Inloggen RegistrerenTip ons Contact
Nieuws
5 december 2011

Qware Tablet 7 Inch Pro2 (Intertoys tablet) review

Intertoys heeft momenteel een tablet in de aanbieding: de Qware Pro 2, met een prijs van beneden de 100 euro. Het betreft een 7-inch Android tablet. In deze tablet review nemen we de tablet van Intertoys onderhanden. Wij hadden een korte tijd mogen spelen met de Pro 2 tablet. Er is echter ook al een Pro 3 tablet op de markt. Voor zover we weten wordt momenteel alleen de Intertoys Pro2 verkocht. Later in deze review geven we de verschillen tussen de Pro2 en de Pro3 tablet aan.Laten we onze eerste bevindingen van de Intertoys tablet review bespreken aan de hand van de specificaties.

  • 7 inch (16:9) capacitief aanraakscherm - Het scherm reageert snel doordat het capacitief is. Het scherm meet diagonaal 7 inch, oftewel zo’n 18 centimeter. In vergelijking met de iPad: deze meet diagonaal zo’n 25 centimeter. Het scherm is helder en geeft de kleuren goed weer. Het beeldscherm van deze Intertoys tablet is geslaagd voor deze review.
  • Android 2.3 besturingssysteem - Versie nummer 2.3 van het Android besturingssysteem is niet het nieuwste besturingssysteem wat beschikbaar is. Het is eigenlijk een stuk software wat ontwikkeld is voor smartphones. Maar voor deze kleine budget tablet doet Android 2.3 goed zijn dienst.
  • 1 GHz processor met 256 MB RAM geheugen - De 1 GHz processor met 256 RAM geheugen is net voldoende voor deze tablet. Over het algemeen kan deze combinatie van processor en intern geheugen de prestaties leveren die nodig zijn. Over het algemeen reageert de Qware Pro 2 snel op alle aanrakingen en starten apps redelijk snel op. Toch merk je soms een hapering als je meerdere dingen tegelijk doet. Als je bijvoorbeeld aan het surfen bent terwijl er nog enkele apps openstaan dan merk je een vertraging. Bij goed gebruik, met bijvoorbeeld een app manager, kun je hier prima mee omgaan.
  • 4 GB geheugen + microSD slot - In de Qware 7 inch Pro 2 tablet bevindt zich 4 GB geheugen voor alle software en bestanden die je op wilt slaan. Zolang je niet grote bestanden zoals video of veel audio-bestanden of foto’s op de tablet zet kun je hier prima mee overweg. Is 4 GB niet genoeg? Dan kun je door middel van een microSD kaart (max 16 GB) het geheugen uitbreiden. Deze kaart kun je ook gebruiken om bestanden van de Qware Pro2 tablet over te brengen naar een ander apparaat, zoals je pc of laptop. Volgens Intertoys kun je ook een USB memorystick met Flash geheugen aansluiten op de tablet. We raden je aan om dit eerst te testen voordat je er een aanschaft.
  • Toegang to Android Market - Er zijn al verschillende applicaties voorgeïnstalleerd op de Intertoys tablet, zoals onder andere Angry Birds. Alle andere applicaties kun je downloaden in de Android Market. Je hebt wel een Google account (Gmail-account) nodig om je aan te melden bij de Android Market. Wil je geen gebruik maken van de Android Market? Bekijk hier alle Android Market alternatieven.
  • WiFi b/g/n - Je kunt draadloos connectie maken met internet in huis via een draadloze router via WiFi.
  • Camera - De Qware Intertoys tablet beschikt over een 1,3 megapixel camera. De kwaliteit van deze camera is matig. Je kunt deze vergelijken met een webcam. Helaas hebben we geen voorbeelden van foto’s gemaakt met deze tablet.
  • USB aansluiting - Er zit een microUSBpoort op de Qware tablet 7 inch Pro2. In de doos zit een kabel van microUSB naar USB. Met deze kabel kun je de tablet aansluiten op een computer. Helaas kun je de tablet niet direct aansluiten op alle randapparatuur. Test eerst of het werkt voordat je een accessoire koopt.
  • Mini HDMI - Met een miniHDMI naar HDMI kabel, ook meegeleverd, kun je de tablet aansluiten op een tv met HDMI-ingang. In onderstaande video review van de Qware 7 inch Pro2 tablet zie je een voorbeeld.

Verschillen Qware Pro2 en Pro3

De Qware 7-inch tablets zijn in twee varianten te koop. In principe zijn beide tablets identiek in uiterlijk, formaat en wat betreft specificaties. De Pro3 is alleen iets sneller dan de Pro2. Dit zijn de twee verschillen tussen deze twee Intertoys tablets.


  1. 1,2 GHz processor i.p.v. 1 GHz processor
  2. 512 MB DDR3 RAM geheugen i.p.v. 256 MB DDR RAM geheugen

Video

In deze video die een gebruiker van het forum van Tweakers.net heeft gemaakt zie je een demonstratie van de Pro3 tablet van Intertoys.

Foto’s

Vragen & klachten

Na aanleiding van een eerder artikel over de TomTec tablet zijn er verschillende vragen gekomen over problemen, klachten en andere service-gerelateerde opmerkingen. Intertoys is zo slim om bij de informatie van deze tablet het directe telefoonnummer van Qware te vermelden. Dit is wat de Intertoys site vermeldt:

• U heeft standaard 2 Jaar garantie op een Tablet van Qware
• Heeft u vragen of opmerkingen over uw Qware Tablet. Neem direct contact op met technische helpdesk van Qware: 0900-1113222.

Auteur: Leon Veraa

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook ... Lees meer

158 reacties

  1. Hai

    Wy heben 2 qware pc pro 2 tablets gekocht voor onze kinderen,maar
    wij krijgen de android games niet op de tablets geinstallerd.
    Kunt u ons helpen.

  2. heb voor mijn zoon van 13 een qware tablet pro 2 10 inch gekocht bij de eerste was de accu niet goed en nu bij de tweede laadt ie na 2 dagen niet meer op,zijn daar meer klachten over? Of is dit pure pech?
    mvg renske

  3. Ik vraag me af of het mogelijk is om flas te installeren op deze tablet? Zo ja hoe doe ik dat want ik krijg het niet geiinstalleerd. Ik heb de originele firmware van de qware.info site op mn tablet staan.

    m.vr.gr. Danielle

  4. Hoi,
    Wij hebben de PRO3 in huis, nu valt het mij op dat het erg lang duurt om de accu op te laden in vergelijking met de laptop. Iemand enig idee wat een normale oplaadtijd is? Verder is het een erg leuke tablet, waar de aps die mijn dochter wil gebruiken eenvoudig te installeren zijn.

  5. Heb vandaag een tablet pro 2 10 inch gehaald.
    vanmiddag aan de lader gezet en zojuist eraf gehaald.
    Vanmiddag deed eerst perfect.
    Nu ging hij uit en krijg hem niet meer aan.

    Hoe nu verder?

