Hoe schakel je app locker uit zonder dat je het wachtwoord weet - TabletGuide.nl - Vraag en Antwoord TabletGuide.nl

Hoe schakel je app locker uit zonder dat je het wachtwoord weet

+1 kudo
Mijn ouders hebben een tablet en de app locker staat ingeschakeld. Zij weten het wachtwoord niet en kunnen deze ook niet uitschakelen. Kan iemand mij helpen met het uitschakelen van app locker
gevraagd Oct 11, 2014 door bm

5 Antwoorden

0 kudos
Dat hangt er een beetje vanaf op welke manier een 'app locker' is ingesteld. Is dit een speciale app? Dan dien je bij de makers van die app te zijn. Zij zullen misschien een methode hebben om het wachtwoord te omzeilen, misschien met een e-mail account dat bij de app is ingesteld.

Het is ook mogelijk om (vanaf Android 4.3) beperkte gebruikersprofielen aan te maken op Android-tablets. Deze beperkte profielen kunnen ook de toegang tot apps beperken. Mogelijk is dit gebruikt? In dat geval moet het hoofdprofiel de beperkingen opheffen. Zie onder andere deze tablet tip:

http://www.tabletguide.nl/tip/gebruikersprofiel-aanmaken-android-tablet/

Indien je geen enkele toegang meer hebt tot de tablet heb je helaas geen keuze meer behalve een complete reset van je tablet. Kijk in de volgende Android Tablet Tip hoe je een hard reset uit kunt voeren zonder gebruik te maken van de software, bij het kopje 'manuele reset'.

http://www.tabletguide.nl/tip/hoe-reset-ik-mijn-android-tablet/
beantwoord Oct 13, 2014 door leonveraa Master (37,880 punten)
0 kudos
beantwoord Mar 16, 2017 door kinomagnit.net
0 kudos
beantwoord Mar 16, 2017 door l2ava.com
0 kudos
beantwoord Mar 22, 2017 door doskee.rhorse.ru
0 kudos
beantwoord Mar 25, 2017 door 246abc.com
...