iconen meest bezochte websites verwijderen - TabletGuide.nl - Vraag en Antwoord TabletGuide.nl

iconen meest bezochte websites verwijderen

0 kudos
Als ik Internet start via het wereldbolletje krijg ik al die icoontjes van 'meest bezocht' te zien. Sommige staan er wel 3 keer. Op de PC staat er een kruisje in de rechterbovenhoek om ze te verwijderen maar op mijn tablef (Samsung) niet. Hoe krijg ik ze weg?
gevraagd Nov 9, 2014 door Mirre50

1 Antwoord

0 kudos
Ik kan niet herleiden welke iconen je bedoelt. Misschien bedoel je de iconen die Google je voorschotelt bij het openen van een nieuw tabblad in de Internet-app of de Chrome-app?

Dat is een moeilijke vraag die ik niet direct kan beantwoorden.

De iconen worden geserveerd door Google. Indien je ingelogd bent houdt Google bij welke pagina's je het meest bezocht hebt op al je apparaten waarbij je bent ingelogd met je Google-account.

Je kunt proberen je startpagina van een nieuw tabblad aan te passen. Als je deze wijzigt van Google in een andere startpagina dan zijn ze verdwenen. Echter, dan zal ook de startpagina van je Chromebrowser op je pc wijzigen, ben ik bang...
beantwoord Nov 14, 2014 door leonveraa Master (37,880 punten)
Dank je wel voor je reactie. Ik heb uiteindelijk bij de startpagina- instellingen de optie gevonden waarmee ik nu een leeg scherm, dat wil zeggen, met alleen de google zoekbalk, krijg.('standaardpagina' aangevinkt) Heeft wel een hoop zoekwerk gekost, maar ik ben er uit!
Wil je svp uitleggen hoe je dat voor elkaar hebt gekregen? Bedankt vast!
Het zou fijn zijn als je deze kennis zou delen, dus,
hoe heb je het gedaan?
...