Inloggen RegistrerenTip ons Contact

Reviews

Review
31 juli 2014
Leon Veraa

Acer Aspire Switch 10 review

De tijd is rijp voor een review van de hybride tablet Acer Aspire Switch 10. Deze 10 inch Windows 8 tablet (vandaar de ’10′ in de naam) is een standalone tablet-computer met een bijpassend met magneten vast te koppelen toetsenbord zodat we het apparaat kunnen switchen naar een 10 inch Windows 8 laptop (vandaar ‘Switch’). De Switch is daarnaast ook nog in twee andere standen te plaatsen doordat het tabletscherm achterstevoren in het toetsenbord dock geplaatst kan worden. En dat alles kun je nu kopen voor een adviesprijs van minder dan 350 euro! Tijd om de Aspire Switch 10 eens aan de tand te voelen, dus! Lees verder →

Acer Aspire Switch 10 tablet review ervaringen
Review
30 juli 2014
Leon Veraa

Samsung Galaxy Tab S 8.4 (SM-T700) review: overweldigend

De Galaxy Tab S-familie van Samsung lijkt een van de meest besproken tabletintroducties te zijn van 2014. Waarschijnlijk (we kunnen niet in de toekomst kijken) is het ook de meest innovatieve nieuwe tabletserie van het jaar. De marketingmotor van Samsung draait op volle toeren en lijkt vooral het nieuwe AMOLED-scherm te willen benadrukken. Natuurlijk is de kwaliteit van het beeldscherm van de Samsung Galaxy Tab S 8.4 en Galaxy Tab S 10.5 een belangrijk onderdeel van de tablet review. Maar we zijn net zo benieuwd naar de andere elementen, zoals de behuizing, de gebruiksvriendelijkheid en de prestaties. In deze Samsung Galaxy Tab 8.4 review beoordelen we de tablet op een handvol onderdelen. De titel verraad de uitkomst al. Toch willen we je uitnodigen om deze Galaxy Tab S 8.4 review in zijn geheel te lezen. Lees verder →

Samsung Galaxy Tab S 8.4 SM-T700 review
Review
24 juli 2014
Leon Veraa

ASUS Transformer Pad TF103 review: volmaakte betaalbare Android-hybride

ASUS heeft in de korte tablethistorie een uitstekend trackrecord tot stand gebracht als het gaat om hybriden: een tablet die met een aankoppelbaar toetsenbord dock ook te gebruiken is als laptop. Meer dan een dozijn hybride tablets met Android en Windows boden voornamelijk hoogtepunten voor de tabletkenners. De ASUS Transformer Pad TF103 lijkt misschien een dertien-in-een-dozijn-tablet. Echter, na een uitgebreide test kunnen we melden dat dit zeker niet zo is. ASUS weet al haar ervaring samen te brengen in wederom een nieuwe indrukwekkende Transformer Pad. Waar veel A-merken in de tabletmarkt voor high-end gaan, kiest ASUS met de TF103 duidelijk voor een grotere doelgroep door deze hybride betaalbaar te maken. Maar wordt hierdoor ingeleverd op de specificaties en gebruiksvriendelijkheid van het apparaat? Na het lezen van deze tablet review weet je het! Lees verder →

ASUS Transformer Pad TF103 review (1)
Review
20 juli 2014
Leon Veraa

Acer Iconia One 7 B1-730HD review: solide budget-tablet

Acer weet als geen ander hoe het budget-tablets moet bouwen. Een reeks van succesvolle Iconia-tablets met het Android-OS leverde wereldwijd al miljoenen verkochte tablet-pc’s op. De Acer Iconia One 7, met artikelnummer B1-730, is de nieuwste telg in de iconia familie. De 7 inch budget-tablet staat heden ten dage niet alleen meer te boek als goedkoop. Diverse goedkopere modellen laten zien dat een budget-tablet ook een betrouwbare vriend kan zijn. In deze review onderzoeken we of de steeds hoger wordende standaard voor betaalbare kleine tablet-pc’s wordt behaald door Acer met deze Iconia One 7. Lees verder →

