Kruidvat Cherry Mobility Android 4 tablet-pc aanbieding [VIDEO REVIEW]

172

Winkelketen Kruidvat heeft een interessante aanbieding. De Cherry Mobility tablets zijn namelijk flink in prijs verlaagd. Deze Android 4.0 tablet-pc’s zijn verkrijgbaar in twee formaten: 7 inch en 9,7 inch. De kleine variant van deze Kruidvat tablet kost nu nog maar een kleine 100 euro. De variant met het formaat van de iPad moet 150 euro kosten. Normaal zijn we altijd voorzichtig met het publiceren van acties over goedkope tablets, maar als we naar de specificaties kijken dan kan dit een interessante zijn!

De Cherry Mobility Android-tablets hebben namelijk specificaties die best indrukwekkend zijn te noemen voor een categorie budget-tablet. Natuurlijk kun je geen iPad of A-merk Android-tablet verwachten. Maar dit model willen we toch even toelichten.

Onze bevindingen komen aan de hand van de website en folder van Kruidvat en onderstaande video review die door derden is gemaakt.

Bekijk hier de Cherry Mobility 2 M-936 (Kruidvat tablet) review.
Of bekijk de ervaringen van de bezoekers in onderstaande reacties of in dit forum topic.

7 inch Android 4.0 Cherry Mobility Tablet PC

 • Beeldscherm: IPS capacitive beeldscherm (1024 × 600 pixels). Het beeldscherm wordt aangeduid als zijnde full HD, maar dat is niet het geval. De tablet zal ongetwijfeld scherpe beelden weer kunnen geven, maar verder dan HD-ready komt deze Kruidvat tablet niet. 1080p HD is met deze resolutie simpelweg niet mogelijk. Een capacitief scherm met IPS is wel goed te noemen.
 • Werkgeheugen: 1 GB DDR3 met 3D accelerator. Indrukwekkend voor deze prijs.
 • Processor: onbekend.
 • Opslag capaciteit: 8 GB + micro SD. Dit is niet zeer uitgebreid, maar voldoende voor de gemiddelde gebruiker. Het geheugen kun je zelf uitbreiden door middel van een microSD-kaart, als je dat nodig zou hebben.
 • Één camera, kwaliteit onbekend.
 • Android 4.0.3 besturingssysteem. Dit is het nieuwste besturingssysteem van Android tot nu toe. Ook is de Google Play Market aanwezig (vergelijkbaar met Apple’s Apps Store) evenals de bekende Google applicaties zoals Gmail, YouTube en Google Maps.
 • WiFi is aanwezig. 3G niet, dus je kunt niet gebruik maken van mobiel internet buiten je draadloze thuisnetwerk.
 • Superdunne aluminium behuizing. Hier kunnen we van afstand helaas niet veel over zeggen. De tablet oogt niet superdun, maar lijkt een gemiddeld formaat te hebben.
 • USB-poort voor connectie met een pc.
 • HDMI-poort om met een HDMI-kabel video’s te streamen naar een tv of andere externe monitor.
 • 2 jaar volledige garantie & service (pick-up & return). Deze service is heel bijzonder te noemen voor zo’n goedkope tablet.
De tablet kun je voor een kleine 100 euro hier kopen.

9,7 inch Android 4.0 Cherry Mobility Tablet PC

Het 9,7 inch model heeft identieke features, met deze wijzigingen:

 • 1,2 GHz A8 cortex processor. Dat is prima. Waarschijnlijk is het geen dual-core processor.
 • 2 cameras (2,0 megapixel aan de achterzijde, 0,3 megapixel aan de voorzijde). Verwacht hier niet teveel van.
 • 6000Mah accu, wat goed te noemen is voor een budget-tablet.
Ook de 9,7 inch Android tablet van Kruidvat heeft weer 2 jaar pick up and return garantie.
Bekijk hier de Cherry Mobility 2 M-936 (Kruidvat tablet) review.
Of bekijk de ervaringen van de bezoekers in onderstaande reacties of in dit forum topic.

Video review van een bezoeker

Stephan Dirks plaatste op YouTube een zelf-gemaakte video review van de Kruidvat Cherry Mobility tablet. In een rustig tempo laat hij je allerlei features van de tablet zien.

Mooie review Dirk!

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

172 reacties

 1. Dat 7″ ding is een rebrand van een Hyundai A7HD(nee, is geen auto). Wat de 9.7″ ben ik veel te lui om om te zoeken, maar zal ook iets met Allwinner A10 CPU zijn… Overigens kan de 7″ 16:9/10 geen resolutie van 1024×768 hebben, maar 1024×600.

  P.S. Er zijn geen dual-core ARM Cortex A8 processoren. 😉
  P.S.S. De beschrijving van dat videoreview gelezen?

 2. Heb vandaag de 7 inch gekocht. Kan maar 1 advies geven nooit kopen!!!

  Geen enkele populaire app werkt erop, wordfeud, angry birds om maar iets te noemen.

  Google talk zit er niet op en is ook niet te installeren. De back toets reageerd meestal niet en hij loopt continue vast

  Nog een groot minpunt, probeer er geen sd kartje in te steken, die gaat erin en werkt maar hijkan er nooit meer uit!!! Uiteindelijk met een nietje en een schroevendraaier met veel moeite mijn sd kaartje eruit kunnen halen.

  Laat die rommel lekker bij de Kruidvat en koop beter een echt merk die zijn niet veel duurder, de 10 inch heb je al voor 199 van en A merk!

  • Totaal niet mee eens. Vandaag de 9.7″ gekocht en ben dik tevreden. Alles werkt, en snel genoeg. Ook de apps werken gewoon. En hij is nog niet 1x vastgelopen…

    • FotodeRoodt op

     Heb al 5 keer een bericht proberen te posten maar het wil maar niet verschijnen..

     Poging 6;

     Ja er is een Play Store, maar beperkt en de meest normale apps worden niet ondersteund, skype, facebook, wordfeud, scrabble, angry birds, google talk en nog veel meer…

     Ook de WiFi is zeer onbetrouwbaar en valt continue uit.

     Darrbij scalen foto’s niet juist op het scherm.

     Dan nog het sd kaartje wat je er wel in kan steken maar nooit meer uit krijgt (behalve met een schroevendraaier en geduld).

     Als er beweerd wordt dat alles wel goed draait dan heeft die nog niet geprobeerd een app uit de store te installeren…

     • Nou ik heb die 9.7 gekocht en ben er bijzonder tevreden over.
      Angry birds en wordfued heb ikgewoon via playstore kunnen downloaden dus ik vind het een super tablet voor een erg scherpe prijs.

     • Voor de 7 inch is een firmware update nodig kan via het internet dan werken de apps wel. even google dan lees je hoe dit moet.

      veel plezier.

   • FotodeRoodt op

    Wim,

    Over welke Apps heb jij het, normale apps als skype, facebook, wordfeud, scrabble, angry birds, google talk werken NIET.

    • deze werken bij mij toch echt allemaal, heb wel de 9.7 versie. Mogelijk heb je zelf iets fout gedaan of is de play store niet juist geactiveerd. SD kaartje moet je gewoon voorzichtig nog iets verder induwen en dan komt hij er gewoon weer uit, dus slopen e.d. waren helemaal niet nodig.

    • Heb alleen ervaring met Skype;werkt inderdaad niet. Maar kreeg na installatie de melding dat Skype nog niet gecertificeerd is voor deze (9,7″) tablet.

