Inloggen RegistrerenTip ons Contact Nieuwsbrief Over ons
TabletGuide.nl
23 juli 2012

Win een Google Nexus 7

Win een Google Nexus 7

De Google Nexus 7 is pas in september in Nederland verkrijgbaar. In de VS is hij vanaf deze week verkrijgbaar en inmiddels bijna uitverkocht. Wij hebben nog wel een exemplaar kunnen bemachtigen en deze Nexus 7 geven we weg aan één van onze bezoekers! Wil jij als één van de eerste Nederlanders een Nexus 7 bemachtigen? Doe dan mee met onze actie. Hoe meer vrienden je weet te motiveren om ook mee te doen, hoe meer kans je zelf maakt.

> Naar de actiepagina


Auteur: Edwin van der Palen

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is tablet freak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterlijk van de website. Daarnaast schrijft hij dagelijks artikelen en hij verschijnt regelmatig in de reviews op TabletGuide.nl. Hij werkt momenteel voor een online marketingbureau in Den Bosch.

14 reacties

  1. wanneer hoor je de uitslag?

    • De actie loopt tot en met 15 augustus, zodat we deel 2 van de review af kunnen maken en om alle vakantiegangers een kans te bieden om mee te doen. De uitslag zal snel na de 15e bekend gemaakt worden, natuurlijk weer middels een spannende YouTube video en via de site en Facebook.

      De winnaar zal na persoonlijk contact de Nexus 7 direct opgestuurd krijgen. Dus ruim op tijd voor de Nederlandse release :-)

  2. Nice! Lets try it :)

  3. Ik doe graag mee! Maar iets gaat er fout, ik moet “lid worden” van jullie facebook, maar dat ben ik al! Nu kom ik niet bij de link. De “vind ik leuk” knop verschijnt niet en op verversen werkt ook niet. https://www.box.net/shared/f1afdaec544760a264f5

  4. Het lukt me niet het probleem te reproduceren. Op Windows en Mac (alle browsers) werkt het gewoon bij mij. Lastig zoeken naar de oorzaak :-)

    Ik heb wel wat zaken aangepast, dus misschien heeft het geholpen. Zo niet, dan moet ik iets anders verzinnen, denk ik.

  5. Is er na stap 3 geen andere stap meer?
    Want in de beschrijving staat “5 stappen” :p

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.