TabletGuide.nl

Dell Streak Pro

De Dell Streak Pro is de overtreffende trap in het Streak-assortiment van Dell. Na de Dell Streak (5 inch) en de Dell Streak 7 is dit Dell’s eerste 10-inch tablet-pc. De Streak Pro zal zich richten op de zakelijke markt, met speciale accessoires en applicaties. Maar ook consumenten kunnen veel plezierige uren doorbrengen met deze tablet.

Beeldscherm

Het beeldschermdiagonaal van de Dell Streak Pro is 10,1-inch, oftewel 25,7 centimeter. De Streak Pro heeft een resolutie van 1280 bij 800 pixels.

Specificaties Dell Streak Pro

De Dell Streak Pro bevat een nVidia Tegra T20 processor. Dit is een 1 GHz dual-core processor van een van de beste tablet-processor fabrikanten in de wereld. Deze tablet-pc beschikt over 1 GB RAM. De Dell Streak Pro komt in de winkels te liggen in 3 uitvoeringen: 16 GB, 32 GB en 64 GB. Met behulp van een SD-kaart kun je optioneel het geheugen uitbreiden.

Het is mogelijk om met de Streak Pro verbinding met internet te maken door middel van dualband WiFi. Ook beschikt deze tablet over Bluetooth 2.1+edr. Dell overweegt om een Amerikaanse 4G-antenne toe te voegen, maar in Europa zal dit niet bruikbaar zijn.

Waarschijnlijk bevat de Dell Streak Pro geen 3G-module. Wel zal Dell waarschijnlijk een speciale dongel ontwikkelen voor deze tablet om alsnog gebruik te kunnen maken van mobiel internet.

Camera’s

De Dell Streak Pro beschikt over een 2,0 megapixel frontcam en een 5,0 megapixel camera aan de achterkant van de tablet.

Software

Honeycomb is het besturingssysteem waarop de Dell Streak Pro draait. Deze tablet is Flash-compatibel. Hierdoor heb je de beschikking over de bekende Google applicaties zoals Gmail, YouTube en Google Maps. In de Android Market kun je kiezen uit duizenden Android applicaties.

Prijs & beschikbaarheid Streak Pro

De Dell Streak Pro moet in juni op de markt verschijnen. Een adviesprijs is nog niet bekend gemaakt. Voor de Dell Streak Pro zullen speciale accessoires beschikbaar gesteld worden zoals een docking station, een 3G-dongel en een oplaad-adapter voor in de auto.

Foto’s Dell Streak Pro

Momenteel zijn nog geen officiële foto’s en video’s vrijgegeven door Dell.

Reviews van de Dell Streak Pro.


Schrijf je eigen review

Schrijf je eigen review
* Verplicht veld

Prijzen Dell Streak ProDe Dell Streak Pro wordt momenteel niet in Nederland verkocht.

Weet je een winkel waar je deze tablet (online) kunt kopen? Stuur ons jouw tip!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*


*