   • johan francois op

    kan je de handleiding ergens in leesbare grootte vinden
    heb die 9.7 ook gekocht maar kan de handleiding niet lezen 🙁

    dank u

    • Yvonne Nijkamp op

     Helemaal eens over die handleiding. Ik kan het nog net lezen, maar blijkt vervolgens het telefoonnummer voor ondersteuning niet te kloppen.
     Kan ik nog nergens mijn vraag kwijt. Misschien hier iemand? Mijn inhoud van de agenda op de tablet is geheel verdwenen, hoe moet ik dit oplossen!!!

     • Ik las dat je ook een Kruidvat pro-line hebt gekocht. Kan je mij zeggen hoe ik dit aan moet pakken om hem te activeren. Als ik hem aanzet zie ik een verkeerde tijd en een slot met sterren, na enkele seconden gaat hij weer uit. Ik weet echt wat ik moet doen.

  • Welke android zou je me adviseren Ik denk 10 inch beter, niet te duur. Ik heb net de Proline bij Kruidvat terug gebracht. Heel veel problemen mee gehad……

  • heb ook een kruidvat tablet gekocht juli 2012 en bij mij loopt angry birds,wordfeud, en bijna alles wat ik erop zet! ook verwisselen van sd kaart gaat makkelijk!!

 3. Mijn moeder heeft deze Tablet gekocht, eerste indruk prima. Het is geen Ipad of samsung, maar voor internetten prima.
  Echter uitzending gemist APP gedownload, geopend echter bij oproepen programma geeft systeem aan: laden laden mislukt, probeer opnieuw.

  weet iemand wat hier aan de hand is? of werkt dit gewoon niet op deze tablet?

 4. Gisteren ook deze tablet (7 inch) gekocht bij het Kruidvat.
  Maar het is een ding van niks.
  Wifi valt steeds uit, normale apps, (zoals meneer/mevrouw de Roodt al zegt) worden niet ondersteund, dus ben nu op zoek naar een vergelijkbare tot ongeveer 300 euro.
  Iemand tips daarvoor?
  En het liefst 1tje waar je ook internet en apps hebt op hebt waar geen wifi is, hoe noem je dat? 3g ofzo? (ja ben nieuw in de tabletwereld)
  Maar goed, Kruidvat hoofdkantoor gebeld en mag m morgen terugbrengen, moet zeggen met wie ik gesproken heb, moet wel hetzelfde filiaal en dan krijg ik mijn geld terug.

  Groetjes,

  Pieter

  • FotodeRoodt op

   Pieter,

   Even geduld hebben… google komt met zijn eigen tablets binnenkort zal rond de 200 euro zijn en dan komt Asus (die ze voor ze maakt) met meer toeters en bellen en 3G (anders enkel via usb dongel) voor dezelfde of lagere prijs. Dus iets kw3alitatiever materiaal met de laatste hardware en software.

   Dus of wachten of nu bijvoorbeeld Galaxy tab 2 kopen 😉 Ofwel een Playbook maar die is dan beperkt in Android apps en te zien hoe de ondersteuning gaat zijn…

 5. Ook ik ben nieuw in de tablet wereld een ben nu al enige tijd aan het rondkijken en oriënteren.

  Ik ben op zoek naar een goede budgettablet. En nu lijkt deze wel wat. Gezien de specificaties tov de prijs.
  Al lees ik nu wel slechte ervaringen.

  Bij de blokker hebben ze de Xiron tablet (10″, android 4.0) in de aanbieding.
  Deze is wel iets duurder maar qua specificaties lijkt die wel op de tablet van de kruidvat.

  In hoeverre kan ik deze 2 vergelijken en wat raden jullie me aan?

  Alvast bedankt.

  • FotodeRoodt op

   Even geduld hebben… google komt met zijn eigen tablets binnenkort zal rond de 200 euro zijn en dan komt Asus (die ze voor ze maakt) met meer toeters en bellen en 3G (anders enkel via usb dongel) voor dezelfde of lagere prijs. Dus iets kw3alitatiever materiaal met de laatste hardware en software.

   Dus of wachten of nu bijvoorbeeld Galaxy tab 2 kopen 😉 Ofwel een Playbook maar die is dan beperkt in Android apps en te zien hoe de ondersteuning gaat zijn..

   • Ontvreden. Nauwelijks wifi-verbinding mogelijk, tablet werkt niet in de huiskamer, niet in de keuken, alleen op 2-3 meter vanaf de router. En ja, daar heb ik al 2 computers; ik kocht de tablet juist om niet altijd achter de pc te hoeven zitten. Zeer teleurgesteld.

    • Berend van den Berg op

     Ook ik heb met het “Cherry” Android tablet qua wifi ontvangststerkte een zeer slechte ervaring, en dat is dan ook de reden dat ik het apparaat heb weggedaan. Een allereerste vereiste voor een tablet is een zeer goede wifi ontvangstgevoeligheid. Met een tablet zit je op schoot, in de tuin of, als je buitenshuis bent, hopelijk in de buurt van een wifi relay station. Ondanks dat ik een goede en zeer krachtige router in huis heb, moest ik inderdaad met bovengenoemd tablet vrijwel op een meter afstand van de router staan. In de huiskamer op de begane grond (mijn router bevindt zich op de eerste verdieping) totaal géén ontvangst. Dan is een tablet vanzelfsprekend waardeloos, want je wilt je email regelen alsmede bankzaken en wat surfen op internet. Mijn zus heeft een iPad, zelfs achter in mijn tuin een wifi ontvangst zonder sterkteverlies. Het is dus duidelijk een technisch euvel in het Cherry Android tablet. Maar, evenals de iPad, het Android tablet geeft een prachtige weergave en is verder technisch prima in orde, met veel meer mogelijkheden dan de (mijns inziens zeer gecensureerde) iPad. Maar ja, de prijs hè? Een verschil van 500 à 600 euro vind ik toch wel iets om effe over na te denken…

     • christhofer66 op

      Ik had ook een cherry tablet en ik moet berenden andere gelijk geven dat het er goed uit ziet het gewoon rotzooi is. Ik er tussen 150 tot 200 euro voor heb betaald gewoon weg gegooid geld nu zie je ze voor geen 100 euro.Ze raken die tablets niet meer kwijd ik hoop dat meer mensen tabletguide leest dan behoeden jullie ze voor verkeerde aankopen.

 6. Hier ook iemand die positief is over deze tablet, geweldig beeldscherm trouwens. En voor de rest ook alles oke alleen een super slechte gebruiksaanwijzing er bij. Kan iemand mij vertellen wat de menu knop is als je daar 5 seconden op drukt dan moet de vraag verschijnen power off. Dit is mij nog niet gelukt het ding gaat uiteindelijk vanzelf uit maar is de tablet dan ook echt uit ? Ontvangst wi-fi prima en touchscreen reageert goed. Ook facebook app en andere populaire apps zijn prima te krijgen dus dat vind ik wel vreemd dat anderen beweren het niet te kunnen krijgen. Voor het geld een prima ding en nieuwe dingen moeten even wennen dus niet te snel retour doen.

  • Ik heb de menu knop al gevonden die zit niet op het scherm zelf, het is gewoon de aan/uit knop aan de zijkant die moet je 5 seconden ingedrukt houden en dan komt de vraag wilt u stoppen. Ik ben er echt wel blij mee ik heb ook net videoclips in mijn eigen you tube account bekeken en prima geluid in vergelijking tot mijn laptop.

  • FotodeRoodt op

   Tiffyo2,

   Als je er geen apps op zet die we eerder hebben genoemd en blijkbara geluk hebt met de WiFi (misschien zit je er heel dichtbij 😉 dan doet het wat het moet doen en niet meer dan dat en bij jij er idd happy mee.

