VS gaat deze tablet verkocht worden voor 500 dollar. Waarschijnlijk zal de Ideapad K1 in Europa rond de 500 euro gaan kosten.

Foto’s Lenovo Ideapad K1

Reviews van de Lenovo Ideapad K1.


Schrijf je eigen review

Schrijf je eigen review
* Verplicht veld

Prijzen Lenovo Ideapad K1De Lenovo Ideapad K1 wordt momenteel niet in Nederland verkocht.

Weet je een winkel waar je deze tablet (online) kunt kopen? Stuur ons jouw tip!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*


*