TabletGuide.nl

kpn-goeie-deals

KPN Goeie Deal Weken ook voor tablets en abonnementen

| Geen reacties

De KPN Goeie Deal weken zijn weer begonnen. Men noemt het zelfs Goeie Deal XL, vanwege de grootte van de kortingen. Ook de tablets en tablet abonnementen vallen binnen deze actie weken. Je krijgt nu flinke kortingen op tablet abonnementen in combinatie met een tablet, of op sim only 3G abonnementen voor tablets. Na de break zie je een overzicht van alle aanbiedingen van KPN.

De Goeie Deal acties zijn zowel geldig voor particulieren als voor zakelijke gebruikers. Naast de tablet abonnementen aanbiedingen vind je ook goede aanbiedingen voor mobiel bellen, internet en tv pakketten.


De 3G-abonnementen in combinatie met een tablet hebben nu 4 maanden (bij 1-jarig abonnement) of 8 maanden (2-jarig) lang 10 euro per maand korting. Je kunt deze tablet-abonnementen krijgen in combinatie met een Samsung Galaxy Tab of de HTC Flyer.

Heb je al een tablet? Nu zijn de 3G sim only abonnementen zeer scherp geprijsd. Op de tablet sim-only abonnementen van KPN krijg je nu 4 maanden (1 jaar) of 8 maanden (2 jaar) 50% korting op je maandkosten. Kijk hier voor deze aanbiedingen. Wil je niet vastzitten aan een abonnement? Dan kun je uiteraard de speciale sim only tablet abonnementen nemen, welke je maandelijks kunt opzeggen. Meer informatie over de tablet abonnementen vind je hier.

Ook zakelijke gebruikers kunnen profiteren van grote kortingen. Nieuwe zakelijke klanten krijgen 12 maanden 50% korting op hun ipad, tablet of netbook abonnement. Kijk hier voor meer informatie.

Een overzicht van alle Goeie Deal aanbiedingen van KPN vind je hier.

Auteur: Leon

Leon is mede-eigenaar en redacteur van TabletGuide.nl. Na zijn studie is hij gaan werken bij de online afdeling van een van de grootste mobiele operators van Nederland als webanalist en online marketeer. Na enkele jaren besloot hij om voor zichzelf te gaan beginnen. Na een korte carriere als freelancer zet hij zich momenteel fulltime in voor eigen online projecten. E-mail | Twitter | LinkedIn | Facebook | Google Profile