Inloggen RegistrerenTip ons Contact

Abonnementen vergelijken: Overzicht van alle sim-only 3G / 4G abonnementen

Wil je een 3G of 4G abonnement kopen? En je kunt geen keuze maken? Met behulp van deze vergelijker kun je de voorwaarden vergelijken van alle data abonnementen. Zo vind je gemakkelijk de goedkoopste, snelste of voordeligste abonnementen voor jouw tablet of MiFi device. Het enige dat je hoeft te doen is jouw voorkeuren in de vergelijker in te voeren. Je krijgt dan automatisch een overzicht van alle abonnementen die aan jouw voorkeuren voldoen.
Verfijn je selectie met onderstaande keuzes:
Providers
Youfone
T-Mobile
Vodafone
KPN
Telfort
Tele2
Hollandsnieuwe
UPC
Ziggo
XS4ALL
(De)selecteer allen
Contractduur
1 maanden
12 maanden
24 maanden
(De)selecteer allen
Gemiddelde kosten per maand

Totale kosten tijdens looptijd

Databundel

Downloadsnelheid

Uploadsnelheid

4G
Ja
Nee
Geen voorkeur
v2.0
Meer info
Vergelijk je tablet abonnement door in de linker kolom de provider, contractduur, kosten, databundel, downloadsnelheid of 4G te selecteren.

De totale kosten geeft je een overzicht van alle kosten die je maakt gedurende de looptijd van het abonnement, de zogenaamde 'cost of ownership'.

De gemiddelde kosten per maand krijg je door de totale kosten van het abonnement te delen door het aantal maanden van de contractduur.

Bij alle kosten zijn de kortingen en aanbiedingen meegenomen. Eventuele aansluit- en verzendkosten zijn niet meegenomen in deze tablet sim only abonnementen vergelijking. Zie je een fout in de vergelijker? Laat het ons dan weten via het contactformulier.