Sony S1 en S2 tablet teaser: mooi met weinig info

zaterdag, juni 18, 2011 om 11:39 door Edwin
Sony S1 S2 teaser video

Sony heeft een nieuwe teaser online gezet, waarin de S1 tablet en S2 tablet een grote rol spelen. De twee tablets werden eerder dit jaar al aangekondigd en in een eerdere video werden de apparaten al eens voorgesteld. Sony heeft met deze nieuwe teaser het startschot gegeven voor de marketing campagne. En het is een vrij sterk begin. In een kunstzinnige video hebben de tablets een aandeel in een zogenaamde ‘Rube Goldberg Machine’, een opstelling van allerlei artikelen die samen een kettingreactie vormen.

De video geeft geen extra informatie over de twee tablets, maar inmiddels weten we al vrij veel. De S1 en S2 zullen beide uitgerust worden met Honeycomb 3.1. De tablets zullen zich voor een groot deel richten op home entertainment, een markt die voor Sony niet vreemd is. Via de eigen Qriocity dienst zal Sony video- en muziekcontent streaming op de toestellen beschikbaar maken. De S1 zal uitgerust worden met een infraroodzender, zodat hij gebruikt kan worden als universele afstandsbediening voor diverse apparaten. De ondersteuning van DLNA maakt het mogelijk je eigen content te streamen naar bijvoorbeeld je Playstation 3 of ander apparaat met DLNA ondersteuning.


De S2 heeft twee schermen van 5,5 inch en is daardoor gemakkelijk mobiel. De schermen kunnen samen een groot scherm vormen, maar bieden ook nieuwe mogelijkheden. Zo is het mogelijk één scherm in te zetten als controller en op het andere scherm te gamen.

Het is nog niet bekend wanneer de tablets naar Europa komen, maar volgens geruchten zou dat na de zomer al het geval kunnen zijn.



Laatste reacties

Laatste Forum Berichten

Archief