   Ben wel erg benieuwd wat jij populaire apps noemt, ik noeem Angry birds en Wordfeud en zo zijn er nog wel een paar toch echt de populaire apps die er niet op werken.

   • Populaire apps zijn voor mij geen spelletjes, wel you tube, facebook, rtl 365, uitzendinggemist, alle apps van dagbladen enz… Het is nu 17 juli ik gebruik mijn tablet dagelijk en nog nooit geen problemen gehad. Het enige is met apps gaat het laden redelijk snel maar internetten via mozilla en google gaat vrij traag maar voor dit geld…

   • angry birds, wordfeud e.d. doen het gewoon via de playstore.
    Maar een paar spelletjes die het niet doen, zoals running fred. Maar tot nog toe verders alles wel, facebook e.d. werken ook gewoon.

  • Ik heb de M 1038 nu een paar dagen in mijn bezit en enig min punt ik opmerk is de batterij snel leeg loopt,is dat bij jou ook zo? Hoe lang gaat jou batterij mee?
   Enige app niet werkt is de telenet yelo app,omdat het toestel een rooted tablet zou zijn.

   • Ik heb een mega probleem:( ik heb mei 2012 de cherry m 1038 aangeschaft voor mijn zoon, nu blijken er problemen mee te zijn met hat laden van de tablet. Omdat het onder da garantie valt, wil ik het aanmelden voor reparatie. Nu vrees ik dat ik de bon heb weggedaan. Echt zo stom,ik bewaar altijd alles keurig, maar vrees dat het toch weg is. Heeft iemand ook in mei deze tablet gekocht en zou deze persoon a.u.b. de bon kunnen scannen voor mij? Zo kan ik het alsnog aanbieden als garantie bon. ik hoop dat iemand me kan helpen .Alvast bedankt….

 7. Ben tevreden met de aankoop. Wat ik me afvraag of er ook een webcam op zit. Weet iemand dit? Of kan ik er anders een losse webcam opzetten? Of kan dat sowieso niet bij een tablet?

 8. Ben tevreden met aankoop. Wat ik me afvraag of er ook een webcam op zit. Weet iemand dit? Of kan ik er anders een losse webcam opzetten? Of kan dat sowieso niet bij een tablet?

 9. Wat mag je verwachten van € 150,-

  Ik ben niet te vreden over de 9.7 “tablet.
  Eergister gekocht….

  Reboot uit zichzelf
  skype lukt niet met installeren
  bij google klapt hij er spontaan uit
  Video’s van leuke sites speelt hij niet
  en bij wifi zoeken reboot het systeem steeds.
  Buiernradar doet vreemd.

  Ga hem vanmiddag terug brengen.

  Gelukkig heb ik al mijn problemen op de uur en minuut gedocumenteerd omdat ik al verwachtte dat dit zou gebeuren…… (helaas eerdere ervaring met goedkope shit, maar dacht dat dit beter zou zijn, omdat er een prijs van € 249 genoemd wordt wat hij echt zou moeten kosten)

  Mijn advies niet kopen.

 10. ik heb een 9.7 tablet(cherry m-906) gekocht bij de kruidvat maar na 2 dagen weer terug gebracht wat een ramp!
  downloadsnelheid niet hoger dan 400kb! en als je verder dan 4 meter van je modem weg bent ontvangt ie helemaal niks!
  ik heb nu een galaxy tab 2 wat een feest! downloadsnelheid 24mb!
  mijn advies is begin er niet aan , spaar een beetje door en koop een goede.

  • Precies dus zoals hier bij mij. Aan downloaden ben ik niet eens toegekomen, aangezien er bijna nergens in huis ontvangst is; 4 meter van de router vindt ie al te ver weg. Daarvoor koop je dus geen tablet; je wiolt ermee het internet op, mailen, facebooken enz. Ik zal een kijken bij galaxy tab 2. Dank.

 11. Goh wat ben ik blij dat ik de mijne geretouneerd heb zeg. Na bestelling kreeg ik meten spijt maar kon de bestelling niet meer annuleren. Gebeld met hoofdvestiging en afgesproken dat het pakketje aan de deur geweigerd mocht worden zodat ik over 14 dagen mijn geld terugkrijg. Zo te lezen heb ik een goede beslissing genomen!

  Mijn advies: spaar even verder en koop voor nog geen 200 euro een playbook van Blackberry of voor ongeveer 240 een samsung galaxy tab 7 inch. Veel betrouwbaarder dan deze troep.

 12. Woensdag ook een 9,7″ tablet gekocht. Angry birds – Skype – teletekst en nog meer apps geinstalleerd en gebruikt zonder problemen. Ik heb er al 2 avonden ± 4 tot 5 uur mee gewerkt om eventuele problemen te forceren. Helaas is mij dit nog niet gelukt, dus ben ik tevreden met de tablet. Je moet deze ook niet vergelijken met de tablets uit het topsegment.

  • Ik heb de 9,7″ voor mijn verjaardag gekregen en lees nu de reviews pas. Ik ben dik tevreden over deze tablet en bij mij werkt alles erg goed. Ook Angry Birds e.d. De Playstore is ook precies hetzelfde als op mijn Samsung GalaxySII. Youtube en de hele rataplan werkt gewoon goed. Kortom, ik ben blij met mijn cadeau.

  • FotodeRoodt op

   Ook jij bent 1 van de uitzonderingen, volgens Cherry (de fabrikant) gaat Angry birds niet werken. Dus hoe het bij jou werkt klinkt erg vreemd ofwel hebben ze jou een andere versie meegegeven?

 13. Hier ook een 9.7 gekocht werkt prima! Skypen wordfeut ed. Gaat allemaal prima! Boekje wat er bij zit vind ik voldoende,.aangezien alle tabs redelijk het zelfde werken… Prima tab voor hetbedrag!

 14. Ik heb vandaag de 7″ versie gekost. Voor die prijs is ie erg compleet kwa specs. Deze tablet heeft niet zoń dikke rand als de andere en oogt erg compact. Voor zijn prijs is dit een veel betere keuze dan de andere 7″meuk welke vaak ook nog 840×480 kwa resolutie is en en veel dikker dan de 8mm!

  De kwaliteit van het scherm is goed, in vergelijking met de Yarvik TAB210 (alles is beter dan dit, heb ook een Intertoys 10¨ resistief gehad=helemaal bagger)is dit veel beter. Capacitief werkt ook goed.

  Sommige apps vind je niet in de Google Store, maar er zijn genoeg alternatieve markets.

  • Resistive schermen zijn al van 2 generaties terug. Je mag dat niet vergelijken met de huidige Intertoys, blokker, kruidvat tablets.
   Ik heb zelf voor mijn dochtertje een intertoys 7″ gekocht 3 maanden geleden en kan niet anders zeggen dat het een erg leuke tablet is.
   Het scherm is jammer genoeg nog TFT en valt tov de huidige kruidvat tablets tegen.

 15. Ik heb de 7″ aangeschaft en tot mijn grote teleurstelling: inderdaad geen Wordfeud en Angrybirds!!!
  Is dit echt niet mogelijk of bestaat er een manier waar ik het bestaan nog niet van af weet? Facebook heb ik er echter wel luid en duidelijk op. Ook kan ik gewoon in mijn mailbox en internetbankieren is ook geen probleem.
  Ook het toetsenbord/ hoesje wat je er los bij kunt bestellen heeft ook iets raars. De @ en het ? zitten niet op de daarvoor bestemde toetsen. Wat is dit nu weer?! Weet iemand dit?
  Heel graag reacties!!!