    • Druk de reset knop in met een naald.
      Of laat hem een nachtje liggen en dan aan de oplader.
      De tablet zit namelijk in een slaapstand waarin je hem er niet uit krijgt.
      Volgende keer zul je de aan/uit knop kort indrukken en om het apparaat uit te zetten moet je de aan/uit knop net zolang indrukken tot er staat: uitschakelen
      Hoop dat het werkt had het zelf ook

  6. Hey Richard, heb precies hetzelfde!!! Ook gisteren om 16 uur gehaald.. Heeft het dus gedaan en om een uur of 20 uur wilde we hem van de lader halen en deed niks meer??? Vandaag maar even terug gaan ermee….

    • Hey Claudia

      Ik ben terug gegaan naar de winkel.
      kreeg een nieuwe, deed het ook niet.
      Weer terug gegaan.
      Weer nieuwe gekregen.
      die doet het tot nu toe goed.

      Richard

  7. Mijn dochter heeft de qware tablel 10 inch pro 2 waarvan de accu niet bijzonder lang meegaat…niet meer dan 2 uur zonder bijzondere aktiviteiten.
    De resetknop doet wonderen. Alleen jammer dat ie zo vaak ingedrukt moet worden.
    Wifi werkt, maar de verbinding verdwijnt soms plots. Erg irritant als ik zit te wordfeuden. Als ik op interned zit gebeurt het trouwens niet zo veel.
    Beeld, geluid, scherm, alles ziet en klinkt goed!
    Volgende week toch maar even naar de Intertoys voordat de resetknop lam is.

  8. Hallo,
    Heb een Pro 3 gekocht als kerstcadeau. Wil er een micro SD card 16 gb erbij doen, maar draait deze tablet ook op een micorSDHC card?

  9. Ik heb ongeveer 4 weken terug de 10 inch versie van deze tablet gekocht en na 10 dagen de eerste terug gebracht naar intertoys, reden hiervan was dat de tablet constant vast liep of dat de wifi verbinding uit zichzelf uitviel.
    ik heb direct van intertoys een nieuwe gekregen.
    Na een week met de 2e bleek het scherm niet goed te werken ( bijv op toetsenbord een L indrukken en 5 x een A als resultaat), ook opende de tablet als schermreactie verschillende programma’s en instellingen die ik niet geselecteerd had.
    Kortom na 3 weken weer terug naar intertoys en de 2e terug gebracht en mijn geld terug gekregen, bleek dat er al meer klachten waren!
    mijn advies even doorsparen voor een High End tablet en aan de budget varianten niet beginnen!

    • heb het zelfde met wifi uitval, is dat een bekend probleem?
      ga morgen terug naar de winkel

    • IK HEB PRECIES HETZELFDE! Behalve wat je met het toetsenbord hebt dan. Je hebt geluk dat je direct je geld terug kreeg. Komende 2 weken heb ik alleen maar een bonnetje als bewijs dat ik hem heb ingeleverd. Indd geen aanrader (Ik had de pro3)

  10. Ik had op 12 december 2 keer de pro 2 gekocht voor mijn dochters, we ontdekte 2 dagen later bij een van de tablets een krasje onder het scherm. Terug naar de winkel, mochten we hem omruilen, echter ze waren er op dat moment niet, Op maandag de 19de werden we gebeld door intertoys, we konden de nieuwe komen ophalen,was alleen een pro 3, pro 2 kwam niet meer. prijs was hetzelfde, ook 99,99. Nu hebben we dus een pro 2 en pro 3 voor allebei 99,99 binnen een week. had liever 2 maal de pro 3 gehad. Hadden ze ons de eerste keer niet kunnen zeggen wacht een weekje, en dan heb je de laatste versie voor het zelfde geld?

  11. is een PRO3 10 inch aan te raden voor : spelletjes, wifi, foto’s maken en bekijken,
    filmpjes maken ect. ??

    • Nee ik heb hem nu 2 maanden en veel langer hield de tablet pro 3 het niet vol.
      Ik had een 7 inch. heb hem terug gebracht naar de winkel en hoop dat ik mijn geld terug krijg. Bovendien hoopte ik dat ik whatsapp kon downloaden, maar dat kan je vergeten. ook Skype werkt niet. Je kan wel chatten via skype, maar de camera werkt bijvoorbeeld niet. Verder werken de spelletjes goed de eerste paar maanden, wifi werkt snel, foto’s maken is geen aanrader, nogal slechte kwaliteit. En om een foto te maken, er is maar 1 camera die je alleen naar jezelf kan richten, een leuke familie foto of iets is nogal moeilijk. Filmpjes maken is wel oké ook erg snel uploadbaar naar facebook etc.

  12. Gisteren de tablet opgehaald en dacht dat ie wel even moest laden. Dat viel wel mee met een 2 Amp. lader bleek dus. Heb er een 8 GB SD in gedaan en ben me een breuk aan natuurlijk gratis apps gaan downloaden om wat vaardigheid mee te krijgen.

    Baal een beetje van de functie dat alles op een scherm komt en als je dat versleept naar een andere screen waar een zojuist aangemaakte map staat van spelletjes die ook op de hoofdpagina blijft staan. Dacht verwijder hem even, maar dan is de App ook weg. Minpuntje.

    Een screenprotector van Qware krijg je er nooit van zijn leven goed op zonder een stofje, dus ik zou zeggen, laat het eerste die af fabriek erop zit er even lekker opzitten.

    Usb kabel is gelijk aan die van de HTC dus een gemak op zich.

    Jammer dat er Apps zijn met GPS die helaas ontbreekt en er ook een 3G balkje in de bovenbalk staat die totaal geen nut heeft. Kan er nl. echt geen SIM in kwijt. De GPS had mooi geweest voor een hele duidelijke navigatiesysteem. Dit is echter wel op te lossen door voor een 29,95 een GPS Blue-Tooth module te kopen en Google is your’re friend. Daar koop je geen TomTom voor die werelddekking heeft, Streetview, poi’s, verkeer en een groot scherm. :)

    De kijkhoek is max een 135 graden links rechts en 20 graden verschil van boven en onder en je ziet niiks meer. Ook jammer van het ontbreken van een 2e camera aan de achterkant.

    Ook de positieve kanten. Voor 99 Euro een prima apparaat en vrij degelijk tov de Apple die toch echt lichtelijk buigt en vlekt op het scherm.

    Voor dit bedrag hebben we nu (ja let op 4) Qware tablets gekocht en me eigen maar blij gemaakt met een wat zwaardere die per toeval slechts 129 Euro was bij verlengen abbo ADSL (dus geen mobiel) van Online ipv 499 Euro. Dus paps is blij met zijn Galaxy 10 Inch.

    • Beste Peter,

      Waar koop je zo’n GPS module en vanaf welke Android versie is deze te gebruiken.

      Met vriendelijke groeten

    • Ik snap je kritiek niet goed. Je praat over een 99,00 kostend tablet en dan ben je verbaasd dat er geen GPS of 3G op zit.
      Volgens mij is deze qware kwa prijs een topper.

      • Het punt is, er staat een 3G balkje, en je kan gps apps downloaden, die staan er ook automatisch een paar van op. maar het werkt niet eens. Ook een barcode scanner werkt niet, er is maar 1 camera, je kan geen whatapp downloaden, ik baal dat ik dit ding had gekocht, gelukkig is hij kapot, en ik hoop dus ook mijn geld terug te krijgen!

