Samsung TAB3 laad zeer slecht - TabletGuide.nl - Vraag en Antwoord

settingsAccountsettings

Samsung TAB3 laad zeer slecht

0 kudos
Ik heb mijn TAB 3 nu 5 maanden en nog steeds problemen met laden. Eerst lag het aan de adapter+usb kabel. Toen ik een nieuwe had gekregen, leek het beter te gaan. Maar dat was maar schijn!  Het laden van mijn TAB3 duurde veel langer dan 4 uur!

Gebruik momenteel de app Battery Doctor op de TAB3. Met deze app kan je je batterij verbruik prima zelf regelen en ook het laadproces positief beïnvloeden. Echter levert dit op de TAB3 geen positief resultaat, wel op mijn smartphone !

Momenteel is het probleem nog erger, want ik krijg de batterij niet meer opgeladen tot 100 % ! Ik vraag mij nu echt af waar het probleem aan licht. De batterij ? De lader ? Of het battery management van de TAB3 ?
Ben ook echt benieuwd of Samsung dit batterij issue wel kan oplossen!
gevraagd 3 dagen geleden door André

1 Antwoord

0 kudos
Je hebt ongetwijfeld al eens een soft reset, en als dat niet helpt, een volledige reset van je Samsung tablet geprobeerd?

http://www.tabletguide.nl/tip/hoe-reset-ik-mijn-android-tablet/

Als het maar niet goed blijft werken kun je een beroep doen op de garantie. Deze is in Nederland wettelijk geregeld en je moet gedurende minimaal 2 jaar een goed functionerend product hebben. Meer info:

http://www.tabletguide.nl/tablet-en-garantie-hoe-zit-het-precies/
beantwoord 3 dagen geleden door leonveraa Master (34,960 punten)
...