AndroidNieuws iOSNieuws WindowsNieuws Inloggen RegistrerenTip ons Contact Nieuwsbrief Over ons
TabletGuide.nl

ASUS MeMO Pad 10 Smart (ME301T)

ASUS blijft maar tablets op de markt brengen. Dit keer is de MeMO Pad 10 Smart aan de beurt, met artikel nummer ME301T. De Android Jelly bean tablet wordt een goedkoper 10 inch model met flinke specificaties. Ondanks de snelle processor kunnen we de MeMO Pad Smart 10 van ASUS als mid-end tablet beschouwen, zoals we in de specificatielijst kunnen zien. De tablet zal in drie kleuren verschijnen. Je kunt een donkerblauwe, witte of roze MeMo Pad 10 Smart kopen voor een bedrag van rond de 300 euro. De tablet is 10.5 millimeter dik en weegt 580 gram.

Bekijk ook de specs van de 7 inch ASUS MeMo Pad 7.

Beeldscherm

De ASUS MeMOPad 10 heeft een 10,1 inch capacitief beeldscherm met multitouch ondersteuning van minimaal 5 vingers. Het IPS-beeldscherm heeft een resolutie van 1280 bij 800 pixels.

Prestaties & connectiviteit

Aan boord van deze MeMo Pad 10 Smart vind je een Tegra 3 processor en wel de budget variant daarvan (de T30). Deze quad-core processor met een grafische kaart met maar liefst 12 kernen heeft een maximale snelheid van 1,2 GHz. De tablet heeft 1 GB RAM geheugen en 16 GB opslag capaciteit. Het MicroSD-slot ondersteunt SD-kaartjes tot 32 GB met de SD, SDHC en SDXC standaard.

Verder heb je de beschikking over een microUSB-poort (2.0), microHDMI en een ingebouwde microfoon. Bluetooth ondersteunt tot versie 3.0 + HS en je kunt natuurlijk, gebruik maken van draadloos internet op je thuis netwerk via WiFi (802.11 a/b/g/n).

Software & applicaties

Op de tablet is Android 4.1 (Jelly Bean) geïnstalleerd. ASUS heeft verschillende applicaties voorgeïnstalleerd, zoals Polaris Office (een alternatief voor Microsoft Offic), MyLibrary, en ASUS WebStorage.

ASUS MeMOPad 10 kopen

Vanaf maart kun je deze tablet kopen in Nederland. Een prijs is nog niet bekend gemaakt door het bedrijf uit Taiwan.

Foto’s

Er zijn nog geen product foto’s beschikbaar van deze ASUS MeMO tablet.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.