  13. Ik heb voor de kinders een Qware tablet 10 inch gekocht, werkt prima. Even wifi problemen gehad, maar na reset geen problemen meer ondervonden. Ik wil er nu graag boeken opzetten vanuit Calibre op PC, maar ik snap niet hoe. ZOek me suf op internet, en in gebruiksaanwijzing natuurlijk, maar krijg het niet voor elkaar. Kan iemand mij helpen?

  14. Als ik iets wil weggooien moet het iets langer vast houden en dan weg slepen naar de prullebak. Maar waarhet om gaat hoe maak ik de prullebak weer leeg? Of kan.iemand mij vertelllen waar je de prullebak kkan vinden
    groet Paul

    • De prullenbak in Android werkt niet hetzelfde als de prullenbak in Windows. Als je een app in Android naar de prullenbak sleept, dan is die app definitief verwijderd.

  15. Heb zaterdag de qware pro 3 10 inch van intertoys gekregen ( bestaat overigens niet op de website van qware ?? ) maar heb hem vandaag terug gebracht. Internet werkt niet naar behoren. wifi schakeld zelf uit en tablet blijft maar opladen. haal ik hem van oplader af dan is die bijna niet opgeladen ( zonder gebruik !! ) de internet pagina’s laden niet goed. video streamen werkt meestal niet. en sommige pagina’s kan ik niet scrollen en het kleiner maken werkt dan ook niet. filmpjes blijven handen en geluid en beeld loopt niet synchroon.

    Ik moest er maar aan wennen want dit is een tablet en geen pc ( uh er staat toch tablet PC op ) tevens staat er op de doos juist voor social media. Nu moest ik maar de helpdesk bellen om te vragen hoe het werk ! ik heb een HTC met android dus ik weet wel hoe het werkt.

    Tablet is echt van slecht kwaleit. toetsenbord wat er bij is al helemaal niets. toetsen reageren niet en ik ben bang dat ik er door heen druk.

    Nu laten ze iemand er naar kijken want ik eis toch wel een goed werkende tablet. Maar ik hoef hem eigenlijk niet meer en wil gewoon mij geld terug.

    • Ik ben bang dat ik mijn geld niet terug krijg, ik hoef de tablet ook niet meer. Ik koop er liever een duurder mobieltje van dan een nieuw slecht werkend tabletje. Indd ook het probleem met de toetsen indrukken, bij mij is er namelijk al 1 doorgezakt, vraag me niet hoe.

  16. Beste mensen,

    laat deze prut toch liggen en ga gewoon naar de blokker.
    Daar heb ik een 10 inch tablet gekocht met betere specs. Voor 200 euri.

  17. Wij hebben de Pro 3 aangeschaft, werkt prima voor ‘huis-tuin-en-keuken-gebruik’ maar daar stopt het ook. Voor ons prima naast de laptop. Wat mij erg tegenvalt en waar ik vandaag even voor ga bellen is de oplaadtijd van de accu en vervolgens de accuduur. Dat valt me beide tegen.

  18. Mijn dochtertje heeft een Pro 2 gekocht en hierop een opstart beveiliging geinstalleerd. Helaas is ze nu de wachtwoorden vergeten en kan ze het apparaat niet meer opstarten. We iemand hoe ik dit ongedaan kan maken. Wellicht door het apparaat te resetten naar de fabrieksinstellingen?

  19. Ik ben sinds 3 weken ibv pro3 maar ik krijg geen enkele radiozender aan de gang. wat doe ik verkeerd of lukt dit nooit?

  20. Een 7 inch pro 3 gekocht.

    Doet het goed voor dat geld, echter, ik kan foto s en film die ik heb opgenomen met de tablet niet verwijderen.

    Weet iemand hoe dit moet.

  21. Oh ja ook dit nog even,

    Mijn 7 inch pro 3 heeft een geluid waar een kraai jaloers op is zo slecht.

    Kan ook niet echt hard.

    Is dit normaal of zijn er ook mensen die wel een fraai geluid uit de pro 3 en 7 inch halen want dan ga ik voor de garantie.

  22. Hallo

    Ik krijg de apps op de qware pro niet verwijderd als ik ze naar de prullenbak sleep, kan iemand mij helpen?

    • Met bijvoorbeeld de applicatie Apps2SD kun je heel makkelijk je apps managen (verplaatsen naar SD, of terug naar de telefoon, cache wissen (bespaart geheugen) of verwijderen).

      Via Instellingen kan het ook. Het exacte pad is afhankelijk van je Android versie, maar bij mij is het: Instellingen -> applicaties -> alle applicaties. Selecteer dan de app en je kunt deze verwijderen.

      Sommige apps, die bij het besturingssysteem horen, zijn niet te verwijderen.

      Succes!

  23. ik raad hem aan iedereen aan

  24. Ik wil graag de tablet bij intertoys kopen van qware 10 inch 2.2.
    Ik wil graag weten of ik hier een mobiel internet prepaid in kan steken en of ik dan alsnog wifi nodig heb of niet?

    • Kan dat? Ik vond nergens een plekje op een sim in te doen, overigens zou ik dat niet adviseren, er kan toch geen whatsapp of iets op ;) Alleen als je 3g wilt misschien maar dat werkt overigens ook niet

  25. Ik wil op de PRO3 de nieuwe firmware er op zetten maar begrijp niet hoe dit moet. Een erg onduidelijke handleiding biedt ook geen uitkomst. Wie helpt me?

  26. wat is firmware.
    Als ik het er niet op zet wat mis ik dan ?

    hoi

  27. weet iemand waarom ik met mijn telefoon wel bepaalde apps kan downloaden maar met mijn tablet niet? er zijn toch niet verschillende markets van android?

  28. wij hebben een pro 3 maar ik krijg hem niet op het internet van tele2 hij geeft steeds aan van uitgeschakeld terwijl er wel wifi beschikbaar is omdat de laptop het wel doet , het ssid en wachtwoord is wel goed ingetoetst, weet iemand hoe ik hem er wel op krijg ?

    • Heb dit probleem ook met de qware 7 pro 2 en kom niet door de router heen hoewel hij gewoon het netwerk ziet en de codes ook goed erin staan. Er zijn velen met dit tablet die die problemen hebben en tot dusver is er nog geen oplossing. Hoorde van collega medewerker van Intertoys dat er inderdaad problemen mee zijn. Intertoys heeft hier ook niet de oplossing voor denk ik. Overigens dit probleem hebben ook samsung 10” tablets van 400 euro dus tja..

