Inloggen RegistrerenTip ons Contact

Reviews

Review
24 juli 2014
Leon Veraa

ASUS Transformer Pad TF103 review: volmaakte betaalbare Android-hybride

ASUS heeft in de korte tablethistorie een uitstekend trackrecord tot stand gebracht als het gaat om hybriden: een tablet die met een aankoppelbaar toetsenbord dock ook te gebruiken is als laptop. Meer dan een dozijn hybride tablets met Android en Windows boden voornamelijk hoogtepunten voor de tabletkenners. De ASUS Transformer Pad TF103 lijkt misschien een dertien-in-een-dozijn-tablet. Echter, na een uitgebreide test kunnen we melden dat dit zeker niet zo is. ASUS weet al haar ervaring samen te brengen in wederom een nieuwe indrukwekkende Transformer Pad. Waar veel A-merken in de tabletmarkt voor high-end gaan, kiest ASUS met de TF103 duidelijk voor een grotere doelgroep door deze hybride betaalbaar te maken. Maar wordt hierdoor ingeleverd op de specificaties en gebruiksvriendelijkheid van het apparaat? Na het lezen van deze tablet review weet je het! Lees verder →

ASUS Transformer Pad TF103 review (1)
Review
20 juli 2014
Leon Veraa

Acer Iconia One 7 B1-730HD review: solide budget-tablet

Acer weet als geen ander hoe het budget-tablets moet bouwen. Een reeks van succesvolle Iconia-tablets met het Android-OS leverde wereldwijd al miljoenen verkochte tablet-pc’s op. De Acer Iconia One 7, met artikelnummer B1-730, is de nieuwste telg in de iconia familie. De 7 inch budget-tablet staat heden ten dage niet alleen meer te boek als goedkoop. Diverse goedkopere modellen laten zien dat een budget-tablet ook een betrouwbare vriend kan zijn. In deze review onderzoeken we of de steeds hoger wordende standaard voor betaalbare kleine tablet-pc’s wordt behaald door Acer met deze Iconia One 7. Lees verder →

Acer Iconia One 7 B1-730HD review homepage
Review
10 juli 2014
Leon Veraa

Lenovo Miix 2 10 review: uitstekende hybride tablet met toekomst

In deze tablet review wordt de Lenovo Miix 2 10 behandeld. Inderdaad, dit is alweer het tweede 10 inch model in de Lenovo Miix-serie. Lenovo gooit het dit keer over een geheel andere boeg en maakt een Windows 8-tablet waarbij standaard een gratis toetsenbord dock geleverd wordt die we op zijn minst uniek kunnen noemen. Zonder al te veel te verklappen kunnen we al stellen dat het ontwerp van de tablet en het keyboard dock ons imponeert. Maar hoe scoren de andere aspecten van deze 10 inch tablet, zoals de degelijkheid, de gebruiksvriendelijkheid en de kwaliteit van het beeldscherm? Een uitgebreid verslag van onze ervaringen, na 2 weken van testen en dagelijks gebruik met deze Miix 2 10 van Lenovo en bijbehorende accessoire, lees je hier. Lees verder →

Lenovo Miix 2 10 tablet-pc review TabletGuide
Review
9 juli 2014
Rens Blom

Review: Belkin Thin Type Keyboard Case voor iPad Air

In deze review behandel ik een Belkin toetsenbord case voor de iPad Air, welke net geen honderd euro kost. De verbinding leg je via Bluetooth, het toetsenbord beschikt over speciale functietoetsen en je iPad Air is in de case te klikken. De behuizing is van één stuk aluminium. Staat de hoge prijs voor hoge kwaliteit? Je leest het in deze accessoire-review. Lees verder →

Belkin-thin-type-keyboard-case-feat
Review
8 juli 2014
Leon Veraa

Nokia Lumia 2520 tablet review: topklasse

De tests en experimenten met de Nokia Lumia 2520 tablet, die in deze tablet review behandeld worden, waren bijzonder. Deels omdat dit de eerste review is van een Nokia tablet. Deels omdat we eindelijk weer eens een Windows RT-tablet in handen hebben, na lange afwezigheid. Daarnaast is dit de eerste tablet die alleen in een 4G-variant zal worden uitgebracht. In deze review van de Lumia 2520 lees je de ervaringen van de redactie na een week lang gebruik van deze Nokia-tablet. Onder andere het ontwerp, de degelijkheid, de specificaties en prestaties en, niet geheel onbelangrijk, de gebruiksvriendelijkheid en de software komen aan bod. We lichten alvast een tipje van de sluier: de Nokia Lumia 2520 wordt uitermate goed ontvangen. Toch kleven er wat mitsen en maren aan de tablet die het lezen van deze review een must maken, wil je een aankoop overwegen. Lees verder →

