Inloggen RegistrerenTip ons Contact
Nieuws
22 augustus 2013
Bron: FCC

HP Omni 10 tablet verschijnt bij FCC

HP-Omni-10

Een tot nu toe onbekende HP tablet is vandaag bij de FCC keuring verschenen. De HP Omni 10 tablet is door de organisatie getest en goedgekeurd. Uit de documenten zijn weinig specificaties te herleiden, al doet de naam vermoeden dat het om een 10-inch tablet zal gaan. ‘Omni’ is normaal gesproken de term voor HP’s All-in-One PC’s. In de FCC documenten wordt echter expliciet melding gemaakt van een tablet.

Volgens de documenten beschikt het apparaat over WiFi en Bluetooth, maar dat zal voor niemand een verrassing zijn.


De keuze om een tablet in de Omni-reeks te plaatsen doet vermoeden dat het een zeer volledig uitgeruste tablet zal zijn. Daarbij lijkt Windows 8 voor een dergelijke tablet de meest logische keuze. Dit zijn echter aannames, zolang HP geen nieuwe informatie naar buiten brengt over deze Omni 10 tablet.

UPDATE - Zoals Dirk in de comments terecht opmerkt lijkt het uiterlijk van de achterkant van de Omni 10 tablet inderdaad op die van de HP Envy x2 en de HP SlateBook x2.

Auteur: Leon Veraa

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Na zijn studie is hij gaan werken bij de online afdeling van een van de grootste mobiele operators van Nederland als ... Lees meer

2 reacties

  1. HP Omni 27 is 27 inch, dus de kans dat het een 10 inch wordt is zeer wel aanwezig!!!

    De tekening lijkt ook te wijzen op een HP Envy x2 / Slatebook x2 behuizing? Lange afgeronde (mogelijk scherpe) hoeken en ook de volumeknoppen lijken meer aan de achterkant te zitten dan aan de zijkant. Ik mis wel de aan/uit button, die zou dan ook aan de achterkant moeten zitten. Mogelijk wordt dat de Windows button aan de voorkant?

  2. Inderdaad Dirk. Ik gok dat ‘t een soort Slatebook X2 wordt die op Windows 8 draait.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.