Anton (1983) is schrijver in hart en nieren. Na zijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heeft hij zich volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media en bloggen. Door de jaren heen heeft hij diverse webredacties versterkt en voor uiteenlopende platforms geschreven, waaronder Paradigit, Reshift Digital en het opinie- en actualiteitenprogramma EenVandaag. Anton is als freelance webredacteur en copywriter in te huren via dBird Webredactie en Copywriting.


Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmatig te vermijden met wandelen, wielrennen, wat lezen en mopperen op zowat alles wat op tv is.


Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is gadgetfreak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterlijk van de website. Hij werkt momenteel voor een online marketingbureau in Den Bosch.


Freelance tech journalist. Studeert aan de School voor Journalistiek. 1997. Meer over mij: www.rens-blom.com