Specificaties HTC Flyer

Algemeen:
Beschikbaarheid:Q2 verwacht
Gewicht:415 gram
Formaat:
Batterij:
Gebruikstijd:Tot 4 uur
Kleuren:Zwart /
Geheugen:
Harddisk:32 GB /
Cardreader:
Werkgeheugen:1 GB
Scherm:
Grafische chip:
Soort:LCD
Schermdiagonaal:7 inch
Resolutie:1024 x 600 /
Besturingssysteem:
Platform:Android
Processor:
Processor:
Frequentie:1500 MHz
Camera:
Camera achterzijde:
Camera kwaliteit:5.0 megapixel
Camera voorzijde:
Camera voorzijde kwaliteit:1.3 Megapixel
Connectiviteit:
Bluetooth:
WiFi:
3G:
GSM:
GPS:
Overige aansluiting / sensor:
Internet op je iPad? Bestel je abonnement bij Vodafone

HTC Flyer

De HTC Flyer werd in februari 2011 bekend gemaakt. De Flyer is een Android tablet met een schermdiagonaal van 7 inch. De Flyer beschikt in eerste instantie over het besturingssysteem Android 2.3 (Gingerbread), met een eigen User Interface laag van HTC genaamd HTC Sense. In de tweede helft van 2011 zal de Flyer geüpgrade worden naar Honeycomb. Als we deze HTC-tablet in handen krijgen zal ook een (video)review verschijnen in de tablet review sectie.

Design HTC Flyer

Het uiterlijk van de HTC Flyer lijkt erg veel op een grote versie van de populaire HTC Desire.

Specificaties Flyer

De specificaties van deze tabletpc zijn prima te noemen. Met een processor van 1,5 GHz en 1GB intern geheugen kan deze tablet mee in de huidige markt. De Flyer heeft een geheugencapaciteit van slechts 32 GB SSD. Daarnaast kun je het geheugen met nog eens maximaal 32 GB uitbreiden indien je een micro-SDkaart plaatst in bijbehorend slot.

Android

In eerste instantie zal HTC de Flyer uitrusten met Android 2.3. In de tweede helft van 2011 zal dit worden verbeterd naar Android 3.0, oftewel Honeycomb. Juist in deze tijd waarin de eerste Honeycomb-tablets het daglicht gaan zien kan HTC het zich niet veroorloven om een tabletpc op de markt te brengen met een oude versie van het besturingssysteem. Toch is men lovend over de eigen interface laag die HTC voor de Desire smartphone heeft gemaakt. HTC zal een her-ontwikkelde interface van Sense op de HTC Flyer plaatsen.

Foto HTC Flyer

Meer foto’s zullen in de loop van deze week volgen.

blog comments powered by Disqus