Hoe kan ik films op mijn samsung tab downloaden en zonder wifi bekijken? - TabletGuide.nl - Vraag en Antwoord TabletGuide.nl

Hoe kan ik films op mijn samsung tab downloaden en zonder wifi bekijken?

+1 kudo
Ik wil mijn kinderen in het vliegtuig films laten kijken op mijn tablet. Hoe kan ik films downloaden?
gevraagd Oct 9, 2014 door anoniem

1 Antwoord

0 kudos
Veel legale bronnen voor het online bekijken van films bieden geen mogelijkheid om deze ook te downloaden op je tablet en offline te laten bekijken.

Je kunt kiezen voor de illegale weg en films downloaden via bijvoorbeeld torrents of via nieuwsgroepen. Downloaden zal via een andere computer moeten.

Het is ook mogelijk om een film van bijvoorbeeld een dvd om te zetten in een ander bestand op een Windows-computer of een Mac. Er zijn genoeg conversie-programma's gratis beschikbaar die dvd-tjes offline beschikbaar maken op je computer.

Als je dit gedaan hebt moet je de films van je computer op je tablet zien te krijgen. Lees in de Android Tablet Tips hoe dat kan, bij het kopje 'Android bestandsbeheer'.

http://www.tabletguide.nl/tips/android-tips/

Tevens dien je een Android videospeler app te downloaden die alle bestanden kan afspelen. Lees hier een test van de beste Android tablet videospeler apps (ook voor je Samsung Galaxy tablet):

http://www.tabletguide.nl/37553/test-3-alternatieve-videospeler-apps-voor-je-android-tablet/
beantwoord Oct 9, 2014 door leonveraa Master (37,880 punten)
...