TabletGuide.nl

Viewsonic ViewPad 7x

 

De Viewsonic ViewPad 7x is de opvolger van de ViewPad 7. Het is Viewsonic’s nieuwste 7-inch tablet. Deze Honeycomb tablet is een van de eerste 7-inch Honeycomb tablets die op de markt te verkrijgen is. In dit artikel een overzicht van alle specificaties van deze Viewsonic tablet. Heb je een ViewPad 7x in bezit? Dan kun je je mening over deze tablet geven in een persoonlijke review, onderaan dit artikel.

Van Viewsonic verschenen eerder deze tablets:
Viewsonic ViewPad 7
Viewsonic ViewPad 10
Viewsonic ViewPad 10s
Viewsonic ViewPad 10Pro

Beeldscherm

De ViewPad 7x van Viewsonic beschikt over een 7-inch capacitief LED-scherm en ondersteunt multitouch. De resolutie bedraagt 1024 bij 600 pixels.

Specificaties

Deze 7-inch multimediatablet beschikt over alle standaard specificaties die momenteel verwacht worden van een tablet. Zo ligt onder de motorkap van de Viewsonic ViewPad 7x een nVidia Tegra 2 dual-core processor met 1 GHz kloksnelheid. Het interne geheugen is nog niet bekend.

De ViewPad 7x is aan te sluiten op het internet door middel van WiFi (802.11 b/g/n) of via een mobiele verbinding door middel van een simkaart en 3G. Daarnaast is Bluetooth 2.1 aanwezig en is een microUSB poort.

Het is mogelijk om een externe monitor aan te sluiten op deze tablet via de miniHDMI-poort. De tablet heeft de capaciteiten om HD-content te streamen naar een HD-monitor.

Deze tablet beschikt daarnaast over 2 camera’s. Aan de voorkant bevindt zich een 2,0 megapixel frontcam. Aan de achterkant zit een driehoekige vorm met daarin een 5,0 megapixel camera met video-opname functionaliteit.

Android software

Doordat de ViewPad 7x beschikt over de nieuwste Android-software, heb je een uitstekende internet- en multimedia-ervaring op deze tablet. Zo ondersteund Honeycomb Flash en alle andere mogelijke web-standaarden.

Op deze tablet is Google’s applicatie markt, de Android Market, geïnstalleerd. Hierdoor heb je met je Gmail-account toegang tot duizenden applicaties die je gratis kunt downloaden. Andere applicaties kosten een klein bedrag, maar dit is niet verplicht. Ook de bekende Google apps, zoals Gmail, YouTube, Maps en Google Earth zijn aanwezig op de ViewPad 7x. Door middel van GPS en Google Navigatie, een gratis applicatie, kun je uitstekend navigeren zolang je de beschikking hebt over een (mobiele) internetverbinding.

Prijs & beschikbaarheid ViewPad 7x

Een prijs en releasedatum van de Viewsonic ViewPad 7x is nog niet bekend gemaakt.

Reviews van de Viewsonic ViewPad 7x.


Schrijf je eigen review

Schrijf je eigen review
* Verplicht veld

Prijzen Viewsonic ViewPad 7xDe Viewsonic ViewPad 7x wordt momenteel niet in Nederland verkocht.

Weet je een winkel waar je deze tablet (online) kunt kopen? Stuur ons jouw tip!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*


*