Yarvik TAB374 Luna

2
Ontvang een mail bij belangrijk nieuws over de Yarvik TAB374 Luna  
Verzend
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Foto's
  • Prijzen
  • Abonnementen
  • Accessoires
  • Handleiding

De Yarvik TAB374EUK Luna 8″ tablet (8717534018266) is de 8-inch versie uit de Luna tablet-serie. Deze Yarvik tablet is wederom een goedkope tablet met minimale specificaties. Alles over deze TAB374 van Yarvik lees je op deze pagina. Ook vind je hier foto’s en een link naar de prijzen en accessoires van deze tablet-pc.

Andere tablets in de Yarvik Luna-serie:

Yarvik Luna TAB274 (7″)
Yarvik Luna TAB474 (10″)

Design

De Yarvik TAB374EUK Luna 8″ tablet is een zwarte tablet-pc met een formaat van ongeveer 21 bij 16 centimter. De tablet is ruim 11 millimeter dik waardoor hij niet de dunste tablet is die je momenteel kunt kopen. De behuizing is gefabriceerd van zwart kunststof. De bovenkant van de tablet aan de achterzijde heeft een wat aparte hoek waar de camera (2,0 megapixel) in gehuisvest is.

Beeldscherm

Het touchscreen van de Yarvik TAB374 EUK Luna meet 8 inch en heeft een lage resolutie: 800 x 600 pixels, wat overeenkomt met een beeldverhouding van 4:3. Het beeldscherm van deze Yarvik tablet is capacitief en is compatibel met multitouch gestures.

Yarvik Luna TAB374 hardware

Om de prijs laag te houden heeft Yarvik weer bezuinigd op de hardware. Zo heb je slechts de beschikking over 4 GB opslag capaciteit. Houdt rekening met het feit dat het Android systeem zelf  zeker een gigabyte aan opslag zal gebruiken. In de praktijk heb je hierdoor minder geheugen tot je beschikking. Als je een microSD-kaart koopt dan kun je zelf het geheugen uitbreiden tot een maximum van 36 GB in totaal.

In de tablet bevindt zich een 1 GHz processor en 512 MB RAM werkgeheugen. Met een USB-poort, die zowel als slave als host gebruikt kan worden, kun je de tablet aansluiten op externe apparatuur. Verder heb je de mogelijkheid om de TAB374 te verbinden met een netwerk via de WiFi-verbinding (802.11b/g/n).

Yarvik TAB374EUK kopen

In de loop van de zomer, wellicht begin herfst, zal de Yarvik TAB374 te koop zijn in de Nederlandse winkels. Let op TabletGuide.nl. We zullen een melding doen wanneer je deze tablet voor het eerst kunt kopen.

Luna TAB374 foto’s

Yarvik Luna TAB374EUK review

Op dit moment is nog geen review beschikbaar van de Yarvik TAB374 uit de Luna-serie. Als we de tablet kunnen testen dan zal een uitgebreide review verschijnen in de review-sectie.

Algemeen:
Introductiedatum:oktober 2012
Beschikbaarheid:Q3 verwacht
Type:Tablet
Gewicht:439 gram
Formaat:216 x 169 x 11.5 mm
Batterij:4000 mAh
Gebruikstijd:
Kleuren:Zwart
Geheugen:
Harddisk:4 GB
Cardreader:
SD-kaart tot:
Werkgeheugen:512 MB
Scherm:
Soort:LCD
Schermdiagonaal:8 inch
Resolutie:800 x 600
Pixels per inch:125 ppi
Aspect ratio:4:3
Besturingssysteem:
Platform:Android 4
Processor:
Processor:ARM Cortex A8
Frequentie:1 GHz
Grafische chip:Vivante GC400
Camera:
Camera achterzijde:
Camera kwaliteit:2.0 megapixel
Camera voorzijde:
Camera voorzijde kwaliteit:VGA kwaliteit
Connectiviteit:
USB Slave:
USB Host:
Bluetooth:
WiFi:
3G:
4G:
GSM:
GPS:
HDMI:
NFC:
Overige aansluiting / sensor:audio jack / Ingebouwde microfoon
Invoer:
Toetsenbord:
Digitizer:
Pen / stylus:
We hebben (nog) geen verkoopprijzen van deze tablet in ons systeem. Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra er nieuws is over deze tablet. Wil je alleen weten wanneer de verkoopprijzen bekend zijn? Vink dan 'alleen prijzen' aan.

   Alleen prijzen

Verzend
Type tablet:
Contract:
Abonnement:
Zoeken
Kies een type tablet en een type abonnement.Sorry, voor deze tablet hebben we nog geen accessoires beschikbaar.

Deze handleiding of gebruiksaanwijzing is eigendom van de tablet-fabrikant. Aan deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden.

Share.

2 reacties

Reageer