Meerdere accounts op je iPad met iUsers [VIDEO]

1

Eén van de nadelen van de Apple iPad is het ontbreken van gebruikersprofielen. Wanneer je de iPad deelt met huisgenoten of familieleden, dan is het niet mogelijk om voor iedere gebruiker een account in te stellen. Tenzij je je iPad van een Jailbreak voorziet. Want dan kun je binnenkort iUsers uit de Cydia store downloaden. Met deze uitbreiding op iOS wordt een inlog knop toegevoegd aan het ‘lock screen’ van de iPad. Op die manier worden al je instellingen en voorkeuren persoonlijk opgeslagen.

Documenten, scores en browsergeschiedenis zullen niet langer gedeeld worden, maar gelden alleen nog voor die specifieke gebruiker. Hetzelfde zal in de toekomst moeten gelden voor muziek en video, maar zover is de software momenteel nog niet.

Waarschijnlijk volgt Apple dit soort ontwikkelingen op de voet. Het is al vaker voorgekomen dat Apple bepaalde illegale uitbreidingen op het iOS besturingssysteem uiteindelijk zelf opneemt in de nieuwe release.

Bron: BlogdoiPhone

Share.

Over de auteur

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is gadgetfreak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterl... Lees meer

1 reactie

Reageer