Inloggen RegistrerenTip ons Contact

Reviews

Review
25 augustus 2014
Edwin van der Palen

Seagate Wireless Plus 2TB review: een alleskunner

Het aantal WiFi apparaten per huishouden groeit gestaag: telefoons, tablets, Smart TV’s en in de toekomst een keur aan wearables. Een gedeelde opslagruimte is dan handig, dus het is logisch dat cloud-opslagdiensten groeien in populariteit. Seagate geeft je met de Wireless Plus de mogelijkheid een soort privé cloud op te zetten. De draadloze harde schijf laat je bestanden lezen en schrijven via je eigen WiFi netwerk. Is dat zo handig als het klinkt? Lees verder →

seagate-wireless-plus-feat
Review
21 augustus 2014
Rens Blom

Review: Samsung Galaxy Tab S 10.5

De Samsung Galaxy Tab S 10.5 beschikt over een AMOLED-scherm, vingerafdrukscanner en vlotte specificaties. Verder is hij bijzonder compact en licht en draait hij op Android 4.4 KitKat. Hoe bevalt deze high-end tablet bij dagelijks gebruik, en is hij de prijs van 500 euro waard?
Lees verder →

Samsung Galaxy Tab S 10.5 review (19)
Review
21 augustus 2014
Rens Blom

Review: Motorola Moto Stream

De Motorola Moto Stream is een Bluetooth ontvanger die het mogelijk maakt de muziek van je device draadloos via de speakers af te spelen. Hij kost 49,99$ en is (vooralsnog) alleen in Amerika verkrijgbaar. Ik heb er een gekocht en deel in deze beknopte review mijn ervaringen. Lees verder →

Motorola Moto Stream uitgelicht
Review
20 augustus 2014
Leon Veraa

Nvidia Shield Tablet review: gaming- en entertainment-tablet pur sang

De Nvidia Shield-tablet is alleen al op papier uniek. De eerste tablet-computer van Nvidia die in Nederland verkrijgbaar is kan ook worden bestempeld als de eerste serieuze gaming-tablet in Nederland. De hardware van deze tablet-computer is in zijn geheel ontwikkeld om te dienen voor een optimale game-beleving, verzekert Nvidia ons. Als expert op het gebied van krachtige gaming-gpu’s snapt Nvidia dat naast deze speciale hardware genoeg aandacht uit moet gaan naar speciale software. Ook daaraan is geen gebrek. In deze Nvidia Shield Tablet review bekijken we deze gaming-tablet zowel als doodnormale tablet-computer, maar ook als speciaal gaming-platform. Lees verder →

Nvidia Shield Tablet review
Review
7 augustus 2014
Leon Veraa

Lenmar Mutant 20.800 powerbank review

Steeds vaker worden hulpmiddelen ingezet om een telefoon of tablet nóg mobieler te maken. Een van deze hulpmiddelen is de powerbank, een externe mobiele accu die in staat is om telefoons en tablet-computers in geval van nood wat extra power te geven. Helaas zagen we dat veel powerbanks niet voldeden voor de wat grotere tablet-computers, aangezien deze apparaten een grotere accu huisvesten. Vandaar deze nieuwe tablet accessoire review van een wel heel grote powerbank, de Lenmar Mutant 20.800 mAh powerbank, die de meeste tablets zeker 2 keer moet kunnen opladen! Lees verder →

Lenmar Mutant 20.800 powerbank review
Review
5 augustus 2014
Leon Veraa

Microsoft Surface Pro 3 review: ultrabook of MacBook in tabletvorm

De Microsoft Surface Pro 3 tablet review is er een waar ik sinds de introductie naar uit kijk. Microsoft is bij de derde generatie Surface-tablets een andere weg in geslagen. De Windows RT-variant is achterwege gebleven en deze Windows 8.1 Pro-versie wordt anders vermarkt. De marktpositionering neigt eerder naar een dunne laptop in plaats van een tablet-computer. We geven Microsoft geen ongelijk; in de Surface Pro 2 review ontdekten we al dat de ‘wolf in schaapskleren (…) de gemiddelde laptop jaloers zal maken’. Toch hadden we wat kritiekpunten, waar Microsoft bij deze Surface Pro 3 tablet-pc aan heeft gewerkt. Een tipje van de sluier: veel kritieken zijn weggepoetst. Deze Microsoft-tablet heeft een andere behuizing, een meer flexibele kickstand, is lichter geworden én wordt uitgebracht met meer opslagruimte. Natuurlijk zien we weer het elegante design, de bijbehorende dunne Type Covers en een geheel nieuwe bijpassende stylus. Of de Microsoft Surface Pro 3 wederom een wolf in schaapskleren is lees je in deze tablet review, of in de conclusie aan het einde van dit epistel. Lees verder →

