Inloggen RegistrerenTip ons Contact

Reviews

Review
31 maart 2014
Edwin van der Palen

Stick N Find: (bijna) nooit meer iets kwijt

Voor mensen die regelmatig hun fietssleutels, portemonnee of andere belangrijke zaken kwijtraken, zou Stick N Find een uitkomst moeten zijn. Door bluetooth stickers op je spullen te plakken, kun je ze met een je iPad of Android tablet terugvinden. Maar is dat net zo handig als het klinkt? Lees verder →

Stick N Find
Review
26 maart 2014
Leon Veraa

Samsung Galaxy TabPro 10.1 (SM-T520N) review

De Galaxy TabPro 10.1 is niet de eerste high-end Android-tablet van Samsung. De Koreanen maakten onder andere eerder twee premium Android tablets in de Note-serie. Waar de Galaxy Tab-tablets bekend staan als degelijke middelmaat heeft Samsung een nieuwe categorie ingevoerd tussen mid-range en de top in de vorm van de Galaxy TabPro-serie. De Samsung Galaxy TabPro 10.1 (SM-T520) is op papier minstens zo interessant als de Note-tablets, met uitzondering van het digitizer-scherm en de stylus. Hoe de Samsung Galaxy TabPro 10.1 is bevallen tijdens algemeen gebruik en hoe de Samsung tablet presteerde in de tests lees je in deze review. Lees verder →

Samsung Galaxy TabPro 10.1 SM-T520 review
Review
20 maart 2014
Rens Blom

Review: Dell Venue 11 Pro

In deze review behandel ik de Dell Venue 11 Pro, een 10,8″ tablet die draait op Windows 8. Hij is leverbaar in verschillende configuraties, verschillend in o.a. processor en opslaggeheugen. Ik bespreek naast de tablet ook twee bijpassende toetsenborden, zoals je die kent van bijvoorbeeld de Asus Transformer-serie en de Microsoft Surface reeks. Lees verder →

Dell Venue 11 Pro review Tablet Guide
Review
19 maart 2014
Leon Veraa

Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 review

Een nieuwe tabletserie. Een nieuw schermformaat. Een geheel nieuwe tablet van Samsung. In veel opzichten is de Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 uniek te noemen. Het is op dit moment de meest scherpe tablet-pc die je maar kunt krijgen. Daarnaast is het schermformaat van 8,4 inch bijzonder. En ook de software is uniek. Het is de nieuwe Magazine UX-interface en voor het eerst zien we Samsung’s unieke multi-screen-optie op een klein scherm en zonder hulp van de stylus. Onze ervaringen en tests zijn gepubliceerd in deze Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 review. Lees verder →

Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 review Tablet Guide
Review
23 februari 2014
Rens Blom

Review: Acer Iconia W4

In deze review behandel ik de Acer Iconia W4, een 8” tablet voorzien van gemiddelde specificaties die draait op Windows 8. Een relatief nieuwe categorie op de tabletmarkt, maar is het wat? Of kun je toch beter voor een grotere Windows-tablet gaan, of voor een 8” tablet die draait op Android of iOS? Lees verder →

Acer Iconia W4 review
Review
21 februari 2014
Edwin van der Palen

Lenovo IdeaTab S5000: Gewogen en te licht bevonden

Het is druk in het 7-inch tablet-segment. De relatief goedkope tablets dringen om een plekje in de winkels, op zoek naar een koper die een 10-inch tablet te groot vindt, maar een smartphone te klein. Lenovo draagt haar steentje bij met de IdeaTab S5000, draaiend op Android. Hij is al een tijdje op de markt, maar nog steeds de moeite van het testen waard. Lees verder →

lenovo
Review
6 februari 2014
Leon Veraa

ASUS Transformer Book Trio (TX201LA) review

Een review maken van de ASUS Transformer Book Trio TX201LA is niet makkelijk, heb ik ondervonden. Het unieke apparaat, de eerste tablet/hybride met Android én Windows 8, wordt door ASUS zelfs in de markt gezet als een drie-in-één machine. Genoeg stof om te testen en over te discussiëren dus. Hoe dit in de praktijk werkt, en óf het in de praktijk werkt, lees je in de komende bijna 2500 woorden. Lees verder →

ASUS Transformer Book Trio TX201LA review
Review
28 januari 2014
Edwin van der Palen

Medion Akoya P2211T: Veel tablet voor je geld

Medion begint langzaam een bekende naam in tablet-land te worden, met meerdere LifeTab modellen achter haar naam. Het merk dat groot werd bij de Aldi heeft inmiddels het assortiment uitgebreid met een eigen hybride model, naar goed voorbeeld van de bekende Transformer modellen van ASUS. De Medion Akoya P2211T is een convertible tablet, dus een netbook en tablet in één. Op papier een mooi apparaat tegen een scherpe prijs. De vraag is natuurlijk of de praktijk net zo rooskleurig is. Lees verder →

Medion Akoya P2211T
Review
28 januari 2014
Leon Veraa

iPad Air review

In deze review van de Apple iPad Air zetten we onze ervaringen van de alweer vijfde generatie van de iPad op een rij. Je leest hier hoe de iPad Air ons is bevallen, met de nieuwste iOS 7 software. De iPad Air wordt ook wel de iPad 5 genoemd in de volksmond. In deze iPad Air review lees je wat we vonden van de behuizing, het scherm, de prestaties en natuurlijk van de iOS-software op deze Apple-tablet. Lees verder →

Meer Reviews