mijn tab 3 wil niet meer aan wat kan ik doen, heb iet gehoord dat je dat via je pc kunt doen - TabletGuide.nl - Vraag en Antwoord TabletGuide.nl

mijn tab 3 wil niet meer aan wat kan ik doen, heb iet gehoord dat je dat via je pc kunt doen

0 kudos
mijn samsung galaxy tab 3 wil niet meer aan wie kan me helpen, ik heb ook iets gehoord dat je je tab/telefoon kunt beheren via je telefoon. zou ik dan via mijn ps mijn tab weer aan kunnen krijgen?
gevraagd Nov 9, 2014 door francine

1 Antwoord

0 kudos
Je kunt het beste eerst een soft reset gebruiken. Wat moet je doen?

Zorg dat je de tablet eerst lang oplaadt met de originele lader. Het beste kun je dit een nachtje doen ofzo. Start daarna de tablet op door de aan-uit knop heel lang in te drukken (tot wel een halve minuut soms) terwijl de lader er nog aan zit. Vaak wil dit wel helpen.

Meer info over een soft reset:

http://www.tabletguide.nl/tip/hoe-reset-ik-mijn-android-tablet/

Indien dat niet helpt kun je proberen om de tablet eens aan de computer te hangen met de USB-kabel. Als hij iets doet dan kun je mogelijk nog wat bestanden van de tablet afhalen die je wil bewaren.

Probeer anders een hard reset, zoals in hetzelfde artikel is aangegeven. In tegenstelling tot een soft reset zal de hard reset wel al je gegevens van de tablet wissen.

Lukt dat ook niet dan is je tablet echt kapot. Hoe dan verder te gaan lees je in het stappenplan: wat moet ik doen als mijn tablet kapot is?

http://www.tabletguide.nl/tablet-tip/handleiding-mijn-tablet-kapot-wat-moet-ik-doen/
beantwoord Nov 11, 2014 door leonveraa Master (37,880 punten)
...