Inloggen RegistrerenTip ons Contact
Ontvang een mail zodra er belangrijk nieuws is over de Archos Arnova 10b G3
Verzend

Archos Arnova 10b G3 specificaties

Deze Archos Arnova 10b G3 is een goedkope 9,7-inch Android 4 tablet. Archos heeft al veel tablets gemaakt in de Arnova serie. We raden je aan om in de tablet vergelijker te kijken naar alle andere Arnova-modellen. Selecteer in de linker kolom op die pagina op het merk ‘Archos’.

Bekijk hier onze Archos Arnova 10b G3 review.

Beeldscherm

Let op: Het beeldscherm van deze Archos Arnova 10b G3-tablet is capacitief. Hierdoor reageert het snel en accuraat op je vingerbewegingen op het beeldscherm. Het 9,7-inch beeldscherm meet 9,7 inch en heeft een resolutie van 1026 bij 600 pixels. Het beeldscherm kan maximaal 2 vingers tegelijk herkennen. Zoomen met twee vingers in bijvoorbeeld de browser is dus mogelijk.

Hardware

Aan boord vind je een Rockchip RK2918 met een snelheid van 1 GHz. Dit is een single-core processor. Daarnaast is 1 GB RAM geheugen aanwezig op deze Arnova 10b G3

Wel weten we dat er een 4 GB en een 8 GB model zal verschijnen in Nederland. Er zal alleen een WiFi-versie op de markt komen.

Software

Deze Arnova tablet heeft Android 4, oftewel Ice Cream Sandwich, als besturingssysteem. De Android App Store, genaamd de Play Store, is niet geïnstalleerd op deze tablet. In plaats daarvan heeft Archos haar standaard applicatiebibliotheek AppsLib geïnstalleerd. Of je kunt gebruik maken van een andere alternatieve Play Store.

Camera’s

De tablet beschikt over een camera die de mogelijkheid heeft tot het opnemen van video’s met HD-ready (720p) kwaliteit. Dit betreft een frontcam van VGA-kwaliteit, dus verwacht hier niet al teveel van. De Archos Arnova 10b G3 beschikt niet over een camera aan de achterkant van de tablet.

Archos Arnova 10b G3 kopen

Indien beschikbaar in Europa, dan zie je de actuele prijzen en de beschikbaarheid van deze Archos Arnova 10 G3 tablet-pc in het kopje ‘prijzen’ in de navigatie bovenaan deze tablet-pagina.

Foto’s

Heb je nog vragen en/of klachten over de Archos Arnova 10b G3? Laat het dan weten in de reacties of schrijf je mening in een review.

9 reacties

 1. Wie/waar kan mij helpen aan de handleiding van de Arnova 10b g3???

 2. Weet iemand hoe ik toch ruzzle en draw something op deze tablet geinstaleerd krijg…

 3. Waardeloze service. 2 maal probleem doorgegeven via de mail met bevestiging dat je na 2 werkdagen antwoord krijgt. Niet gehad. Daarna 2 maal gebeld en ik zou wederom binnen 2 dagen teruggebeld worden met de oplossing. Ook niet gebeurt.

 4. Wie kan mij helpen aan een handleiding voor een Arnova 10b G3.

  Service Arnova zelf is hopeloos. Je kan bellen en mailen wat je wilt maar je krijgt gewoonweg geen reactie. Dat maakt deze tablet tot een prul want je moet alles zelf maar uitzoeken en dat lukt niet met alles.

  Ik raad iedereen aan om dit apparaat niet te kopen. Je haalt een hoop ellende en narigheid in huis omdat werkelijk niemand je kan helpen. Zoek het zelf maar uit schijnt het motto van Arnova te zijn

 5. Julie zochten de handleiding voor dit model. Op de link hier onder is die te vinden, stukje onderin. veel plezier met je product. (Ook in het Nederlands)

  http://www.conrad.nl/ce/nl/product/878880?WT.mc_id=Mail&insert=NB

  Met groet,

  Sjef van Kuijk

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.