  29. Ik had een Tablet 7 inch pro 3. Ik was hier behoorlijk blij mee toen hij net nieuw was. Wifi werkte perfect, de apps behalve whatapp kreeg ik er allemaal op. Ik dacht toen, ach whatapp, na ja, als dat het enige probleem is. Maar het is steeds erger geworden. later begon ik me te ergeren aan het feit dat er maar 1 camera is. Als je van de omgeving voor je een foto wilt maken moet je de tablet omgedraaid houden, zo dat je niet kan zien wat je fotografeert en je je polsen nogal vreemd moet draaien om bij het foto knopje te komen. Ook zaten er gps app’s op, automatisch bij aankoop. Die werkte niet. Want Qware zet het er wel leuk en aardig op, maar de tablet heeft helemaal geen gps. Dus dat werkte ook niet. Vaak zie ik ook advertenties met een soort van vierkante barcode. Ik had daar geen apparte scanner voor. Dus besloot ik er een te downloaden. En ja, ook dat werkte weer niet. Al zou dat werken, dan zou ik de tablet helemaal moeten draaien op een manier dat ik niet zie wat er gebeurd. Weer een nadeel aan 1 camera dus. En de zijkanten zitten nog indruk toetsen, Ik deed er niets gek mee, maar ook die zijn er doorheen gegaan. En de reset knop. Die zat er niet in. Ik kwam er niet bij met mijn vinger dus besloot een oorbel te gebruiken. Waaruit bleek, dat ze die er vergeten zijn in te zetten. De reden waarom ik deze knop gebruikte. Na 2 maanden liep mijn tablet in minder dan 5 minuten vast. Zelfs het opstarten duurde 8 minuten. Terwijl, toen hij net nieuw was maar 2. Ik besloot om dingen te wissen, wat best lastig was omdat de tablet steeds uitviel. Mijn scherm werd het ene moment wit, het andere moment zwart, en het andere moment streepjes. Het enige positieve aan mijn tablet was dat internet snel werkte en de spelletjes werkte. En dat voor 99.- Nou dan heb ik toch liever mijn oude pc. GEEN AANRADER!

  30. Onlangs heb ik bij Intertoys de Qware-tablet Pro3 gekocht. Hiermee kan ik draadloos internetten binnen mijn draadloze router thuis.
    Maar ik wil het apparaat ook elders in NL prepaid mobiel gebruiken. Een dongel heeft een gewone usb 1 of 2-aansluiting en mijn tablet heeft een mini-usb. Wat kan ik doen om toch met bijv. een Kruidvat prepaid simmkaart te internetten?
    Groet en bedankt, Ritchie

    • Er zijn verloopkabels beschikbaar van mini-USB naar USB en van micro-USB naar USB. Let bij het kopen van een dongels goed op of deze compatible is met je Android tablet. Lang niet alle Dongels werken namelijk op een Android apparaat. Je kunt dit het beste van tevoren testen voordat je ‘m aankoopt.

      Een andere optie is via een WiFi router (via 3G) of via tethering via en smartphone. Binnenkort lees je meer over deze opties op Tabletguide.nl.

  31. Er komen geen antwoorden op deze site dat is jammer.
    (of zie ik iets over het hoofd)
    Weet iemand een site waar er wel antwoorden komen.

    Nou ja, als iemand al iets weet komt het antwoord waarschijnlijk weer niet op deze site, ik zie wel.

    • Echt ; Google ; firmware….de softw die het apparaat laat functioneren ( net als drivers in win)

    • Helaas kunnen we niet op alle vragen direct een antwoord geven. Soms weten we een antwoord simpelweg niet, en soms hebben we er geen tijd voor. Tabletguide.nl is voor de makers nog steeds een uit de hand gelopen hobby en geen fulltime baan.

      Bezoekers kunnen altijd reageren op een vraag van een andere bezoeker. (Gast)auteurs zijn altijd welkom ;-)

  32. O.k dat wist ik niet.

    Nou, vanuit dat standpunt bezien doen jullie het goed.

  33. Ik heb hier een Qware en heb een vraagje hoe kom ik aan firmware ik wil zo graag een bewegende achtergrond hebben wie kan mij helpen
    alvast bedankt

  34. Wil erg graag e-books op mijn qware pro 2.3, maar kan nergens vinden hoe dat moet. Heb er al verschillende mensen naar laten kijken, maar voor iedereen is het een raadsel. Voor wie niet? Wie kan me helpen???

    • Met welk deel heb je moeite? Weet je hoe je de bestanden op je tablet kunt zetten? Of weet je niet waar je de e-books vandaan moet halen?

      • Heb een USB-stick met zo’n 20 boeken, koppel die met de verbindingskabel aan de tablet en dan??? De enige melding die ik krijg is die van external devices found en meer niet. Het zal wel heel simpel zijn, maar het lukt me helaas niet… Heb de boeken inmiddels al op de computer gezet en nog maar 1 boek op de USB-stick, omdat het misschien te maken zou kunnen hebben met te grote bestanden, maar ook nu kom ik niet verder.

        • Helaas is het bij een tablet niet (altijd) zo dat je na deze melding direct naar de folder kunt gaan van de USB-stick. Geen probleem, daar zijn applicaties voor!

          Afhankelijk van de tablet moet je even goed kijken welke applicatie standaard geïnstalleerd is om de mappen te bekijken en bestanden te kopiëren. Een soort Windows Verkenner, alleen heet het anders. Zoek in je apps op ‘File Manager’, ‘Bestanden’ of een andere term die hier op lijkt. Dan kom je in een app terecht waar al je mappen staan weergegeven.

          Kun je de app niet vinden dan kun je er zelf een installeren. Een goede applicatie is ASTRO file manager.

          Succes!

          • Sorry, maar ik snap er echt niks van. Kan misschien erg dom zijn, maar is er iemand die het me stap voor stap uit kan leggen? Welke handelingen moet ik verrichten?

  35. Angry Birds werkt bij mijn tablet niet. Na het opstarten van het spel, keert ie na 30s terug naar het opstartscherm.
    Weet iemand hier raad mee???

  36. mijn qware tablet pro3 10 inch doet sind vandaag heel raar hij gooit mijn wifi er steeds uit en geeft dan aan als je het weer wilt opstarten dat er een fout is er stonden ineens apps op die ik niet geintaleerd hebt en verwijder ik ze na opstarten of aanzetten staan ze er weer op en heb hem al een paar keer gereset maar dat help niets en na het reseten klikt of tikt hij maakt een tikkend geluid elke10 seconden als de tablet uit staat ????????? heel raar heeft iemand dit al meegemaakt ????????

  37. Mijn Qware Pro 2 7″ tablet hangt na 5 minuten gebruiken. Ik heb de nieuwste firmware geïnstalleerde. Ik krijg geen antwoord van Qware (e-mails). Kan iemand mij helpen?

  38. ik probeer mijn QWTB-10-10 te upgraden ik volg precies de upgradeprocedure

    Het systeem upgrade bestand uitgepakt en gekopieerd naar micr sd etc,maar bij het te gelijk indrukken van de start en return toets start de tablet gewoon op en van een upgrade procedure is geen sprake

    Graag advies

  39. Hoe krijg ik mijn prullen bak leeg heb er 1200 op staan

  40. Hallo,

    Ik heb een vraag. Mijn dochter heeft een tablet Qware pro 3 waar we een groot probleem mee hebben. Het is namelijk geblokeert. Ze kan er geen gebruik van maken wegens het feit dat ze haar Gmail-account is vergeten. Zonder die account komt ze er niet op. Nu is mijn vraag hoe lossen we dit op? Is er iets van een code of zo? We hebben het meerdere malen gereset, maar dat mocht niet baten. Ook hebben we van alles gebrobeerd aan emailadressen, maar ook dit had geen nut. Wie kan mij helpen???

