AndroidNieuws iOSNieuws WindowsNieuws Inloggen RegistrerenTip ons Contact Nieuwsbrief Over ons
TabletGuide.nl
17 augustus 2012

And the winner is…

De afgelopen weken riepen we je regelmatig op om mee te doen aan onze Nexus 7 actie. Door je Facebook account te koppelen en fan te worden van onze Facebook pagina, maakte je kans op een Amerikaans exemplaar van de Nexus 7, lang voordat de tablet in de Nederlandse winkels ligt. Door vrienden fan te maken kon je zelfs meerdere kansen krijgen. De actie is inmiddels ten einde, dus is het tijd om de winnaar bekend te maken.

Hoe doen we dat?

We hebben de winnaar volledig willekeurig gekozen. Allereerst zijn de namen van alle deelnemers in een lijst gezet. Vervolgens hebben we gekeken hoeveel vrienden je wist uit te nodigen. Voor elke aanmelding van een vriend hebben we je naam nog een keer in de lijst gezet. Heb je dus drie vrienden succesvol uitgenodigd, dan staat je naam in totaal vier keer in de lijst. Vervolgens hebben we een eenvoudig computerprogramma een willekeurige winnaar laten kiezen.


Wie is de winnaar?

Dat houden we graag spannend. Daarom hebben we de trekking gefilmd. Met een telefoon, dus excuses voor de beeldkwaliteit.

Met de winnaar is inmiddels contact opgenomen en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Maar natuurlijk zijn felicitaties aan het adres van de winnaar van harte welkom in de reacties of op Facebook.

Auteur: Edwin van der Palen

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is tablet freak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterlijk van de website. Daarnaast schrijft hij dagelijks artikelen en hij verschijnt regelmatig in de reviews op TabletGuide.nl. Hij werkt momenteel voor een online marketingbureau in Den Bosch.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.