Acer Iconia One 7 B1-730HD review homepage
Review
10 juli 2014
Leon Veraa

Lenovo Miix 2 10 review: uitstekende hybride tablet met toekomst

In deze tablet review wordt de Lenovo Miix 2 10 behandeld. Inderdaad, dit is alweer het tweede 10 inch model in de Lenovo Miix-serie. Lenovo gooit het dit keer over een geheel andere boeg en maakt een Windows 8-tablet waarbij standaard een gratis toetsenbord dock geleverd wordt die we op zijn minst uniek kunnen noemen. Zonder al te veel te verklappen kunnen we al stellen dat het ontwerp van de tablet en het keyboard dock ons imponeert. Maar hoe scoren de andere aspecten van deze 10 inch tablet, zoals de degelijkheid, de gebruiksvriendelijkheid en de kwaliteit van het beeldscherm? Een uitgebreid verslag van onze ervaringen, na 2 weken van testen en dagelijks gebruik met deze Miix 2 10 van Lenovo en bijbehorende accessoire, lees je hier. Lees verder →

Lenovo Miix 2 10 tablet-pc review TabletGuide
Review
9 juli 2014
Rens Blom

Review: Belkin Thin Type Keyboard Case voor iPad Air

In deze review behandel ik een Belkin toetsenbord case voor de iPad Air, welke net geen honderd euro kost. De verbinding leg je via Bluetooth, het toetsenbord beschikt over speciale functietoetsen en je iPad Air is in de case te klikken. De behuizing is van één stuk aluminium. Staat de hoge prijs voor hoge kwaliteit? Je leest het in deze accessoire-review. Lees verder →

Belkin-thin-type-keyboard-case-feat
Review
8 juli 2014
Leon Veraa

Nokia Lumia 2520 tablet review: topklasse

De tests en experimenten met de Nokia Lumia 2520 tablet, die in deze tablet review behandeld worden, waren bijzonder. Deels omdat dit de eerste review is van een Nokia tablet. Deels omdat we eindelijk weer eens een Windows RT-tablet in handen hebben, na lange afwezigheid. Daarnaast is dit de eerste tablet die alleen in een 4G-variant zal worden uitgebracht. In deze review van de Lumia 2520 lees je de ervaringen van de redactie na een week lang gebruik van deze Nokia-tablet. Onder andere het ontwerp, de degelijkheid, de specificaties en prestaties en, niet geheel onbelangrijk, de gebruiksvriendelijkheid en de software komen aan bod. We lichten alvast een tipje van de sluier: de Nokia Lumia 2520 wordt uitermate goed ontvangen. Toch kleven er wat mitsen en maren aan de tablet die het lezen van deze review een must maken, wil je een aankoop overwegen. Lees verder →

Nokia Lumia 2520 review uitgelichte afbeelding
Review
29 juni 2014
Rens Blom

Review: Samsung Galaxy Tab 4 7.0

Samsung heeft recent de nieuwste 7” telg in de Galaxy Tab serie op de markt gebracht en in deze review neemt TabletGuide hem uitgebreid onder handen. Ik kijk onder andere naar de bouwkwaliteit, snelheid, software en voer benchmarks uit. Hoe verhoudt deze budget-tablet zich tot de concurrentie, en is hij het aanschaffen waard? Lees verder →

Samsung Galaxy Tab 4 7.0 review
Review
21 juni 2014
Leon Veraa

Toshiba Encore 8 review: gebrek aan identiteit

De Toshiba Encore 8 is Tosiba’s eerste 8 inch Windows 8-tablet. Tot nu toe zijn we nog niet enthousiast geworden van de eerste lichting kleine Windows-tablets. Nu de software is aangepast (o.a. Windows 8.1) en de hardware is verbeterd (o.a. nieuwe Intel-processors) staat ons een nieuwe lichting kleine Windows 8-tablets te wachten. In deze tablet review behandelen we hier eentje uit, de Toshiba Encore 8. Lees verder →

Toshiba Encore 8 tablet review uitgelichte afbeelding
Review
28 mei 2014
Rens Blom

Samsung Galaxy NotePro 12.2 review

Samsung lanceerde recent de Galaxy Note Pro 12.2 in Nederland, een – zoals de naam al doet vermoeden – 12,2” tablet voorzien van uitstekende specificaties en de kenmerkende S-pen. In deze review lees je hoe de tablet presteert bij dagelijks gebruik en of hij forse prijs van 715 euro waard is. Lees verder →

Samsung Galaxy NotePro 12.2 review (14)
Meer Reviews