    Met vriendelijke groeten,

    Katia

  41. Ik heb een quare pro 2. Als ik dmv een usb stick fotos van miun kleinkind op mijn tablet kan laten zien, lukt dit wel. Als ik deze fotos echter op mijn tablet wil opslaan lukt dit niet . Kan iemand mij vertellen of dit wel mogelijk is en hoe dit dan moet. Ik kan in het scherm namelijk niet aanklikken voor op te slaan.

  42. Net gisteren bij Intertoys een Qware Pro3 gekocht met standaard Android4.03 erop. Tot nu toe erg tevreden voor het geld.

    minpunten:
    - camera zit aan voorkant (schermkant)
    - volume knoppen zachter/harder zitten naar mijn idee precies andersom
    - Meeste apps uit Android Market (Play) werken prima behalve Buienradar (HD) apps doen het niet er zijn wel andere gratis weer apps die ook buienradar hebben die wel werken
    - Internet browser lijkt wat traag, ook Mozilla Firefox apps werkt niet veel vlotter. Las op tweakers forum topic dat cachemate en advanced task killer (widgets) uitkomst moeten bieden.

  43. Op geen enkele manier wordt mijn usb-stick herkent op de Qware Pro3 Niet met de standaard file-manager of met ASTRO File-manager.

    De stick is 16 GB en FAT32. Er staan nu 2 films (divx) en wat foto’s op.

    Maakt het uit of de data er los op staat ? Of moet deze in mappen ?

    Wie kan me helpen om via de tablet de films te kijken ?

  44. ik heb de tablet 7 inch q ware pro 3 met android.4 en het beeld van het scherm draait niet mee met het draaien van de tablet heel af en toe wel. is dit een bekend probleem, het staat wel aangevinkt bij instellingen.ik heb ook al deze aan en uitgevinkt. en dan doet hij het 1 keer. graag jullie reacties

  45. Sind kort heb ik de iPad 3, wat een verschil van dag en nacht met die rommel van Qware!
    Ik heb 4 Qware tabelts gehad, allemaal hadden ze problemen, nadat ik de iPad van een collega in mijn hadden had was de keuze snel gemaakt.
    De iPad is dan wel veel duurder, maar dan heb je ook wel heel veel meer!
    Mijn advies koop gewoon een iPad i.p.v. die speelgoed tablets ;-)

  46. Ik heb vandaag een Qware QW TB 1207 gekocht nu wil ik er graag een hoesje omheen, maar kan er geen een vinden, ik zoek dat soort boekwerk model, kunt U mij een advies geven, waar ik deze kan kopen. Alvast reuze bedankt.

  47. Onze tablet werkt prima, valt alleen soms uit.
    Het is dan net of alles vastgelopen is.
    Ook de WiFi werkt ineens niet meer, krijg ook geen aansluiting meer terwijl de WiFi in ons huis gewoon werkt.
    Klinkt dit bekend bij iemand en hoe lossen we het op?

  48. Die problemen komen inderdaad allemaal bekend voor!
    Daarom heb ik nu een iPad gekocht, kost iets, maar dan heb je ook iets goeds!
    En geen enkel probleem met de iPad, werkt veel beter dan die Qware rommel!

  49. Om te internetten buiten je wifi zone is het het gemakkelijkste om je mobiele android telefoon te gebruiken als wifi hotspot. Werkt bij mij prima.

  50. Hallo

    Mijn zoon heeft vorige week bij Intertoys een Qware 10” Pro tablet in de aanbieding gekocht voor 139 euro. Ik heb het gevoel dat er iets niet klopt. Afgezien van het feit dat de verkoopster mij vertelde dat het het nieuwste model zou zijn (dat is onjuist: we hebben een 1 GHz processor terwijl de nieuwste op 1.2 GHz draait) staat er op de website dat er een 3-D accelator in zou zitten. Hiervan vind ik in de manual nog bij de instellingen op het tablet niets terug.
    Twee vragen:
    - hoe erg is het dat er een 1.0 GHz en geen 1.2 GHz processor inzit?
    - zit er nu wel een 3D accelerator in of niet?
    Wie kan hier antwoord op geven?

    Bedankt, Piet

    • Ik denk dat je bent belazert, de nieuwste Pro heeft de volgende eigenschappen;

      • 1,2 GHz processor, 512 MB DDRIII RAM
      • 4GB geheugen, waarvan 2 GB beschikbaar is voor vrij gebruik.
      • Uitbreidbaar geheugen via MicroSD of USB stick
      • 10 inch 16:9 TFT Multitouch capacitief touchscreen
      • 3D accelerator
      • In meerdere talen in te stellen
      • Draadloos WiFi b/g/n internet voor web, e-mail en Google Play (voorheen de Android Market)
      • microfoonaansluiting en 1 camera (1.3 megapixel)
      • Android OS 2.3 besturingssysteem
      • Video, muziek en foto’s afspelen
      • USB-aansluiting en mini-HDMI
      • Bewegingssensor
      • Ondersteunt USB muis en toetsenbord

      Als die van jou dus een 1GHz processor heeft is dat dus niet de Pro maar het oude type die voor 75 euro al wordt gedumpt!
      Ik zou zeggen, terug brengen die rommel!

      En mijn advies, koop een iPad, is wel duurder maar heb je ook veel meer plezier van!

  51. Onze dochters hebben allebei een qware tablet. Ik heb van een vriendin een dvd gekregen met daarop kinderboeken. Het lukt me alleen niet om deze op de tablets te krijgen. Heeft iemand een oplossing hiervoor?

  52. hallo k heb de tablet van qware 7inch gekocht en heb een authenticatieprobleem hoe verhelp ik dat??

  53. Terug gaan naar de winkel en uw geld terug vragen en een iPad kopen i.p.v. deze rommel van Qware!

  54. Ik heb een Qware Pro 7 inch gekocht. Heb daar ongeveer een maand mee kunnen werken (spelen). Nu blijft hij bij het opstarten ‘hangen’ bij het opstarten (melding android).
    Recetten heeft geen zin. Weet iemand wat ik nu moet doen, om hem toch weer aan de praat te krijgen?

  55. Zoals eerder geschreven hier, is Qware rommel en kun je ‘m beter terug brengen en een echte tablet kopen, zoals de iPad, die werkt wel zonder problemen!