Nokia Lumia 2520 review uitgelichte afbeelding
Review
29 juni 2014
Rens Blom

Review: Samsung Galaxy Tab 4 7.0

Samsung heeft recent de nieuwste 7” telg in de Galaxy Tab serie op de markt gebracht en in deze review neemt TabletGuide hem uitgebreid onder handen. Ik kijk onder andere naar de bouwkwaliteit, snelheid, software en voer benchmarks uit. Hoe verhoudt deze budget-tablet zich tot de concurrentie, en is hij het aanschaffen waard? Lees verder →

Samsung Galaxy Tab 4 7.0 review
Review
21 juni 2014
Leon Veraa

Toshiba Encore 8 review: gebrek aan identiteit

De Toshiba Encore 8 is Tosiba’s eerste 8 inch Windows 8-tablet. Tot nu toe zijn we nog niet enthousiast geworden van de eerste lichting kleine Windows-tablets. Nu de software is aangepast (o.a. Windows 8.1) en de hardware is verbeterd (o.a. nieuwe Intel-processors) staat ons een nieuwe lichting kleine Windows 8-tablets te wachten. In deze tablet review behandelen we hier eentje uit, de Toshiba Encore 8. Lees verder →

Toshiba Encore 8 tablet review uitgelichte afbeelding
Review
28 mei 2014
Rens Blom

Samsung Galaxy NotePro 12.2 review

Samsung lanceerde recent de Galaxy Note Pro 12.2 in Nederland, een – zoals de naam al doet vermoeden – 12,2” tablet voorzien van uitstekende specificaties en de kenmerkende S-pen. In deze review lees je hoe de tablet presteert bij dagelijks gebruik en of hij forse prijs van 715 euro waard is. Lees verder →

Samsung Galaxy NotePro 12.2 review (14)
Review
23 mei 2014
Leon Veraa

HP Pavilion x360 review: een goede Windows 8 tablet of laptop?

Steeds meer computerfabrikanten spelen in op een nieuwe trend: convertible en hybride tablets/laptops. De tussenmodellen winnen steeds meer terrein. In deze tablet review testen we de HP Pavilion x360, een convertible tablet of laptop (hoe jij het wil noemen) met Windows 8. Je kunt deze Pavilion x360 in het kort beschrijven als een 11,6 inch laptop met een 360 graden draaibaar beeldscherm. Vandaar de naam.  Het apparaat is hierdoor in wel vier posities te gebruiken, welke we allen testten. Deze HP Pavilion x360 review is een samenvatting van mijn ervaringen tijdens van het een kleine week bijna fulltime gebruiken van het apparaat. We waren dan ook benieuwd omdat dit een van de goedkopere convertible machines is met een draaibaar scherm, met een adviesprijs van 450 euro. Lees verder →

HP Pavilion x360 review
Review
13 mei 2014
Leon Veraa

Samsung Galaxy Tab 4 (10.1) review

De review van alweer de vierde generatie Samsung Galaxy Tab-tablets is zeker niet standaard. Dankzij het uitgebreide aanbod Samsung-tablets kunnen we naar hartenlust onze ervaringen en de tests vergelijken met andere Galaxy Tabs van Samsung en natuurlijk tablet-computers van de concurrentie. De Galaxy Tab-serie stond tot nu toe bekend om middelmaat (niet negatief bedoelt). De tablets waren beter dan budget-tablets maar konden niet vergeleken worden met de betere maar duurdere high-end tablets. In deze review bekijken we of de Galaxy Tab 4 (10.1) van Samsung zich misschien kan meten met de premium tablets, dankzij betere specificaties. Of blijft het toch middelmaat? In deze Samsung tabletreview lees je onze beoordeling over de behuizing, het scherm, het geluid, de prestaties, connectiviteit en software van deze tablet. Of scroll helemaal door naar het einde van de review voor een overzicht van de plus- en minpunten en de conclusie! Lees verder →

Samsung Galaxy Tab 4 (10.1) review
Meer Reviews