  • FotodeRoodt op

   Er zijn mensen die beweren dat ze Angrybirds werkend krijgen, ik weet dat Cherry zelf op mail bevestigd heeft dat de google store afgeschermd is hiervoor. Je kunt wel allerlei truukjes uithalen die je via google vind om hem te ‘kraken’. Zou ik persoonlijk niet doen maar ieder zijn budget en als die verder werkt kun je dat proberen of eens vragen hoe de anderen hier het hebben gedaan.

   Mijn idee is even geduld hebben… google komt met zijn eigen tablets binnenkort zal rond de 200 euro zijn en dan komt Asus (die ze voor ze maakt) met meer toeters en bellen en 3G (anders enkel via usb dongel) voor dezelfde of lagere prijs. Dus iets kwalitatiever materiaal met de laatste hardware en software.

   • Ik kreeg ook bijna geen apps te zien die ik er op wilde zetten, de playstore is er wel, maar de meeste apps konden niet worden gedownload omdat het apparaat niet compatible zou zijn… Ik geloof dat dit wel alleen een probleem is bij de 7 inch.
    Ik heb het uiteindelijk opgelost door nieuwere firmware er op te zetten. Hoe dit moest vond ik op: http://www.tabletsupport.eu/cherry/showthread.php?tid=1003 . Toen ik dit gedaan had, kon ik in ieder geval wel alle apps zien, maar nog steeds niet installeren… Maar vandaag kon het ineens wel. Ik heb wel de playstore ge-update, maar weet niet of dat de reden is dat het nu wel gaat, of dat hij even uit geweest moet zijn…. In ieder geval is het nu een heel mooi tablet, dat lekker in de hand ligt, niet duur is, mooi scherm heeft.
    Het enige minpuntje dat ik nu nog zie is dat de wifi verbinding een heel klein bereik heeft. Waar ik met mijn telefoon, Ipad en laptop nog wel verbinding heb, heb ik dat niet met de tablet.
    link

 16. Mocht iemand zijn of haar 9.7 inch tablet willen verkopen; ik ben wel geïnteresseerd.
  Mail mij op cybernijntje@gmail,com

  • Ik heb de M1038 10.1 inch gekocht op 16 Juni en werkt perfect. Maar ik kocht hem voor het wordfeudspelletje,want mijn gsm (nokia lumia 610) heeft een heel klein scherm. Nu moet ik een nieuwe gsm en neem nu liever een grotere. Ik doe er verder niets mee, dus daarom wil ik hem verkopen. Ik kocht er ook de keybordhoes met toetsenbord bij,nooit gebruikt, werkt wel,maar om te wordfeuden is het overbodig. Met originele doos en aankoopnota voor garantie. Ik wil graag minimaal in totaal €100,=

 17. Erg vreemd dat de meningen zo uiteenlopen.
  Wat jammer is dat je de tablet eigenlijk pas in handen kunt krijgen wanneer je er een bestelt. Toch lijkt het me een goed aanbod.

 18. Ik wil voor mijn moeder een tablet kopen waar ze mee kan skypen mailen en facebooken. Met WIFI . Verder heeft ze niets nodig. Het moet een groot gebruikersgemak hebben en liefst niet duurder dan ongeveer 200 euro. Wie heeft een goed advies?

  • Als je nog even geduld hebt (een paar weken) dan moet je beslist eens kijken naar de Asus Nexus (van Google).
   Deze heeft alles wat zelfs de meest verwende tablet gebruiker maar kan wensen.
   De nieuwste hard- (quadcore processor die zelfs de iPad het nakijken geeft) en software (Android 4.1) met een HD IPS-scherm. Als dit je allemaal niets zegt: geeft niet en lees de talloze recensies op Internet.

   http://www.wired.com/reviews/2012/07/lucky-number-7/

 19. Zo’n 3 weken geleden de 9.7″ gekocht en erg tevreden!

  – Speelt bijna elk mediaformaat af en heeft een goede batterijduur (vlucht van Amsterdam naar Banjul, Gambia films gekeken en hij was nog steeds niet leeg).
  – Aanraakscherm reageert goed (natuurlijk is een iPad een stukje soepeler, maar valt absoluut niet tegen)
  – Tot nu toe heb ik alles wat ik nodig had uit de Play store kunnen downloaden (Webex (similar to Skype but for business use), Apps2SD, wifi booster etc alles zonder problemen.

  Wat betreft WiFi heb ik ook de nodige problemen gehad met zowel het behouden van de verbinding evenals het WiFi bereik. Aanvankelijk dacht ik dat het een probleem is waar ik mee moet leren leven, echter nadat ik een paar aanpassingen heb gedaan in mijn router zijn beide problemen zga opgelost.
  Het bleek dat er meerdere mensen op hetzelfde kanaal zaten en kennelijk is de wifi zender van het tablet niet sterk genoeg om de juiste eruit te filteren en vast te houden. Nadat ik naar een “leeg” kanaal ben gegaan (wel even je WiFi instellingen vergeten en opnieuw invoeren op je tablet) is dat enorm opgeknapt. Daarnaast nog wat aanvullende instellingen om het zendbereik te vergroten en ik internet nu vrolijk in het hele huis met mijn tablet in de hand.

  Conclusie… Het OS karakter van Android is een voordeel en een nadeel tegelijkertijd. Het kruidvat tablet is een kwalitatief goed tablet en beter dan z’n concurrenten in de prijsklasse. Met enige handigheid zijn er geen onoverkombare problemen en zijn er veel mogelijkheden tot personalisatie, iets wat Android gebruikers zeker zal bevallen!

  Ben je daarintegen iemand die liever een dichtgetimmerd, maar fool-proof tablet zoekt, in dat geval kun je beter even doorsparen en voor een iPad gaan.

  Voor android liefhebbers, een goede tablet en zeker 149 euro waard!

  • Dag Iris,
   Ik heb ook problemen met het WIFI-bereik, verder is alles ok met deze tablet.
   Kun jij wat meer vertellen hoe je de instellingen hebt kunnen aanpassen waardoor de ontvangst is verbeterd.
   Dolf

  • Tja, er zijn kennelijk nog mogelijkheden. Wat wat kun je dan zelf nog aan de instellingen veranderen om een groter bereik te krijgen? Dat lege kanaal-idee zal ik eens onderzoeken, maar ben nog niet zo bekend met android.

 20. urbanunr3st op

  Heeft iemand ook problemen met het geluid van de 9.7? null geluid, ook niet via koptelefoon. Audio manager geïnstalleerd maar er is niets ge-mute. In de instellingen staat het geluid vol aan. Film kijken via de meegeleverde app werkt ook niet. wel via rockplayer maar ja, zonder geluid…..

 21. Vlgs de website van Kruidvat, is de 9 inch versie maar 4 gb, erg vreemd, klopt dit ook?
  Ik kan hier uit de reviews niets van terugvinden.

 22. Internet, mailen, Twitter, Facebook, gratis Apps downloaden, gaming, muziek, HD video, E-reader en nog veel meer. Het kan allemaal met deze supersnelle tablet pc.
  – 10 inch capacitive multi touch HD scherm (25.4 cm).
  – 1.2 GHZ Cortex A8 processor.
  – 3D accelerator voor snelle games, 512 MB DD3 geheugen.
  – 4 GB opslag ( uitbreidbaar met micro SD ).
  – 1.3 MP camera, speakers en microfoon.
  – USB + HDMI full HD aansluiting.
  – Draadloos Wi-Fi b/g/n.
  – Extra sterke accu.
  – 2 jaar garantie.