  56. Sinds maar een Qware Pro3 in bezit met standaard Android4.03 erop. Ik heb overigens nog de versie met 512MB geheugen (er wordt nu een versie van de Pro3 voor 99 euro verkocht met 1Gb geheugen). Ook bestaat er overigens nu een versie met een beter IPS scherm (kost wel paar tientjes extra) en soortgelijke versie ligt ook van een ander merk bij Kruidvat.

    pluspunten:
    - redelijk capacitive touchscreen voor het geld
    - draait vrij vlot mits je veel notificaties uitschakeld zoals facebook, twitter e.d. Ik heb beide er zelfs afgehaald omdat ik die echt gebruik op mn iPhone 3GS.
    - voor e-mail (gmail app), games (Angrybirds, Songpop, Wordfeud), nieuws apps (BBC,CNN,Nu.nl, Pulse news en sinds kort ook de officiele TED app) en internet (mits je Opera, Dolphin browser gebruikt) werkt prima!
    Helaas heeft Nu.nl geen support voor 7inch tablets dus alles is vrij klein. De nieuwe NOS nieuws app is helaas (nog) niet compatible. Maar er staat wel een andere onofficiele simpele NOS nieuws versie in de Play market die prima werkt op deze tablet.

    minpunten:
    - camera zit aan voorkant (schermkant)
    - volume knoppen zachter/harder zitten naar mijn idee precies andersom
    - Meeste apps uit Android Market (Play) werken prima behalve apps die GPS nodig hebben waar deze niet in deze tablet zit. Denk aan: Buienradar (HD), NS, 9292ov.
    - Internet browser lijkt wat traag, ook Mozilla Firefox apps werkt niet veel vlotter.
    - Soms moet je even de apps (gratis in google play) cachemate en advanced task killer draaien om de boel weer lekker vlot te maken. Sinds ik Facebook eraf heb gehaald werkt de tablet weer heerlijk vlot overigens. Komt denk ik door constant checken van notificaties.
    - Zet notificaties uit voor de meeste apps anders wordt ie vrij traag. Gmail kan wel prima blijven draaien.
    - Als je apps uit Play market download/update dan kan je even je tablet niet gebruiken (bij mijn 512MB versie althans) omdat hij dan blijkbaar niet genoeg geheugen heeft om iets anders te doen denk ik.
    - de WIFI verbinding is er heel soms niet als m opstart. Even herstarten is dan altijd de oplossing bij mij.

  57. @iPadGoofy de Qware tablet is een budget tablet en voor zijn geld is het een prima tablet en is dan ook niet te vergelijken met een iPad 2 of 3. Die is 3/4/5 keer zo duur dus dat is appels met peren vergelijken. En ja een iPad is vele malen beter maar is ook veel duurder. De Qware tablet is voor een hele andere doelgroep.

    Voor ouders die een leuke tablet aan hun kind willen geven en niet teveel willen uitgeven is de huidige Qware Pro 3 met 1Gb geheugen voor 99 euro een prima deal.

    Heb je meer te besteden dan is een Samsung galaxy tab voor iets meer dan 200 euro te koop (7inch). En daarna heb je de iPads & duurdere Asus en Samsung tablets met dubbele of quad cores a 350-550 euro.

  58. @Robin, jij noemt het appels met peren vergelijken, ik noem het prijs en kwaliteit vergelijken! ;-)
    Een tablet van 99 of 200 euro mag eigenlijk geen tablet genoemd worden en is zoals je zelf al zegt kinder speelgoed, meer niet!
    Wil je een echte tablet dan kom je uit bij de iPad die wel goed werkt en alles kan en ja dat kost nu eenmaal iets meer ;-)

  59. Video probleem op 7″

    Vrienden van ons hebben een 7″ Qware.
    Bij video’s kijken via youtube is er we geluid maar geen beeld.
    Ik weet dat dit weinig info is maar is dit of een soortgelijk probleen bekend?
    Zelf al diverse instellingen na gelopen maar niets kunnen vinden.

    Alvast bedankt voor uw hulp.

  60. Hoi.mijn dochter heeft giem op steren een tom tec tablet bij de bart smit gekocht.ik wilde hem op wifi aansluiten maar er komt steeds authenticatieprobleem te staan.ligt dit aan de tablet of aan de wifi verbinding thuis?en wat kan ik hier aan doen?

  61. ik heb een qware tab pro 3, eerst pro 2, toen liet ik hem vallen en zat er een grote barst in het scherm. Ben terug gegaan en kreeg een nieuwe (pro 3) nu gaat hij niet meer aan. ik heb hem al meerdere malen gereset en andere dingen geprobeerd. ook in mijn oplader zit waarschijnlijk een breuk waardoor je hem heel de tijd vast moet houden als hij oplaad, weet iemand wat ik moet doen? als ik terug ga voor de tweede keer naar de winkel krijg ik dan een nieuwe? het is al heel lang geleden dat ik dat de eerste keer deed dus misschien zeggen ze wel dat het mijn eigen schuld is. moet ik het proberen of weten jullie iets?

  62. ipadgoofy probeert iedereen hier een ipad aan te smeren! kijk maar hoeveel berichten hij heeft gepost met aan het eind: iets van ” weg rommel, koop ipad” of ”ipad is veel beter!”

    • Ik wil helemaal niks aansmeren, maar iedereen behouden voor die goedkope tablets waar je alleen maar problemen mee krijgt!
      Wij hebben vele tablets geprobeerd en daar komt de iPad dan wel steeds als beste uit!
      Wat iedereen koopt moet hij zelf weten, maar dan later niet gaan zeuren dat die goedkope tablets allemaal niet zo goed werken!
      Daarom het advies, wil je een goede kwaliteits tablet, koop dan een iPad.

      • Wat een onzin, er bestaat niet zoiets als de enige goede tablet.

        Dat hangt af van wat je te besteden hebt, hoe je denkt over vendor lock-in , wat je er mee wilt gaan doen, wat je voorkeur voor een leverancier is enz.

        Persoonlijk ben ik allergisch voor vendor lock-in dus voor mij nooit een Apple product, en vind ik Asus een goede leverancier met goede aftersales (wat ik belangrijk vind), ik zweer dus bij een Asus tablet. Maar je hoort mij niet zeggen, nooit zeggen, dat dat het enigste goede op de markt is. Zo zit ik nu zelf stiekum toch een beetje te kijken naar een NExus 7, “voor erbij”. Alleen nog even mijn ega overtuigen…….

        Iemand die alleen 1 ding kan adverteren is altijd verdacht, of dat nu gaat om tablets, auto’s of wat je ook maar kan verzinnen. Zo iemand ziet namelijk niet de nadelen die elk product heeft en wordt evangelist zonder enige diepgang.
        Ook mijn tablet heeft nadelen en ook een iPad.
        Perfectie bestaat niet.

  63. Er zit in eens een scheur in het beeld van mijn android tablet

  64. Ik heb deze tablet voor mijn zoon gekocht. Maar sinds een paar dagen gaat hij niet meer volledig aan. Je ziet wel het eerste witte scherm zeg maar en vervolgens gaat hij naar de volgende scherm waar in staat android en daar blijft hij op. Voor de rest gebeurd er niks. Ik heb hem al gereset maar dat mocht niet baten. Wie heeft er nog tips voordat ik terug ga naar de winkel?

  65. Ik heb een qware tablet 9.7 inch. Ik kan deze niet verbinden via USB aan mijn laptop. De laptop geeft dan aan “Het USB apparaat wordt niet herkend.

    • Als je windows 7 hebt download hij automatisch de bijbehorende stuurprogamma’s.
      Zoniet ga dan naar qware.nl of google en zoek naar “Je tablet naam” usb stuurprogramma. Hoop dat het lukt!

  66. Sinds vanochtend gaat mijn zoontje zijn Tablet Qware 10 inch niet meer aan, er is helemaal niets mee gebeurd, die 3 weken die we hem nu hebben netjes mee omgegaan.. Hopelijk kan intertoys iets voor me betekenen morgen..

