Ziggo TV App op Xiron 10” tablet met Android 4.0 - TabletGuide.nl - Vraag en Antwoord TabletGuide.nl

Ziggo TV App op Xiron 10” tablet met Android 4.0

0 kudos
Ik heb de Ziggo TV app voor ANdroid gedownload op mijn Xiron tablet, maar als ik live tv wil kijken krijg ik als boodschap 'Ziggo tv gestopt'.

Op een andere Android tablet (geen Xiron) lukt het me wel, dus wat kan er mis zijn met mijn Xiron?
gevraagd Oct 9, 2012 door bob Starter (70 punten)

8 Antwoorden

0 kudos
De Ziggo TV app werkt alléén op tablets die niet geroot zijn. Dus dat kan het verschil zijn.

Gr. Rob
beantwoord Oct 9, 2012 door robjanssen Starter (20 punten)
0 kudos
Volgens de Rootchecker App die ik gedownload heb is mijn tablet niet geroot (ik heb ook nog nooit geprobeerd de tablet te rooten).

Misschien heb je nog een idee of is er iemand waar Ziggo TV streaming wel werkt op de Xiron?
beantwoord Oct 9, 2012 door bob Starter (70 punten)
0 kudos
Hoi, ik heb hetzelfde probleem, dezelfde xiron tablet. Ik heb de tablet al teruggesteld naar de fabrieksinstellingen maar dat heeft ook niet gewerkt. Dat is wel erg jammer. Dus als iemand nog een idee voor ons heeft .....

gr Norg
beantwoord Oct 9, 2012 door norg Starter (20 punten)
0 kudos
Ik heb ergens gelezen (maar waar ook weer?) dat je de app Superuser vanuit de Playstore zou moeten installeren en dan een vinkje zetten bij de box temp unroot.
Daarna zou de Ziggo TV App wel helemaal werken.

Maar ja, ik twijfel om dit te doen, omdat volgens mij de Xiron tablet niet geroot is en als het niet werkt dan kunnen er andere dingen misgaan en Superuser is niet zo maar weer te verwijderen.

Misschien een technisch iemand hier die daar wat meer over kan zeggen?
beantwoord Oct 11, 2012 door bob Starter (70 punten)
0 kudos
Superuser gaar volgens mij niet werken. Tablet is immers niet geroot. Ik heb hetzelfde probleem. Contact gehad met Ziggo. Hadden de app niet getest op de Xiron, dus konden niet precies vertellen wat het zou zijn. Waarschijnlijk zou het liggen aan het feit dat deze tablet openGL niet of niet voldoende ondersteund. Volgens een app "Android System" die ik heb geinstalleerd, zou OpenGL 2.0 ondersteund worden. Maar of dit niet de juiste versie is of dat niet de juiste hardware is gebruikt???. Ik weet het helaas ook niet.
beantwoord Oct 13, 2012 door matc Starter (60 punten)
0 kudos
Zag nu een update van de ziggo app voorbij komen. Nu wordt de app niet meer gestopt maar krijg de melding dat dit apparaat geroot zou zijn ??
Niks geroot, dus misschien nog ff geduld en dan lossen ze dit ook nog op ??
beantwoord Oct 15, 2012 door matc Starter (60 punten)
0 kudos
Ja alles lijkt erop te wijzen dat de Xiron niet geroot is, maar misschien toch ergens een indicator waardoor Ziggo denkt dat het tablet wel geroot is?
Het lijkt erop als je je het allemaal leest dat de installatie van superuser en dan 'temp unroot' geven bij alle andere tablets de enig juiste oplossing is.
Maar kun je dit uitproberen zonder daarna problemen met de tablet te krijgen?
beantwoord Oct 17, 2012 door bob Starter (70 punten)
0 kudos
ik heb superuser van play store geinstalleerd. Je kunt een vinkje zetten bij Temp unroot, maar dat houd hij niet vast. waarschijnlijk omdat ook superuser vind dat er niks te unrooten valt.
beantwoord Oct 17, 2012 door matc Starter (60 punten)
...