  • In het you tube filmpje zie je idd ook 8 gb,
   Ik wil deze kopen voor vakantie, als e-reader en voor muziek en als er wifi is voor internet, is deze dan geschikt?

 23. Wim van Meel op

  Weet iemand of het Android 4.0 Proline 7 inch tablet (€99.99) van het Kruidvat een microfoon bezit om met bijv. Skype te gebruiken?
  Bij voorbaat dank.

  Volgens mij worden er in deze rubriek een aantal tablets van het Kruidvat door elkaar gehaald, vandaar soms de verwarring!

 24. Ik heb even een vraagje: Ik heb de proline tablet 9 inch gekocht en mijn vraag is waar krijg je een netwerkkaart? Ik heb namelijk geen verbinding met internet.

 25. Steffen Lacet op

  na alle berichten gelezen te hebben en zwaar heb getwijfeld heb om m aan te schaffen, heb ik m dan toch uiteindelijk besteld, de 9,7 inch kruidvat tablet

  voor 150 euri is t een leuk speeltje voor erbij, je moet geen Ipad/ samsung kwaliteit verwachten.

  Wifi is niet zo sterk, je moet een beetje in de buurt blijven van je router.

  en krijg toch wel de bekende Apps gedownload, krijg alleen Skype nog niet aan de praat, iemand tips?

  nog even verder uitproberen om een goed oordeel te vellen,

  maar denk dat ik m niet terug ga sturen.

  eigenlijk ook vooral aangeschaft als schermpje voor achterin de auto voor onze dochter voor de reis naar italie.

  Groet Steffen

  • ik had problemen met de kindle app. heb deze toen binnen apps verwijderd en opnieuw gedownload via playstore en geinstalleerd. werkt nu wel. mogelijk dat ok met andere apps doen, zoals bijv. skype. die werkt bij mij wel. wel opera browser android geinstalleerd. werkt beter. en ook: laat geeneen app automatisch bijwerken. kost teveel geheugen. nu dit uitstaat browse ik sneller + weinig tabbladen binnen browser. ook sneller

 26. Ada Martens op

  Wie kan mij helpen om het toetsenbord wat in de hoes zit in de juiste configuratie te krijgen? Als ik nu een @ wil krijg ik ‘ en zomeer van die ellende.
  Dus niet het on screen toetsenbord, maar het toetsenbord wat in de hoes zit die je kan verbinden met het tablet.

  Alvast bedankt.

 27. Nou, we konden het niet laten. Wij hebben ook de 7″ gekocht. Inderdaad wat een miskoop. Deze was bestemd voor de kinderen. Niets werkt erop of eraan. Het toetsenbord was niet benaderbaar. Het leek er zelf op dat deze al eens eerder uit de verpakking is geweest.
  Als extra hadden we het toetsenbord erbij besteld, zelfs deze was teleurstellend. We gaan hem nu gauw weer retourneren…mocht iemand een goed alternatief hebben gevonden…ik hou me graag aanbevolen.

 28. Ada martens op

  Nou ik was dus mooi op tijd om de hoes met toetsenbord aan het kruidvat te retouren.
  Na een formulier per email te hebben ontvangen wat ingevuld moest worden krijg ik mijn na ontvangst mijn geld terug incl. verzendkosten.
  Ik heb een nieuwe hoes besteld bij http://www.loveandroid.nl/accessoires/10…-hoes.html
  Ziet er bijna hetzelfde uit met minder toeters en bellen , en direct bij het inpluggen werkt dit als een tierelier. En het @ en al de andere normale handelingen werken precies zo als een gewoon toetsenbord!

  Groetjes

  Ada Martens
  Ik heb nu een minilaptop!

 29. Mijn dochter van 11 jaar heeft in maart de 10 inch gekocht, niet de proline, voor haar zuurverdiende spaarcentjes en het is voor dat geld een prima ding, zekervoor wat de kids ermee kunnen. Dan hoef je je niet zo overdreven voorzichtig ermee te doen, mogen ze ermee lopen etc. Dat durf ik met mijn iphone niet aan. Het scherm is niet zo gevoelig, klopt, je moet aardig drukken. Wifi doet het overal prima hier in huis, alles is te downloaden van google play (wordfeud, angry etc.) en ze kan er mee uit de voeten. De kijkhoek slecht, buiten in zonlicht waardeloos, zeker vgl met de iphone 4s ernaast. Maar alle waar naar zijn geld nietwaar? Ik zit te dubben om de proline voor mezelf te kopen, maar ik denk dat ik dan toch liever voor de samsung, ipad of zelf asus google ga…..

 30. Mijn schoonouders hebben de 7 inch versie voor mijn zoon gekocht en inderdaad: je kon er geen Angry Birds op installeren. Na wat Googlen kwamen we erachter dat dit kwam door de te nieuwe Android-versie. Mijn schoonmoeder had de 7 inch versie al eerder voor zichzelf gekocht en deze werkte wel prima met Angry Birds e.d. en hier stond een oudere Android-versie op. Wel werkt Skype er op met de webcam en geluid/microfoon, dat valt niet tegen. Het ding loopt wel soms vast inderdaad. Erg jammer, maar ja, je kan het verwachten voor dat geld. We gaan de tip van dit forum eens proberen (nieuwere firmware), misschien dat dat werkt! Bedankt!

  Milly

 31. Ik heb de 9.7 inch type m-960 gekocht en ben onder de indruk van de prestaties.
  In mijn ogen een ipad killer.
  1 Gb werkgeheugen ddr3. 8 Gb flashgeheugen. Cortex A8 1.2 Ghz processor.
  Kraakhelder en groot inkijkhoek IPC display. 3D accelerator
  Specificaties van een normaal veel duurder tablet!
  Geen 3G – bluetooth – GPS

 32. Afgelopen week een PRO-LINE Tablet PC M-906 met een 9.7 Super clear IPS display van mijn vrouw gekregen. Gekocht bij KRUIDVAT.Als ik al het commentaar hier lees zou ik mij bijna schamen omdat ik niets negatiefs van dit speeltje kan mededelen. Ten eerste de Wifi werkt prima. Als het niet werkt kijk dan eerst wat voor router er gebruikt wordt. Heeft die wel genoeg power? Zelf heb ik in mijn gehele huis een prima bereik en echt zonder problemen. Filmpjes via YouTube worden prima afgespeeld en duidelijk wat beeldscherm betreft. De gegeugenkaart is er prima in en uit te halen. En er is beslist geen schroevendraaier voor nodig. Druk hem er in voor het plaatsen er van en druk nogmaals en hij springt er uit. Kruidvat heeft met deze éénvoudige tablet een goed en gebruikersvriendelijk apparaat op de markt gebracht. Downloaden gaat ook prima. De camera heeft wel goed licht nodig om een heldere foto te maken. Rest mij alleen deze opmerking: Verwacht voor € 150,00 geen tablet die de zelfde mogenlijkheden heeft als een in de prijs tussen de € 400,00 + € 750,00. Nogmaals ik ben uiterst te vreden met deze TABLET. Alles wat er aan iconenen wordt weergegeven werkt uitmuntend. En O ja. Ik vind veel kritiek echt ongegrond.

 33. By the way. . . .FaceBook werkt ook prima te gek zelfs. En Gmail werkt ook prima.
  Heb Chess gedownload en speel op afstand Chess met mijn kleindochter. Gaat ook prima. Kor resume Het is een pracht van een ding. En dat voor € 150,00.