Microsoft Surface Pro 3 tablet-pc review
Review
31 juli 2014
Leon Veraa

Acer Aspire Switch 10 review

De tijd is rijp voor een review van de hybride tablet Acer Aspire Switch 10. Deze 10 inch Windows 8 tablet (vandaar de ’10’ in de naam) is een standalone tablet-computer met een bijpassend met magneten vast te koppelen toetsenbord zodat we het apparaat kunnen switchen naar een 10 inch Windows 8 laptop (vandaar ‘Switch’). De Switch is daarnaast ook nog in twee andere standen te plaatsen doordat het tabletscherm achterstevoren in het toetsenbord dock geplaatst kan worden. En dat alles kun je nu kopen voor een adviesprijs van minder dan 350 euro! Tijd om de Aspire Switch 10 eens aan de tand te voelen, dus! Lees verder →

Acer Aspire Switch 10 tablet review ervaringen
Review
30 juli 2014
Leon Veraa

Samsung Galaxy Tab S 8.4 (SM-T700) review: overweldigend

De Galaxy Tab S-familie van Samsung lijkt een van de meest besproken tabletintroducties te zijn van 2014. Waarschijnlijk (we kunnen niet in de toekomst kijken) is het ook de meest innovatieve nieuwe tabletserie van het jaar. De marketingmotor van Samsung draait op volle toeren en lijkt vooral het nieuwe AMOLED-scherm te willen benadrukken. Natuurlijk is de kwaliteit van het beeldscherm van de Samsung Galaxy Tab S 8.4 en Galaxy Tab S 10.5 een belangrijk onderdeel van de tablet review. Maar we zijn net zo benieuwd naar de andere elementen, zoals de behuizing, de gebruiksvriendelijkheid en de prestaties. In deze Samsung Galaxy Tab 8.4 review beoordelen we de tablet op een handvol onderdelen. De titel verraad de uitkomst al. Toch willen we je uitnodigen om deze Galaxy Tab S 8.4 review in zijn geheel te lezen. Lees verder →

Samsung Galaxy Tab S 8.4 SM-T700 review
Review
24 juli 2014
Leon Veraa

ASUS Transformer Pad TF103 review: volmaakte betaalbare Android-hybride

ASUS heeft in de korte tablethistorie een uitstekend trackrecord tot stand gebracht als het gaat om hybriden: een tablet die met een aankoppelbaar toetsenbord dock ook te gebruiken is als laptop. Meer dan een dozijn hybride tablets met Android en Windows boden voornamelijk hoogtepunten voor de tabletkenners. De ASUS Transformer Pad TF103 lijkt misschien een dertien-in-een-dozijn-tablet. Echter, na een uitgebreide test kunnen we melden dat dit zeker niet zo is. ASUS weet al haar ervaring samen te brengen in wederom een nieuwe indrukwekkende Transformer Pad. Waar veel A-merken in de tabletmarkt voor high-end gaan, kiest ASUS met de TF103 duidelijk voor een grotere doelgroep door deze hybride betaalbaar te maken. Maar wordt hierdoor ingeleverd op de specificaties en gebruiksvriendelijkheid van het apparaat? Na het lezen van deze tablet review weet je het! Lees verder →

ASUS Transformer Pad TF103 review (1)
Review
20 juli 2014
Leon Veraa

Acer Iconia One 7 B1-730HD review: solide budget-tablet

Acer weet als geen ander hoe het budget-tablets moet bouwen. Een reeks van succesvolle Iconia-tablets met het Android-OS leverde wereldwijd al miljoenen verkochte tablet-pc’s op. De Acer Iconia One 7, met artikelnummer B1-730, is de nieuwste telg in de iconia familie. De 7 inch budget-tablet staat heden ten dage niet alleen meer te boek als goedkoop. Diverse goedkopere modellen laten zien dat een budget-tablet ook een betrouwbare vriend kan zijn. In deze review onderzoeken we of de steeds hoger wordende standaard voor betaalbare kleine tablet-pc’s wordt behaald door Acer met deze Iconia One 7. Lees verder →

Acer Iconia One 7 B1-730HD review homepage
Meer Reviews