Hoe zorg ik dat mijn google account weer optimaal werkt op mijn tablet en telefoon? - TabletGuide.nl - Vraag en Antwoord TabletGuide.nl

Hoe zorg ik dat mijn google account weer optimaal werkt op mijn tablet en telefoon?

0 kudos
Sinds begin deze maand (waarschijnlijk na de meest recente update) heb ik problemen met mijn tablet en telefoon, allebei van Samsung.
Elke keer krijg ik de melding dat ik mijn google account moet verifiëren of dat er actie op mijn account is vereist. Ik druk op de melding en krijg te zien dat ik niet kan inloggen omdat er een onjuist wachtwoord is getypt of mijn account is gewijzigd. Ik heb dan 2 opties: opnieuw proberen of annuleren.
Bij opnieuw proberen krijg ik het verzoek opnieuw mijn gmail en wachtwoord in te vullen en in te loggen. Wanneer ik dat doe, wordt alles afgebroken en gestopt, met een melding die mijn 2 keuzes geeft: rapporteren of op OK drukken. Het probleem is hiermee dus niet opgelost.
Ook wanneer ik op annuleren druk komt de melding steeds terug dat ik echt actie moet ondernemen.

In het begin bleef de melding staan en ondervond ik geen problemen bij dagelijks gebruik. Dit is nog steeds zo bij mijn telefoon (Samsung S4 mini). Helaas is dit een ander verhaal bij mijn tablet (Samsung Galaxy Tab 3). Elke keer wanneer ik internet opstart, een andere app wil openen of zelf in mijn agenda wil komen, komt er een pop-up van deze melding. Pas na een aantal keren op annuleren te hebben gedrukt, kan ik aan de slag. Voor heel even, want na een aantal minuten komt de melding weer terug.
Hoe kan ik dit oplossen?
gevraagd Dec 20, 2014 door Liana

3 Antwoorden

0 kudos
Tablet herstellen naar fabrieksinstellingen.
beantwoord Dec 21, 2014 door Paul
0 kudos
beantwoord Mar 20, 2017 door stgaming.net
0 kudos
beantwoord Mar 25, 2017 door www.wxzxx.net
...