Inloggen RegistrerenTip ons Contact Nieuwsbrief Over ons
TabletGuide.nl
9 mei 2012
Bron: iPadclub

Apple verlaagt prijs gereviseerde iPad

iPad 2

Wat veel mensen niet weten is dat Apple ook gereviseerde versies van de iPad verkoopt. Dit zijn tweedehands iPads die door Apple zijn gerepareerd, getest en goed bevonden. Ondanks dat de apparaten dus niet volledig nieuw zijn, mag je aannemen dat eventuele problemen verholpen zijn. Apple heeft de prijs van gereviseerde iPads vandaag verlaagd, waarbij de iPad 1 al voor 279 euro verkrijgbaar is. Een iPad 2 kun je nu kopen vanaf 349 euro.

Doordat het gaat om tweedehands modellen, zijn niet alle modellen voorhanden. Daarnaast zullen de voorraden beperkt zijn. Mocht je een gereviseerde iPad willen aanschaffen, wacht dan niet te lang.


Mocht je toch een derde generatie iPad willen kopen, kijk dan hier voor de verkoopprijzen en actuele voorraden.

Ga naar: Meer informatie over de gereviseerde iPad modellen

Auteur: Edwin van der Palen

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is tablet freak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterlijk van de website. Daarnaast schrijft hij dagelijks artikelen en hij verschijnt regelmatig in de reviews op TabletGuide.nl. Hij werkt momenteel voor een online marketingbureau in Den Bosch.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.