Inloggen RegistrerenTip ons Contact
Tablet actie
12 augustus 2013

Win elke maand een €50 cadeaubon!

TabletGuide heeft een nieuwe winactie waarbij je een jaar lang elke maand 50 euro aan cadeaubonnen kan winnen! Meedoen is gratis en simpel en je wordt er nog wijzer van ook. Help TabletGuide mee met het opvullen van de Vraag & Antwoord sectie. De database met tablet vragen groeit dagelijks en elke dag komen nieuwe antwoorden binnen op de vragen. De winactie wordt opgezet in samenwerking met Coolblue.

Hoe kun je winnen?

Meedoen is simpel. Elke bezoeker die actief is in de Vraag & Antwoord sectie op TabletGuide.nl maakt kans op de maandelijkse prijs.


Elke vraag en elk antwoord dat wordt gegeven is een mogelijkheid om de prijs te winnen. Je maakt meerdere keren kans door meerdere vragen te stellen of meerdere antwoorden te geven op vragen van anderen. Je vraag of antwoord moet voldoen aan onderstaande eisen om mee te dingen met de prijs.

  • Alleen deelnemers met een TabletGuide account kunnen meedoen, zodat we je kunnen bereiken (via e-mail). Anonieme vragen en antwoorden dingen niet mee met de prijs.
  • Een vraag mag niet nog eerder gesteld zijn.
  • Een antwoord mag nog niet eerder gegeven zijn.
  • Je kunt geen antwoord geven op je eigen vraag.
  • Vragen en antwoorden moeten volledig zijn en in correct Nederlands worden ingevoerd.
  • Je dient woonachtig te zijn in Nederland of België.
  • Auteurs en familie van TabletGuide en medewerkers van Coolblue dingen niet mee met de prijzen.

Elke maand kiest de redactie van TabletGuide de beste vraag of het beste antwoord die in die periode is gegeven. Degene met de beste tablet vraag of het beste antwoord op een vraag wint de prijs. Bezoekers kunnen de redactie van TabletGuide helpen door vragen en antwoorden een voorkeur te geven door middel van de kudo’s. Vind je een vraag of antwoord goed? Geef deze dan een kudo!

Maar dat is niet alles! De beste vraag van de maand of het beste antwoord van de maand wordt elke maand toegelicht door de experts van Coolblue. De productexperts van PDAshop en TabletCenter zullen de vragen en antwoorden maandelijks voorzien van handige tips en truuks. Naast de kans op een prijs wordt je ook wijzer van deze maandelijkse editie.

Wat kun je winnen?

De prijs die maandelijks wordt weggegeven is een Coolblue waardebon ter waarde van 50 euro. De digitale waardebon kun je uitgeven in een van de meer dan 200 webshops van Coolblue, waaronder TabletCenter.nl en PDAshop.nl.

Met de maandelijkse prijswinnaar wordt persoonlijk contact opgenomen via e-mail. De winnaar zal met zijn of haar accountnaam worden vernoemd in het winnende artikel.

Auteur: Leon Veraa

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Na zijn studie is hij gaan werken bij de online afdeling van een van de grootste mobiele operators van Nederland als ... Lees meer

10 reacties

  1. Doet mee! (tellen reeds gegeven antwoorden ook mee? :D )

  2. Kan ik eigenlijk meedoen?

    • Zolang je geen auteur of directe medewerker van TabletGuide bent kom je in aanmerking. Je kunt altijd natuurlijk vragen beantwoorden en antwoorden geven, maar als auteur of medewerker (incl. familie) van TabletGuide kun je de maandelijkse prijs niet winnen.

  3. ps. ik hoop niet dat jullie heel streng zijn met het ‘correct Nederlands’ deel. Kan er niets aan doen! :(

  4. Leuke actie, ik doe mee. Gelukkig heb ik al best wat meegeholpen met antwoorden!!! En dat zal ik blijven doen!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.