  67. we hebben een toetsenbord voor de tablet , maar hoe doe ik dat, hij moet geactiveerd worden ofzo, kan iemand mij dit vertellen?
    bedankt alvast

  68. Voor iedereen die whatsapp wilt op zijn tablet ik heb btw pro3 7inch tablet:
    Ik ben gewoon naar de play store gegaan en heb hem daar gedownload zonder problemen. Hij werkt nu gewoon op mijn tablet. Mocht het niet werken dat dit:
    Ga op je computer naar dropbox.com en maak een account aan. Dan download je via internet de whatsapp.apk en sleep je die naar je dropbox map (cloud).
    Download de Dropbox app op je tablet en log in. Dan zie je de whatsapp.apk staan en druk daar op dan vraagt hij of je de app wilt installeren, druk ja en dan installeert whatsapp en dan doet hij het!

  69. Mijn vrouw en ik hebben ieder een iPad, stond op het punt deze bij Intertoys te kopen voor dochter van 8. Nu Sinterklaas actie, 99 euro met ook nog gratis toetsenbord erbij. Maar na bovenstaande rampzalige reacties zie ik er toch van af. Ik ken het wereldje weliswaar en vraag me af of hier niet het Kieskeurig-effect optreedt. Oftewel: Mensen met een probleem gaan googlen en komen hier terecht. Ze zien medestanders met zelfde soort probleem, je kan reageren zonder account, dus je krijgt een sneeuwbal effect aan negatieve reacties. Maar hoe objectief is het dan eigenlijk nog? Zijn er dan geen mensen met goede ervaringen? Vast wel, heel veel denk ik, maar die vinden de noodzaak niet om hier te schrijven. Ik weet dus hoe het werkt maar zie er toch van af. Want nee, lekker voelt het dan toch niet aan.

    • He John, wij hebben een Samsung 10.01 en een Samsung 7 ” voor het vrouwtje al vanaf vorig jaar oktober. Alles werkt perfect. En nu zijn deze apparaten 100 tot 150 euro goedkoper. Ik zou zeggen, kies voor de betere. sucses

    • John, je heb zelf ervaring met de iPad en weet dus hoe goed die werkt.
      Vergelijk de iPad niet met de goedkope rommel van Intertoys of Kruidvat, deze dingen zijn niet voor niks zo ‘goedkoop’!
      Helaas proberen al die goedkope merken met deze rommel een graantje mee te pikken van het succes met de iPad en daar trappen veel mensen dus in!
      Mensen die geen ervaring hebben met de iPad zullen zeggen dat die goedkope rommel goed werkt omdat ze helaas niet beter weten ;-)

    • Dag John,

      Ik heb voor beide dochtertjes van 2 en 5 twee Qware pro 3 tablets in gebruik en die gaan er niet echt zachtzinnig mee om.
      Meegenomen op vakantie naar Thailand en alles is probleemloos blijven functioneren.

      Het zijn niet de allersnelste tablets, maar daar is de prijs ook naar.
      Qware levert gewoon een prima basic tablet.

      Rob

  70. Heb een nieuwe tablet gekocht,had toestsenbord kapot.In de winkel geweest daar laten controleren.Bij controle heeft op advies van Q-Ware alle gegevens verwijdert.Thuis opnieuw ge installeerd op internet lukt maar ik kom niet in de emails hij accepteert de gtebruikersnaam niet en mijn wacht woord.Wat kan ik nu nog doen.Tablet 7 model Pro3 serinr 12031105817 merl Q-Ware gr J.hendriks

  71. Ik heb ook de Q ware besteld bij interytoys de eerste deed het toetsen bord helemaal niet , dus gebeld en terug gestuurd , de tweede wil helemaal niet opstarten , dus …………..ik ben er klaar mee met de Q ware en met intertoys
    Ik wil eigenlijk alleen maar wordfeuten dus vind een ipad dan wat te duur , wie geeft mij een goed advies over welke tablet ik kan kopen voor een redelijke prijs

  72. Ik heb ook echt pech. haalde eerst een Yarvik tablet bij de bel company kom ik thuis start hij de hele tijd automatisch weer opnieuw op ik weer terug daar hebben ze hem terug gezet naar fabrieks instelling en daar deed de wifi het dan ook. ik weer thuis doet hij weer het zelfde … start constant opnieuw op weer terug naar de winkel en mijn geld maar weer terug gevraagd ik naar de intertoys voor een andere kom ik thuis precies het zelfde laken en pak zodra ik wifi aan wil zetten vliegt hij uit oke ik weer terug naar de intertoys daar hebben ze hem aan de mobiel gelegd en daar deed hij het gewoon ik naar huis en met UPC gebeld om te kijken of het aan de wifi poort lag of zo… daar zeiden ze dat ik naar sitecom moest bellen .. ik naar sitecom gebeld inmidels alweer een dikke 20 euro armer…. maar goed daar vertelde iemand dat ik mijn wifi wachtwoord moest wijzigen, wat ik dus ook maar gedaan heb en alle poorten stonden open dus verder kon hij ook niks meer doen hij heeft me nog geholpen om ook deze tablet naar fabrieks instellingen om te zetten maar helaas vliegt hij nog steeds weer uit op het moment dat ik maar bij wifi inschakelen in de buurt kom… als hij eenmaal is opgestart doen alle andere dingen het wel maar zodra ik instellingen aanklik …….. met andere woorden HELP HELP HELP word er gek van!!!!!!

  73. Ik heb een tablet polaroid MIDC700 gisteren gekocht ,voor mij is dat alleen maar meer om als agenda te gebruiken .
    Nu ik heb hem op geladen maar na 20 min heeft hij an dat hij vol is ,maar nu dan staat hij aan en blijft ook niet zolang aan staan ,batterij vlug weer plat .
    Nu is mijn vraag mag ik dat langer laten opladen of best niet

    groeten Vero

  74. Mijn zoon heeft een Q-ware 7 inch pro tablet.( QW TB-1207).
    Nu kan hij spelletjes via internet niet spelen. tablet loopt vast of schakelt automatisch van internet af.
    Kan dit verholpen worden met sd kaart of zo.
    Of moet de tablet een keer ge- reset worden , naar begin instellingen.

  75. mijn zoon heeft de tablet QW TB1507BL (7 inch) (pro2), en die is vandaag uit het hoesje gevallen, nu is het scherm kapot, waar zou ik dat kunnen laten vervangen of is het scherm ergens te verkrijgen zodat ik hem zelf kan repareren?

    MvG henri.

    • ik heb ergens in een revieuw gelezen dat q-ware dit niet doet, daar de prijs zo laag is en de reparatie duurder uit zou vallen dan de waarde van de tablet… tja balen dan …

  76. ik had de tabby van q-ware pro2 7 inch. ook voor dochterlief gekocht in de aanbieding voor 80.- maar bij het installeren gaf ie al problemen, apps haperden, en het scherm reageerde soms pas na 6x tikken, de wifi viel uit als je verder de woonkamer in liep, dus voldeed niet aan onze verwachtingen, het viel ons ook op dat het doosje en de rest van de verpakking niet geseald, verzegelt was, terwijl dit vaak bij mobiels en tabletten wel het geval is, zou dit dan een teruggestuurde tablet zijn geweest? aldus de winkel niet, dit hoort zo?! ik mocht bij hoge uitzondering de tablet omruilen tegen een samsung galaxy tab 2, 7 inch….wat een wereld van verschil!!!! en de samsung is WEL verzegelt,!!

