ASUS Eee Pad MeMo & Slider nieuws

0

ASUS blijft teasen in aanloop naar het Computex evenement in Taiwan. Nadat in het begin van deze week enkele vage foto’s opdoken van een nog onbekende tablet, onthuld ASUS vandaag nieuwe teasers. Of het gaat om weer een nieuw model, of reeds onthulde modellen is onduidelijk. In ieder geval zijn nieuwe beelden vrijgegeven van de Eee Pad MeMo en de Eee Pad Slider.

Als eerste de nieuwe teaser van ASUS. De nieuwe teaser heet: A tablet that jumps out on you. Op het internet wordt druk bediscussieerd wat dit in kan houden. Sommigen melden de komst van een 3d-tablet, anderen zien slechts een vage afbeelding van de al bekende ASUS Eee Pad MeMo. Met dat laatste zijn we het volledig eens. Aan de verhoudingen en de vorm van de tablet is duidelijk de MeMo te herkennen.

Wat het bijschrift moet betekenen is onduidelijk. Gezien de andere vage teasers (Pad or Phone en The next evolution of the Eee pc) hoeft deze tekst geen concrete betekenis te hebben. Een 3d-tablet van ASUS lijkt ons onwaarschijnlijk. Ondanks dat de Taiwanezen graag innovatief willen zijn, denken we niet dat men nu al een 3d-tablet wil maken. ASUS staat bekend om kwaliteit producten voor een redelijke prijs. Gezien de absurde prijs van de LG Optimus Pad, de enige bekende 3d-tablet van dit moment, verwachten we dat ASUS niet nu al in deze markt zal stappen.

Terug naar de wereld van de realiteit. Het ziet er naar uit dat de ASUS Eee Pad Slider op het punt staat om verkocht te worden. Verschillende bronnen melden dat ASUS op de Computex beurs, volgende week, de datum van lancering bekend gaat maken. Ondanks dat de Slider al meerdere keren is getoond zijn toch mooie beelden geschoten van deze ASUS-tablets. Zien jullie nieuwe elementen?

 

 

Ook van de ASUS Eee Pad MeMo zijn gedetailleerde foto’s getoond. Het lijkt alsof de rand onder het scherm iets is aangepast in vergelijking met eerdere prototypen. Verder zien we ook hier geen wijzigingen in het ontwerp van de MeMo.

We zijn benieuwd of ASUS een lanceringsdatum bekend gaat maken van de ASUS Eee Pad MeMo. Gisteren werd al bekend dat de start van de verkoop van een andere 7-inch Honeycomb tablet, de Acer Iconia Tab A100, uitgesteld zal worden in verband met problemen met Honeycomb-apps voor 7-inch tablets. Of de ASUS Eee Pad MeMo, wat ook een 7-inch Honeycomb tablet is, last heeft van hetzelfde probleem, is niet bekend.

Bronnen: ASUS Facebook & Techinstyle

Share.

Gerelateerde tablets / apps

  • Schermdiagonaal inch
  • Besturingssysteem
  • Schermresolutie x
  • Afmetingen
  • Processor
  • Gewicht gram
  • Opslagruimte
  • Alle specificaties

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

Reageer