Inloggen RegistrerenTip ons Contact Nieuwsbrief Over ons
TabletGuide.nl

Yarvik TAB9-200 Xenta

De Yarvik TAB9-200 Xenta tablet is de eerste in een nieuwe generatie Yarvik tablets. Het is de eerste Android-tablet van Yarvik met een dual-core processor. Ook is dit een van de eerste tablet-pc’s van het merk die gebruik kunnen maken van de nieuwe Google-licentie waardoor je apps kunt downloaden in de officiële Play Store van Google. Deze feature was tot voor kort niet beschikbaar op Yarvik tablet-pc’s. In dit artikel lees je alle informatie en reviews van de TAB9-200 Xenta. In de rechter kolom vind je een tabel met de meest belangrijke specificaties. Onderaan deze pagina zie je de persfoto’s van deze Yarvik TAB9-200 en een promotie video.

Beeldscherm

Het beeldscherm meet diagonaal 9,7 inch wat overeenkomt met een kleine 25 centimeter. De resolutie bedraagt 1024 bij 768 pixels en dat komt overeen met een beeldverhouding van 4:3. Het scherm is capacitief waardoor je vingerbewegingen nog sneller gedetecteerd worden. Ook is het scherm verbeterd met de IPS-technologie. Hierdoor kun je het beeldscherm beter zien als je schuin op het scherm kijkt.

Hardware

De TAB9-200 van Yarvik is de eerste tablet van het merk met een dual-core processor. De snelheid van de processor is geklokt op 1,6 GHz, wat niet mis is. Deze wordt ondersteund door 1 GB DDR3 RAM-geheugen.

De opslag capaciteit bedraagt 16 GB. Via een microSD-kaart, die je zelf dient te kopen als je daar behoefte aan hebt, kun je bestanden van en naar je tablet kopiëren. Ook kun je de microSD-kaart in de Yarvik tablet laten zitten waardoor de kaart dienst doet als geheugenuitbreiding. Deze Yarvik-tablet ondersteunt microSD-kaarten met een maximum van 32 GB opslag capaciteit.

Aansluit opties

Yarvik is een van de tablet-ontwikkelaars die snapt wat connectiviteit betekent. Zo heb je bijvoorbeeld de beschikking over twee USB-poorten. Beide zijn voorzien van de standaard USB 2.0. Één poort is een Micro USB-poort met host-functie. De andere is een Micro USB-poort met slave-functie. Door middel van de aanwezigheid van twee van deze poorten kun je de tablet aansluiten op een pc maar kun je ook makkelijk externe apparatuur, bijvoorbeeld gegevensdragers zoals geheugensticks, aansluiten op de tablet. Yarvik levert de verloopkabels van microUSB naar USB standaard mee.

Ook heb je de beschikking over een miniHDMI-poort. Vanwege de snelle dual-core processor kun je nog makkelijker Full HD video’s afspelen op een externe monitor. Je zult wel zelf een miniHDMI naar HDMI-kabel moeten kopen als je hiervan gebruik wilt maken.

Je kunt ook een hoofdtelefoon of externe luidsprekers aan de Yarvik TAB9-200 Xenta hangen met behulp van de 3,5 mm jack.

Als laatste kun je gebruik maken van de Bluetooth 3.0-connectie.

Software

Deze Yarvik TAB9-200 Xenta 9,7-inch tablet draait op Android 4.0.4. Het bijzondere aan deze Android-versie is de aanwezigheid van de Google Play Store (de oude Android Market). Hierdoor is het een stuk eenvoudiger om apps te downloaden en te installeren op het apparaat. De officiële Play Store van Google is de grootste Android applicatiewinkel van de wereld.

Yarvik TAB9-200 Xenta kopen & voorraad

De Yarvik TAB9-200 Android 4-tablet wordt in de tweede helft van 2012 verwacht. Een verkoop prijs is nog niet bekend gemaakt. Nederland is een van de landen waar je deze tablet-pc kunt kopen.

Yarvik TAB9-200 Xenta foto’s

Yarvik TAB9-200 Xenta video

Deze demonstratievideo, wat beter een promotievideo mag heten, toont het uiterlijk en een overzicht van de kenmerken van deze Yarvik tablet.

Yarvik TAB9-200 Xenta review

Op het moment van schrijven heeft TabletGuide.nl nog geen tablet review kunnen maken van deze Yarvik TAB9-200 met dual-core processor. We proberen zo snel mogelijk een exemplaar in handen te krijgen om te testen. Houd TabletGuide.nl in de gaten voor de laatste updates!

2 reacties

  1. wanneer komt de tablet echt te koop??

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.