 34. Marian van Daesdonk op

  kun je de android 4.0 9.7 inch professional tablet pc van het kruidvat ook buiten gebruiken en in het buitenland met n abonnement en dongel of iets anders

  • Geachte Marian.
   Als er een router in de buurd is die een goed bereik heeft en u de inlog gegevens weet moet het zeker lukken. Moet wel bekennen dat ik van een DONGEL abonnemet niets afweet. (helaas).

 35. prima tablet voor het geld,alles werkt prima!
  zelfs op de camping in slovenie prima kunnen internetten met de wifi,zelfs gewoon bij de tent,
  terwijl sommige samsung telefoons de wifi al niet meer oppakten!

 36. Marian van Daesdonk op

  Weet iemand of je op de 9.7 tablet een dongel kunt gebruiken ik heb hem n.l vorige week besteld nog niet binnen zou ongeveer 2 weken duren maar wil hem ook in ons huis in Spanje gebruikenwaar geen internet is maar met n dongel.

  • je kan als je een telefoon hebt met 3g abbonnement je telefoon gebruiken als wifi hotspot. Dan kan je ook buiten internetten met je tablet

 37. Hallo,

  Weet iemand van jullie misschien waarom bij de Pro-Line PC M-906 Talk stopt zodra je een video gesprek wil starten. Dit gebeurt bij die van mijn moeder iedere keer.

  Iemand ervaringen?

  Alvast bedankt!!!

 38. ik heb de 9,7 gekocht werkt super beter dan ik had verwacht alles doet het iedere app die ik installeer onder andere angry birds je moet niet zeuren over sommige dingetjes als je hem zo slecht vindt koop je gewoon een i pad die doet het even goed maar sommige mensen willen gewoon zeuren,

  hij is goed voor de prijs maar als hij tweehonderd was was hij ook goed

 39. diederik j.w.meijer op

  Hallo, Mijn 7 inch Kruidvat Cherry tablet bevalt uitstekend, alle “niet-werkende” dingen van de commentaren werken bij mij WEL. Eén ding: er staat in de systeembeschrijving dat mijn SD kaartje inderdaad 8 GB heeft, maar het tablet “pakt” niet meer dan 2GB daarvan! Heeft iemand een oplossing voor dit merkwaardige euvel??? Hulp erg welkom!

 40. Marian van Daesdonk op

  Heb vandaag mijn tablet 9.7 inch ontvangen adapter aangesloten ligt er al twee uur aan maar zie nit of hij oplaad doet helemaal niets wat doe ik verkeerd

  • hallo,
   Ik had het zelfde probleem als jij, maar ik ben eruit.
   Je moet het aan/uit knopje een paar tellen indrukken en dan gaat de tablet aan.
   succes ermee.

   gr mieke

 41. Ik heb het zelfde probleem als Marian.
  Mijn tablet ligt ook al 2 uur op te laden,maar ik zie niet of hij laadt, en ook ik krijg hem niet aan, doe ik iets fout??

 42. wij hebben ook de zeven en niks aan de hand alle apps zoals facebook gmail etc etc doen het gewoon hoor. Behuizing is ook super dun en beeldkwaliteit is super!! Kortom voor dit bedrag heb je een uitstekende prijs en kwaliteitsverhouding

 43. Ik denk de 9.7aan te schaffen, mijn vraag is hoe foto’s worden weergegeven op dit tablet (kwalitatief), ik fotografeer zelf en als ik onderweg ben wil ik de gemaakte foto’s via de usb en kaartlezer op het tablet bekijken.

 44. Geachte Harry
  Op mijn PRO-LINE Tablet PC M-906 met een 9.7 Super clear IPS zijn de foto’s prachtig. En ook ik zet er veel foto in. Heb er wel een geheugenkaart in gestop van 32 Gb. Maar geloof me, u zult veel plezier beleven aan de PRO-LINE Tablet PC M-906 met een 9.7 Super clear IPS. Ik heb hem nu enkele maanden in gebruik en heb er tot nu toe totaal geen problemen mee.

 45. Net de proline m-906 aangeschaft maar heb problemen met wifi.
  Slaat het netwerk wel op maar maakt geen verbinding met UPC draadloos modem.
  Iemand een oplossing ?

 46. ik heb ook de pro-line tablet pc m-906 van kruidvat hij is van mijn dochter ze is haar pincode /wachtwoord vergeten geen idee wat we moeten doen heeft iemand dit al mee gemaakt of iemand een gouden tip???
  heel graag wordt er gek van

 47. Geachte Pien.
  Heb geen idee wat te kunnen doen in dit geval. Jammer ik had u graag een afdoend advies gegeven. Helaas.. . . . . Hopenlijk komt er nog een oplossing van een lezer.

 48. Wil ook de M-906 kopen, echter voorwaarde voor mij is wel
  dat deze probleem loos QR codes moet kunnen scannen !

  Iemand hier meer ervaringen mee ?

  Werkt dit goed op deze tablet ??

  vriendelijke Groet,
  Herman

 49. Ik wil toch even Jan (bericht 12 augustus) heel erg bedanken, en nu ook aan anderen laten weten dat Jan een gouden tip heeft gegeven. Zet echt opera browser voor android op de tablet, ik kan nu pas leuk internetten. Op de tablet waren google en mozilla geen succes (veel en veel te traag). Ik heb de tablet nu al een paar maanden en ik ben er nog steeds erg blij mee.

 50. Voor alle die nog een beetje geld over hebben, de nieuwe Cherry Mobility Tablet M936 van het Kruidvat ( de witte opgevoerde uitvoering van de Cherry Mobility M-906) is nu via Kruidvat.nl te bestellen heeft een dualcore Cortex A9 1,6 ghz 16gb flash geheugen Hij is beschikbaar voor Euro 40,00 meer en alleen via internet te bestellen en dit is pas een Ipad killer voor slechts Euro 189,00 en nog in de mooie witte kleur ook!!!!!!
  Echt waar voor je geld en geen 500 – 600 Euro.

 51. 9.7 Tablet gekocht gelijk aan de lading gezet echter na 2,5 uur was het afgelopen met de tablet hij deed helemaal niets meer en was niet te laden (groene accu dan rode accu en daarna wit scherm met zwarte strepen). Dus terug naar Kruidvat het blijkt goedkoop is duurkoop.

 52. Hij bevalt mij inderdaad niet, ik mag hem alleen niet terugbrengen, want de medewerker zegt ontslagen te worden als hij terug genomen wordt. Hoofdkantoor gebeld en daar werd me gezegd dat ik hem niet kan terugbrengen omdat hij al gebruikt is. Hoe hebben jullie het voor elkaar gekregen om je geld terug te krijgen?

  • Gelijk kruidvat gebeld met de melding dat hij defect was dan is het geen probleem. En gebruikt mag men hem binnen 8 dagen inleveren mits in onbeschadigde toestand en in de originele verpakking.

  • Wat de verkoper u heeft medegedeeld is vanzelfsprekend grote onzin. Je moet de gekochte waar eerst proberen voor men weet of het goed is of bevalt. Daar zijn wettelijke voorschriften voor. Groetjes en sucses.

 53. Let wel binnen acht (8) dagen en een goede reden waarom hij terug wordt gebracht. B.v.b.: hij vol doet niet aan uw eisen. Als het binnen acht dagen is, is de leverancier verplicht om hem terug te nemen zoals op de bon vermeld.
  Groetjes, Henk.

