Inloggen RegistrerenTip ons Contact
Apps
29 april 2013

Google Now beschikbaar voor iPad

Google Now

De Google Search app voor iOS heeft een grote update gekregen, waarbij Google Now is toegevoegd aan de app. In de 3.0 update is de Now functionaliteit beschikbaar, maar daarvoor moet de app wel open staan. Helaas kan de app niet op de achtergrond blijven werken. Dit komt door beperkingen in het iOS besturingssysteem.

Google Now gaat de concurrentie aan met Siri door je antwoord te geven op je vragen. Helaas kan Google de app niet volledig in het OS integreren, zoals dat bij het eigen Android wel het geval is. De app kan dus geen suggesties doen aan de hand van je app gebruik. Veel initiatief zal de app dus niet tonen, waardoor je de app zelf om informatie zal moeten vragen.


Uiteraard maakt Google Now wel gebruik van je zoekopdrachten. Aan de hand daarvan kan Now advies geven over te rijden routes, verkeersinformatie en openbaar vervoer. Ook vliegveld planningen worden geïntegreerd. Helaas zijn de Nederlandse sportcompetities nog niet in de app beschikbaar.

Vragen kunnen door de gebruiker gesteld worden via het toetsenbord, maar ook spraakherkenning is geïntegreerd. De vragen die je stelt en de zoekopdrachten binnen de app laten Google Now steeds beter leren waar je interesses liggen. Hierdoor zal het advies van Now steeds relevanter worden.

Google Search

  • Ontwikkelaar Google Inc.
  • Platform(en) Android / iOS / Windows 8 /
  • Categorie Naslag
  • Downloaden
Goede app 5 bezoekers vinden dit een goede app

Auteur: Edwin van der Palen

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is tablet freak en volgt het laatste nieuws op de vo... Lees meer

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.