MSI WindPad Enjoy 7

0
Ontvang een mail bij belangrijk nieuws over de MSI WindPad Enjoy 7  
Verzend
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Foto's
  • Prijzen
  • Abonnementen
  • Accessoires
  • Handleiding

MSI heeft twee budget tablets geshowed op de Computex beurs in mei in Taiwan. De MSI WindPad Enjoy 7 en de 10 moeten goedkope Android tablets worden die geschikt zijn voor het grote publiek. Met nog steeds prima specificaties lijkt MSI te zijn geslaagd in deze opzet.

Deze pagina gaat over de MSI WindPad Enjoy 7. Kijk hier voor de WindPad Enjoy 10.

Ontwerp en beeldscherm

Het ontwerp van de Enjoy 7 is simpel. De tablet lijkt te zijn omgeven door zwart plastic en dat is ook het geval. Ondanks het simpele design voelt de tablet stevig aan.

Het beeldscherm heeft een diagonale afmeting van 7 inch en een resolutie van 480 bij 800 pixels. Het LCD-scherm is capacitief waardoor het snel reageert op de warmte van je vingers.

Specificaties MSI WindPad Enjoy 7

De WindPad Enjoy 7 heeft basis specs zoals je dat van een budget tablet kunt verwachten. In het apparaat bevindt zich een single-core ARM Cortex A8-processor met een snelheid van 1,2 GHz. Daarnaast is 512 MB RAM aanwezig en heb je slechts de beschikking over 4 GB aan geheugen. Dit geheugen is uit te breiden met een microSD kaart, welke je zelf zult moeten kopen.

Opvallend is het feit dat deze tabletpc een miniHDMI-uitgang heeft, inclusief de mogelijkheid om 1080p video’s in HD af te spelen op een externe monitor. Daarnaast beschikt de WindPad Enjoy 7 over 802.11 b/g/n WiFi en 2.1 Bluetooth. Je kunt externe apparatuur of geheugensticks verbinden met deze tablet via de miniUSB-poort.

Ten slotte, deze tablet heeft twee 2,0 megapixel camera’s aan boord, waarvan één de mogelijkheid biedt om 720p video opnamen te schieten.

Besturingssysteem & software

De MSI WindPad Enjoy 7 heeft Android 2.3 aan boord. Ondanks dat dit niet het nieuwste Android OS is, is het prima werken met deze versie van Google’s besturingssysteem.

Een nadeel is dat deze tablet geen Android Market toegang heeft. MSI zegt nog bezig te zijn met een oplossing. Waarschijnlijk zal men een alternatieve applicatie winkel aanbieden om apps te kunnen downloaden. Overigens zijn deze alternatieven al in voldoende mate aanwezig als je de weg weet te vinden.

Prijs WindPad Enjoy 7

Een adviesprijs voor de Enjoy 7 is nog niet afgegeven door MSI. We verwachten dat de prijs voor deze budget tablet tussen de 200 en 300 euro zal komen te liggen.

Algemeen:
Introductiedatum:
Beschikbaarheid:Beschikbaarheid onbekend
Type:Tablet
Gewicht:395 gram
Formaat:nog niet bekend
Batterij:Li-Ion accu
Gebruikstijd:onbekend
Kleuren:Zwart
Geheugen:
Harddisk:4 GB
Cardreader:
SD-kaart tot:
Werkgeheugen:512 MB
Scherm:
Soort:LCD
Schermdiagonaal:7 inch
Resolutie:800 x 480
Pixels per inch:133 ppi
Aspect ratio:5:3
Besturingssysteem:
Platform:Android 2
Processor:
Processor:ARM Cortex A8
Frequentie:1.2 GHz
Grafische chip:
Camera:
Camera achterzijde:
Camera kwaliteit:2.0 megapixel
Camera voorzijde:
Camera voorzijde kwaliteit:2.0 Megapixel
Connectiviteit:
USB Slave:
USB Host:
Bluetooth:
WiFi:
3G:
4G:
GSM:
GPS:
HDMI:
NFC:
Overige aansluiting / sensor:Accelerometer
Invoer:
Toetsenbord:
Digitizer:
Pen / stylus:
We hebben (nog) geen verkoopprijzen van deze tablet in ons systeem. Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra er nieuws is over deze tablet. Wil je alleen weten wanneer de verkoopprijzen bekend zijn? Vink dan 'alleen prijzen' aan.

   Alleen prijzen

Verzend
Type tablet:
Contract:
Abonnement:
Zoeken
Kies een type tablet en een type abonnement.Sorry, voor deze tablet hebben we nog geen accessoires beschikbaar.
Sorry, van deze tablet hebben we nog geen handleiding beschikbaar.

Share.

Reageer