 54. Helaas is ruilen niet wettelijk verplicht. Ik heb meerderr keren gebeld en ik krijg echt mijn geld niet terug. Het apparaat is nu ingenomen en wordt gerepareerd. Ik ben benieuwd wat ik terug krijg.

 55. Ook de witte versie gekocht en helaas erg teleurgesteld. Na een prima start viel de tablet op de 2e dag regelmatig spontaan uit. Vervolgens wilde deze niet meer opladen. Conclusie na een week: flut ding met mooie vormgeving en goed scherm.

  Na meerdere telefoontjes met Kruidvat kan ik de tablet nu kostenloos retour sturen.
  In eerste instantie ben ik doorverwezen naar reparatie, maar dat is voor een nieuw aangeschafte tablet voor mij geen optie.

  Gelukkig kan de hoes met toestenbord ook retour. Dit is ook niet echt een aanrader omdat de tablet er gemakkelijk uit kan glijden helaas is er niet gedacht aan beschermkapjes aan de zijkanten.

  Mocht iemand tips hebben voor een goede low budget tablet dan houd ik me aanbevolen…..!

 56. beste rura
  zou graag willen weten mwt wie je gesproken hebt, want iik zit met hetzelfde probleem.
  inmiddels is ie weg ter repatatie, maar wil het liefst mijn geld terug.
  kruidvat blijft volhouden dat ze een gebruikt product niet terug kunnen nemen

  • ik heb ook al de melding gehad dat ze geen geld terug geven!
   ofwel stuur naar reparatie keer op keer tot ie gemaakt wordt of ze toch je geld terug geven!

 57. koop aub nooit een tablet van het kruidvat het ding werkt voor geen meter
  staat nu weer klaar op voor de tweede keer naar de reparatie center gestuurd te worden
  het kl……..ten ding start niet eens meer op

 58. hallo
  de nieuwe 10 inch van kruitvat binnen , het werkt maarrrrrrr
  -als je met play-store iets wilt downloaden geeft deze een fout melding fd dba 13 hoe kan ik dit oplossen ?
  en wat gebeurt er als je alles terug zet naar fabrieks instellingen

  • terug naar fabrieks instellingen kan gewoon

   je gaat naar instellingen apps dan naar ALLES rechtsboven
   scroll naar google play store aanklikken
   klik op stoppen OK dan daarna gegevens wissen daarna OK
   DAN NAAROVERZICHT apps
   scroll dan naar Google Service Framework en kies weer hetzelfde als boven
   NU STOPPEN en GEGEVENS WISSEN
   daarna opnieuw opstarten (zet de tablet helemaal uit)
   Na opstarten klik op Google Play Store en klik op accepteren
   klaar is kees
   succes

 59. hallo,
  ben in het bezit van de 10 inch tablet van kruidvat (is een Lenco)
  in het begin kon ik geen apps down loaden Foutmelding (df-bpa 13) na wat googlen doet deze het perfect (google play store wissen en google market wissen daarna weer opstarten en alle apps zijn te laden)
  beeld scherm een beetje flets maar al met al een leuk apparaatje voor 100 euro
  kan voor jan met de korte achernaam geen I-pad 3 4-g tegen op voor dat geld (i-pad is wel perfect maar kost rond de 550 Euro) dus een beetje duur voor Jan

 60. kan iemand mij vertellen hoe ik gebruik kan maken van ziggo op de tablet 10″

  ik krijg steeds iets over geen originele software ?

 61. 7 inch tablet gekocht. Wat een problemen. Dan kan ik hem niet opladen, of gaat zomaar tijdens gebruik uit of kan niet meer opstarten.Precies dus wat Rura hier ook schrijft op 25 september. Al een paar keer een hard return moeten doen. Hoe dat moet mag je uitvinden op internet want dat staat niet in de gebruiksaanwijzing. Er zit niet ,zoals er wel staat in de gebruiksaanwijzing ,een gaatje waar je met een naald in mag prikken. Als hij werkt een leuk apparaat maar heb alleen maar ellende met dat ding dus die gaat terug. Helaas.

 62. Hallo,

  ik heb 1,5 maand geleden een Proline 9,7 (Cherry) cadeau gekregen en ik vind het een top Tablet. Als je de Tablet opstart moet je even de tijd nemen 3 a 4 minuten voordat je ermee aan de slag gaat, op de achtergrond is hij namelijk nog van alles aan het opstarten. De Tablet loopt inderdaad wel eens een enkele keer vast, als je de Tablet dan even vergrendeld en weer ontgrendeld werkt hij weer. Het is een leuke Tablet voor een leuke prijs. ik beleef er veel plezier aan. En ik denk maar zo, je kunt niet voor een dubbeltje op de eerste rij zitten. 🙂

 63. mijn tabet schakelt niet uit via de normale mannier. als ik op uitschaelen klik dan gaat ie wel uit maar start dan meteen weer op iemand een idee hoe dat kan en wat ik er aan kan doen??

  • .ik heb een klein vraagje verkopen ze deze ook in duitsland?! 🙂
   Zo Niet zou u dan 1 aan de kant kunnen zetten het is eigelijk een cadeau voor mijn ouders daarom! , Als ik hier 1 vind laat ik iets weten jullie ook? 😀

   • TabletGuide is een website met informatie en reviews over tablets. TabletGuide verkoopt geen tablets. Het is mij niet bekend of deze tablet ook in het buitenland verkocht wordt. Dat is best mogelijk, onder een andere naam.

 64. Hoi,
  ik heb na het lezen van de reactie wel mijn twijfels gekregen over het aanschaffen van de pro line 9.7 inch van kruidvat,
  ik heb een paar vragen, ik wil hem als ik hem koop namelijk ook gebruiken voor school, een soort van word zou er dan wel op moeten zitten, is dit mogelijk? op mijn telefoon galaxy s3 wel gewoon gedownload via de play store, kingsoft office bijvoorbeeld.
  een andere vraag, kan ik er ook een toetsenbord bij kopen?

  bedankt alvast,

 65. Vandaag de 7″ tablet via de post ontvangen. Met tablet hoes. Hoes blijkt veel te groot ondanks 7″ opdruk op de verpakking. Na het opladen van de accu Wifi geactiveerd en Skype geinstalleerd. Hier wordt meteen duidelijk wat het apparaat in huis heeft. De Skype verbinding valt steeds weg. Een speedtest maakt duidelijk waarom, slechts 60kB/sec, mijn ipad doet 3000kB/sec…… De microfoon is zeer ongevoelig, het scherm zit snel vol stof en vegen. Wat mij betreft een miskoop, snel weer ingepakt en retour gestuurd.

 66. Beste mensen,

  Mijn mailbox blijft open staan op de tablet Proline 4.0 die ik bij het Kruidvat heb gekocht. Ik krijg rechtsboven geen vakje te zien waar ik me af kan melden.
  Enig idee hoe ik kan uitloggen op dit tablet? Heb het al geprobeerd via de Task manager, maar daar kan ik niets mee. Hoor graag van iemand hoe het moet.
  Alvast bedankt.

  • ik had 2 tablets besteld
   1 terug gedaan zit ondr het scherm bij beide zwarte vlekjes
   de andere ook maar mijn vriend wilde m houden

   hij onthoud je buroachtergrond niet bij opnieuw opstarten weg
   en hij draaid de app rtlxl vreselijk spikkelig

   op jou vraag afmelden is de uitknop ingedrukt houde en afsluiten ok klikken

 67. Hallo
  Ik heb sinds een paar maanden mijn tablet 9,7 proline maat nu laad hij hem niet meer goed op. Als ik de lader in de tablet doe laad deze een paar sec op en dan stopt die er mee, wie kan mij helpen?

