Inloggen RegistrerenTip ons Contact Nieuwsbrief

Gigabyte, bekend van de zakelijke laptops, heeft een tablet op de markt gebracht, de Gigabyte S1080. Zoals we van het bedrijf gewend zijn richt dit product zich ook op de zakelijke veel-gebruiker. De S1080 tablet is ontwikkeld voor gebruikers die topprestaties verwachten van een tablet. Zware programma’s of ultiem multi-tasken? De Gigabyte S1080 heeft er geen problemen mee!

Ontwerp

Het design van de Gigabyte S1080 is saai te noemen. De tablet-pc oogt hoekig en lomp, en zo voelt hij ook aan. Hierdoor kon optimaal gebruik worden gemaakt van vrijwel alle technische mogelijkheden die momenteel beschikbaar zijn op een draagbare computer.

Om optimaal gebruik te kunnen maken van de software zijn drie zogenaamde touch hot keys aangebracht naast het scherm. Met deze toetsen kun je het virtuele toetsenbord snel tevoorschijn toveren en kun je gemakkelijk door de browser of door documenten scrollen.

Daarnaast beschikt deze tablet-pc over een optische trackpad, om zo met de muis te kunnen navigeren, en over twee virtuele muisknoppen.

Beeldscherm

De Gigabyte S1080 beschikt over een 10,1-inch multi touchscreen (LED) met een resolutie van 1024 bij 600 pixels.

Indrukwekkende technische specificaties

De grootverbruiker zal top-prestaties verwachten van een zakelijke krachtpatser. En hij hoeft niet teleurgesteld te zijn. Met een 1,66 GHz dual-core processor, 2 GB RAM DDR3 geheugen en een 320 GB harde schijf (2.5″ 7mm SATA 5400 rpm) heb je een volwaardige tablet in handen met specificaties die overeenkomen met een uitstekende pc.

De Gigabyte S1080 beschikt over veel aansluit opties. Zo is  een USB 3.0 en een USB 2.0 poort aanwezig en kun je verbinding maken met externe apparatuur of een headset door middel van Bluetooth 3.0.

Verbinding met internet kun je maken door de S1080 tablet te verbinden met een ethernetkabel, of door middel van een draadloze WiFi-verbinding. Ook heb je de mogelijkheid om een simkaart te plaatsen in deze tablet voor internet via het mobiele telefonie netwerk.

Als laatste bevat de Gigabyte S1080 een VGA poort en een D-sub aansluiting.

Foto’s Gigabyte S1080

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.