AndroidNieuws iOSNieuws WindowsNieuws Inloggen RegistrerenTip ons Contact Nieuwsbrief Over ons
TabletGuide.nl

| Geen reacties

Review: Krusell Avenyn Case voor iPad

Gebruiksgemak: Scherm: n.v.t.
Geluid: n.v.t. Degelijkheid:
Connectiviteit: n.v.t. Software: n.v.t.
Accuduur: n.v.t. Prijs:
Eindoordeel:

krusell

De Krusell Avenyn Case voor de iPad 2 of de iPad 3 is een stijlvolle leren iPad case die ook te gebruiken is als iPad stand. De case omvormt de volledige iPad en kan ook dienst doen als iPad stand in verschillende standen. Voor deze iPad accessoire review hebben we de case enkele dagen gebruikt. We beschrijven in dit artikel onze ervaringen over het ontwerp, de plaatsing van de case om de iPad, het gebruiksgemak, de bescherming en de prijs. Ook laten we de foto’s zien die we tijdens de test gemaakt hebben van deze Krusell Avenyn Case.

Materiaal & design

De Krusell Avenyn Case is van Zweeds ontwerp, gefabriceerd in Azië. Deze Krusell cases zijn gemaakt van echt leer en zijn gestikt in een ruitvorm. Naast een chique uiterlijk dragen deze stiksels ook bij aan de stevigheid van de iPad case. De case bestaat uit een leren achterkant, een smalle leren rand die naast het beeldscherm geplaatst wordt. Daarovereen kan een leren gevouwen bedekking geplaatst worden.


Het ontwerp is chique te noemen. In deze tablet accessoire review gebruiken we de witte Avenyn Case. Je kunt deze Krusell iPad case ook in het zwart en in het rose kopen. De witte en zwarte cases ogen uitstekend bij een witte of zwarte iPad. Beide cases zijn ook uitstekend voor zakelijk gebruik. De licht-rose Avenyn Case is een stijlvolle leren case voor de vrouw maar minder geschikt voor zakelijk gebruik.

Plaatsing

Het is eenvoudig om de iPad in de Avenyn Case van Krusell te plaatsen. De bovenkant aan de korte zijde is voorzien van een flap met klittenband. Deze kan worden geopend waarmee je de iPad volledig in de hoes kunt schuiven. De flap positioneer je over de zijkant van de tablet en kun je met het klittenband bevestigen aan de achterzijde. De iPad zit dan volledig ingeklemd in de Avenyn Case.

Gebruiksgemak & bediening

Eenmaal gepositioneerd in de case is de iPad gewoon te gebruiken. Je voelt de leren rand goed zitten bij het gebruik van de iPad. Alle knoppen en poorten zijn toegankelijk door middel van gaten en sleuven in het leren omhulsel. Ook de camera’s functioneren gewoon bij deze case.

De case is dun en licht. Wat dat betreft heb je amper last van deze case.

Bescherming

De bescherming van de case scoort een ruime voldoende. Het leren omhulsel beschermt de iPad tegen krassen en kleine deukjes. Ook bij een eventuele val kan de case voor bescherming zorgen, maar het valt op dat de hoeken aan de smalle zijkant niet volledig beschermt zijn. Ook is de bescherming tegen vocht, bijvoorbeeld doordat je per ongeluk een kopje koffie omstoot, minimaal.

De case is ideaal om je iPad te beschermen onderweg en om je iPad op te bergen in een (laptop)tas.

Tablet stand

De Krusell Avenyn Case is is ook te gebruiken als tabletstand. Door middel van het omvouwen van de case, zoals we ook bij andere merken cases gewend zijn, kun je een iPad stand creëren. De stand is in drie standen te gebruiken. In de foto’s zie je voorbeelden hiervan.

Het gebruik van de iPad stand is prima te noemen, maar verwacht geen stevige positionering zoals je die hebt bij de officiële iPad-accessoires of accessoires die zijn ontwikkeld om alleen als stand te dienen.

Krusell Avenyn Case kopen

Je kunt de Krusell Avenyn Case voor de iPad 2 en iPad 3 kopen bij Tabletcenter voor een kleine 45 euro.

iPad accessoires

TabletGuide.nl heeft een compleet overzicht samengesteld van alle accessoires die passen bij je iPad. De accessoires voor je Apple tablet zijn verdeeld in categoriën zodat je makkelijk de accessoire kunt vinden die bij jou past.


Bekijk hier alle iPad accessoires
Bekijk hier alle iPad 2 accessoires
Bekijk hier alle iPad 3 accessoires
Of bekijk hier de accessoires voor alle tablets

Foto’s Krusell Avenyn Case voor iPad 2 & iPad 3

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.