Inloggen RegistrerenTip ons Contact
Nieuws
31 augustus 2012

Sony VAIO Tap 20 Hands-on Review [VIDEO]

Sony-VAIO-Tap-20

Sony ziet het helemaal voor zich: de Sony VAIO Tap 20 op een centrale plek in je woonkamer. Via het apparaat bestuur je audio- en video apparatuur, surf je over het internet en met toetsenbord en muis gebruik je hem ook voor studie en/of werk. Wij weten nog niet of dat dit ook echt gaat gebeuren. We weten wel dat de Tap 20 niet zal misstaan in je huiskamer. Het is een stijlvol apparaat met een handig standaard, waardoor je hem in jouw voorkeurspositie kunt gebruiken.

Op het eerste gezicht ziet de Tap 20 eruit als een tablet met groeihormonen. Het 20-inch scherm is vooral groot en zwaar. 5,25 kg om precies te zijn. Je zult hem dus niet snel meenemen naar school of werk. Toch komt hij met ingebouwde accu, zodat je het apparaat eenvoudig binnenshuis kunt verplaatsen.


 

Het scherm heeft een resolutie van 1600 x 1900 pixels. In de rand vind je aansluitingen voor USB 3.0 en een ingang voor een SD-kaart. Verder worden Bluetooth en WiFi ondersteund. Aan de voorzijde vinden we nog een HD webcam. Hij draait op een Core i5 Intel chip, met 4GB RAM en 1 TB harde schijf.

Het apparaat heeft een home-button midden onder het scherm gepositioneerd. Deze knop brengt je terug naar het Windows 8 Metro startscherm.

Heb je niet al te hogen eisen aan een tablet of PC? En zoek je een apparaat dat er mooi uitziet en geschikt is voor het hele gezin? Dan is de Sony VAIO Tap 20 een aanrader.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Windows 8 nieuws en de nieuwste Windows 8 tablets? Schrijf je dan in voor onze Windows 8 tablet nieuwsbrief.

Auteur: Edwin van der Palen

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is tablet freak en volgt het laatste nieuws op de vo... Lees meer

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Opmerking: Je emailadres wordt niet gepubliceerd of gedeeld.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.