tablet vraagt na resetten om google account waarmee dit apparaat eerder mee gesynchroniseerd is, maar dat heb ik niet. - TabletGuide.nl - Vraag en Antwoord

tablet vraagt na resetten om google account waarmee dit apparaat eerder mee gesynchroniseerd is, maar dat heb ik niet.

0 kudos
Ik heb vorige week een medion P10505 gekocht bij de Aldi  en nadat ik hem had opgeladen kreeg ik de melding com.android.phone werkt niet, bij ok drukken kwam het steeds terug en daardoor kon ik de tablet niet gebruiken. Ik kreeg toen het idee dat het een teruggebrachte tablet was. Ik kreeg de melding niet weg en heb hem toen gereset naar de fabrieksinstellingen. Maar nu vraagt die om in te loggen met het Google-account dat eerder was gesynchroniseerd met dit apparaat. Nu weet ik zeker dat deze tablet is teruggebracht. Is er een manier dat ik dit kan verwijderen of aanpassen? Anders breng ik hem ook terug.
gevraagd Jan 30, 2017 door mirjam

1 Antwoord

0 kudos
Met ervaring met ipads,weet ik dat dit meestal niet kan,omdat het tegen diefstal is,en dan zou iedereen met een gestolen tablet het gewoon kunnen doorverkopen.

Om veel narigheid te verkomen zou ik gewoon terug gaan.

Meestal bij tablet bij de allereerste keer opstarten moet je vaak taal,land,account instellen. Als je dit niet gedaan hebt dan is het vast en zeker teruggebracht(als je gewoon aan kan doen en op het thuisscherm was)
beantwoord Feb 2, 2017 door YukiNL
...