  77. Enig idee waar ik een oplader voor de tablet kan vinden?
    Mijn zoon heeft de huidige gesloopt. Heb een universele oplader geprobeerd maar dat werkt niet

  78. Wij hebben deze week 2 Qware Tablet PC Pro 2 voor de kids gekocht bij de BCC voor 39 euro
    nu een week verder en ze werken nog naar behoren ja laden gaat traag maar voor dat geld zijn het leuke speeltjes voor de vakantie.

    Alleen DivX / Avi afspelen wil niet echt lekker, op die van mijn zoon gaat dit prima maar op die van mijn dochter wil het niet echt. ze hebben de zelfde set-up weet iemand een goede DivX player die hier op werkt.

    Verder is het een leuk tabletje voor een top prijs (39 euro) internet via WiFi werkt oke. in bijde een 32 GB micro SD gedaan. op naar Frankrijk.

    Groet, Peter..

  79. Gister deed de tablet het nog gewoon….vanmiddag aan proberen te zetten zwart scherm…ik zie ‘android’ staan en dan krijg ik een zwart scherm…..Kan iemand me er mee helpen?

    Thx.

  80. wij hebben een qware tablet recent gekocht, er is een klein barstje in, geen idee hoe dat er in kwam want de beschermhoes zat er steeds rond, maar nu een tijdje later bleef de tablet hangen en nu doet hij niks meer. bij intertous zelf denken ze niet dat het iets te maken heeft met het barstje waar wat nu?

  81. mij. qware tablet is zo sloom en de batterij gaat heel snel leeg kan die sloom zijn omdat ik heel veel heb gedownload en die aan en uit knopje is in gedrukt ik heb garantie is het niet raar als ik hem terug breng om te maken alsjeblieft reageer hier op:-)

  82. ik heb twee tabled gekocht bij intertoois
    allen bij de tableds doen niks meer na twee maanden al
    nergen is een site te vinden waar ik de tableds ter reperatie kan aan bieden
    intertoois neemt ze niet terug en moet bij qware zijn
    nu ligen er al 6 maanden 2 tableds in de kast
    waaar en hoe kan ik die dingen naar toe sturen voor reparatie
    intertoois kon mij wel vertelen dat ze heel veel klagte hebben
    over de tableds. Help

  83. ik heb de qware tablet al 2 weken en hij doet het en daar mben ik tevreden mee alleen 1 probleem na 17 dagen dan wil ik hem aanzetten alleen dan wilt hij het niet unlocken en dat vind ik raar
    kan iemand me helpen asjebliefd de hulp heb ik gelijk nodig?!.
    gr.shivanie

  84. ik heb al 2 weken een qware tablet en hij doet het een paar weken maar dan na de laatste week
    dan wilt hij niet meer unlocken !.
    asjebliefd of astubliefd help me?
    gr.shivanie

  85. Ik heb gister een qware tablet gekocht bij iemand en die deed het ook gewoon prima, getest en al.
    Wil ik hem vanmorgen gebruiken doet die het alleen maar als die aan de lader zit. Zodra ik het snoer eruit haal valt de tab gelijk uit.

    Wat is hier aan te doen?!

  86. Wij hebben een tabby tablet gekocht voor ons zoontje. Het viel me op dat de aan/ uit knop niet goed werkte. Dwz de tablet ging niet gelijk aan. Je moest hem lang ingedrukt houden en het echt een paar keer proberen. Nu net (2 weken na aankoop) druk ik de aan/uit knop in en die zit nu vast. De tablet doet nu niets meer. Ik lees genoeg klachten. Ik snap dat je voor dit geld geen super kwaliteit mag verwachten maar voor 80 euro verwacht ik wel dat iets het naar behoren doet. Ga zo terug naar intertoys….

  87. Enkele dagen geleden de e reader qware ebr-7001 gekocht. Puur voor het downloaden van boeken, heb n.l. een tablet voor mijn andere zaken. Maar in de gebruiksaanwijzing staat niet hoe ik boeken kan downloaden kan iemand mij dat vertellen? Ik ben al wat ouder maar wil toch graag zelfstandig proberen hieruit te komen. Hoe kom ik op internet? Wifi aansluiting heb ik thuis. En is er een uitgebreide handleiding te vinden van deze e reader?

  88. Ik heb tweedehands een Tablet PC Pro 2 7 inch gekocht om te gebruiken in mijn klas. Helaas kan ik de tablet niet resetten. De ingevoerde account, van de vorige eigenaar, blijft steeds staan. Dit betekent dat ik geen apps kan downloaden. Via de Privacy; fabrieksinstellingen terugzetten blijft alles zoals het is. Wie kan mij helpen?

    Anneke

  89. Ik heb tweedehands een Tablet PC Pro 2 van Qware gekocht met een 7 inch scherm.
    De vorige eigenaar had een gmailaccount ingevoerd. Nu probeer ik al een paar dagen dat account, op verschillende manieren, te verwijderen maar tevergeefs. Via Privacy; fabrieksinstellingen alles verwijderen blijft alles, na opstarten weer staan. Gevolg is dat ik geen nieuwe apps kan downloaden omdat hij blijft verwijzen naar DAT account. Wie kan mij helpen? Is er een andere manier om een harde reset uit te voeren?

    Met dank, Anneke

  90. Oktober 2013 2 tablets aangeschaft voor sinterklaas voor onze dochters de Qware 10 inch tablet.
    Destijds kreeg je er van die hoesjes bij met toetsenbord.

    Wat een rotzooi kan echt niks anders zeggen.
    Hoesjes waren binnen een week al stuk.
    En nu de tablet van beide dochters stuk!
    Gister die van mn oudste aan/uit knop lam kreeg een nieuwe mee denk prima netjes!
    Vandaag ook die van mn jongste kapot! laadt niet meer op morgen maar weer naar Intertoys.
    Doei € 186 euro waar we hard voor hebben moeten sparen.

  91. Hoi
    Vandaag heb ik de tabby tablet qware deep space edition gekocht
    Hij valt om de have klap uit
    Heb al de slaap stand oo nooit gezet
    De spelketje blijft alleen maar hake wat een kutkoop zeg me zoontje was helemaal blij met niks !

  92. heb een qware tablet pr pro 3, maar nadat de kinderen iets van 10 app erop hebben gedownload blijft het nu hangen bij het tegen van andriod. heb alles geprobeert, reset knop achter, aan knop plus volume knop vast houden maar niks helpt.

    kan iemand me aub hiermee helpen

  93. heb een qware tablet pr pro 3, maar nadat de kinderen iets van 10 app erop hebben gedownload blijft het nu hangen bij het teken van andriod. heb alles geprobeert, reset knop achter, aan knop plus volume knop vast houden maar niks helpt.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Opmerking: Je emailadres wordt niet gepubliceerd of gedeeld.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.