Hoe kan het dat ik wel verbinding heb maar geen wifi? - TabletGuide.nl - Vraag en Antwoord

Hoe kan het dat ik wel verbinding heb maar geen wifi?

0 kudos
Hallo Allemaal

Ik heb al lange tijd een TB-110 altijd perfect gewerkt. Maar sinds kort loopt het mis met de internetverbinding.
Ik heb namelijk wel verbinding met het modem maar ik heb geen internet, hij zegt verbonden met maar het icoontje van internet wat normaal een blauwe kleur kreeg als hij echt verbinding had blijft nu ook grijs. Dus even samengevat ik heb wel verbinding maar geen internet. Hij zegt namelijk dat het een netwerkfout is...

Ik heb al verschillende dingen uitgeprobeerd om dit te verhelpen bijvoorbeeld zo dicht mogelijk bij het modem, opnieuw aanmelden, opnieuw opstarten, opnieuw de internetcode invullen maar niks werkt.

Hebben jullie een idee wat het zou kunnen zijn?

Groeten
gevraagd Nov 23, 2014 door Kayl

2 Antwoorden

0 kudos
Heb ik ook last van. De provider zegt dat het wrs.  gaat om veroudering van het toestel, maar dat klopt niet, want ik heb er alleen thuis last van. Mogelijk ligt het aan de router(s) is nu mijn idee.
beantwoord Nov 24, 2014 door anoniem
0 kudos
Aan je verhaal te horen lijkt het erop dat je tablet gewoon verbinding kan maken met de WiFi-router maar dat de WiFi-router geen verbinding heeft met het internet. Kun je met een ander apparaat wel via WiFi op het internet via deze router?

De volgende tablet tip is gemaakt om problemen met de internetverbinding op de tablet op te lossen. Wellicht dat er ook iets bij staat wat je modem weer aan de praat krijgt:

http://www.tabletguide.nl/tip/veelvoorkomende-problemen-het-verbinden-van-je-android-tablet-via-wifi
beantwoord Nov 25, 2014 door leonveraa Master (37,880 punten)
Ik heb dit probleem ook, wordt er moedeloos van. Mijn tablet zegt dat er verbinding is maar ik heb geen internet. Dit is alleen thuis, op mijn werk en elders geen probleem. Mijn telefoon en de apparaten van de rest van mijn gezin gaat thuis wel goed, die kunnen gewoon op internet via diezelfde router..
...