 68. wil deze kopen alleen maar om word feud of mind feud en wat andere spelen er mee te spelen wie kan mij zeggen of ik dan een miskoop doe

 69. Als ik apps wil downloaden, duurt dit heel lang. Hoe kan ik dit oplossen. Betreft een Pro-line 2 Dual core 9.7 inch white. En heel vaak krijg ik de melding dat er geen verbinding is. Ik heb 2 van deze tablets en dit probleem komt maar bij 1 tablet voor. Help, help!

 70. Kan ik iemand mij helpen?

  Ik heb een 10.1 inch Pro-Line 2 tablet PC (Dual Core) van Kruidvat gekocht en ik zou graag een HDMI kabel willen kopen om direct op mijn TV films te kunnen kijken. Welke size HDMI kabel moet ik kopen? je hebt namelijk HDMI naar micro HDMI en HDMI naar mini HDMI.

  Groeten.

 71. Tablets van kruidvat werken niet zonder up dates via cherry mobility. Deze link werkt niet en op mails geen reactie. Tablet retour tegen verzendkosten 6,75. Kosten tablet na 3 weken nog steeds niet terug. Koop alleen nog shampoo bij kruidvat in de winkel. Zie ik meteen wat ik krijg!

 72. Heb ook een tablet bij het Kruidvat gekocht. Twee keer gebruikt en een maand weggelegd. Start wel op maar blijft op slotje staan. Scherm reageert niet op aanraking. Hwb al geprobeert om te resetten maar noppie nada. Begin steeds pissiger te worden.

 73. ding is geblokkeerd omdat iemand te vaak een verkeerd patroon heeft getekend, opnieuw opstarten en resetten gaat ook niet, ik weet wel zeker dat ik het goede google wachtwoord heb maar waarschijnlijk staat wifi uit en nu pakt hij het wachtwoord ook niet,

  heeft iemand een oplossing?

 74. Zelf ook sinds eergisteren een proline tablet van kruidvat 10.1 m1038, er zit een gebruiksaanwijzing bij die ik (ben op leeftijd) al helemaal niet kan lezen. Hetzelfde probleem als Romy, hoe krijg ik die widgets op de voorgrond, en ook zie ik steeds dat er geen sd kaart aanwezig is?? waar zit dat ding dan.? Kan iemand mij een beetje op weg helpen. tablet is wel al op router (wifi) aangesloten. Maar weet eigenlijk niet hoe nu verder? alvast dank voor enige suggesties

 75. Vanmiddag de 7 inch tablet aangeschaft. Ziet er mooi uit en werkt naar verwachtingen redelijk goed! Aangeschaft voor het gebruik van YouTube. Vreemd genoeg past mijn koptelefoon van 3,5mm niet in de hiervoor bedoelde aansluiting. Ik heb het opgezocht in de gegevens van de tablet en die zou er wel in moeten passen.. Heeft iemand enig idee waar dit aan ligt?

 76. ik heb de pro-line nu een half jaartje en heb al een paar keer de neiging gehad om hem uit het raam te gooien zooooooooo langszaam en elke keer een rode rand er om heen met de tekst wordfued, gmail, of wat dan ook niet bereikbaar . Zit 1,5 m van de router.
  ik word er gek van . Weet iemand een idee of oplossing voor mij. Zijn er ook updates voor (waar vind ik die dan?????)
  Is fabrieksinstellingen een idee of toch door het raam gooien,
  Zo is 149 euries weggegooid geld????

  gr Klunnie

 77. Zojuist weer met de reparatiedienst van Kruidvat gebeld. Na eerste reparatie (soldering + het verstrekken van eerder gebruikte oplader), is 10.1 M-1038 weer niet meer aan te krijgen. Heb op allerlei fora gezien dat dit een veelvoorkomend probleem is. Erg benieuwd wat reactie nu wordt, nieuwe oplader? nieuwe tablet?

 78. Steven Eysermans op

  Ik heb me vandaag de 9inch aangeschaft…
  Kwam ik effe wat rondkijken wat andere mensen er van vinden want ik was aangenaam verrast !!!

  Normaal zeg ik altijd..”het enige echte betrouwbare mer is apple” apple overtreft in mijn ogen elk andere tablet..

  Nu moet ik wel toegeven dat deze tablet perfect werkt !! Alle apps werken, WIFI valt NOOIT uit…tab blijft ook NOG niet hhangen…kortom alles werkt perfect en snel !!
  Ik begrijp dus de negatieve commentaar hierop niet…mijn moeder heeft een samsung galaxy (die ook niet echt slecht is) maar als ik mocht kiezen tussen een samsung of mijn cherry…geef mij de cherry dan maar…nu moet ik nopg wel niet te vroeg spreken, ik heb hem nog maar een dag…dus maar tot nu toe ben ik superblij met mijn nieuwe tablet !!!

 79. Carien van Zutphen op

  Hallo
  Heb op 08-10-2013 een tablet bij kruidvat gekocht
  Ben net met tablet terug geweest omdat hij na een paar tikjes gewoon een scheurtje in het glas kreeg (mevr bij kruidvat Heeswijk heeft hem gezien ) en gaf mij het advies raad bij u te vragen wat ik hier mee moet Zij zag wel dat er niets verkeerds met tablet gebeurt is (gevallen ed)
  Maar hij gaat wel aan in een programma maar verder niet en begint dan raar te doen
  in afwachting van uw antwoord

  groetjes

 80. heb een tablet gekocht in de reclame bij Kruidvat Westermarkt te tilburg. met cover en pen. De tablet laadde slechts op voor 7 %. Terug naar Kruidvat geen retour. Kreeg een kaartje mee voor het indienen van een klacht. Heb 5 betaalde nummers gebeld tot ik terechtkwam bij cherry mobile oosterhout. Heb iets meer dan 3 weken geleden mijn tablet met de post verzonden naar oosterhout.
  Geen ontvangstbevestiging niks Dus geen geld terug geen tablet meer.
  Nooit of te nimmer koop ik of zal ik kruidvat westermarkt nog aanbevelen bij iemand voor electronica.

 81. Een kennis van mij had deze tablet gekocht. Omdat het niet goed werkte ging ze naar de winkel terug om te vragen naar een herstelling. Bij Kruidvat hebben ze geweigerd om het toestel in ontvangst te nemen of het geld te retourneren. De koper moet naar de website van Cherry mobile gaan en/of Cherry mobile zelf bellen en verder met hen bekijken wat het met het toestel moet gebeuren. Alleen als Kruidvat bericht krijgt van Cherry mobile gaan zij ofwel het toestel ruilen ofwel het geld teruggeven.

  Ik heb dus net gebeld met Test-Aankoop voor advies. Ze zeggen dat Kruidvat niet conform de wetgeving heeft behandeld. De verkoper moet het toestel aanvaarden en sturen voor reparatie. Als ze dat niet doen kan je vragen om het aankoopscontract te ontbinden en je geld terug te krijgen. Als ze dit weigeren zou je via Test-Aankoop een klacht kunnen indienen indien je er zelf lid van bent.

  Ik heb zeker dat als de koper op voorhand had geweten hebben dat Kruidvat geen verantwoordelijkheid ging aanvaarden bij problemen, zij deze tablet niet zou aangeschaft hebben.

  Mijn advies: vraagt EERST bij WIE je terecht kan indien er problemen zich voordoen met een toestel, voor je hem koopt.

Reageer