Problemen met opstarten van tablet S Sony. - TabletGuide.nl - Vraag en Antwoord TabletGuide.nl

Problemen met opstarten van tablet S Sony.

+1 kudo

Hallo Allemaal,

Ik heb sinds een tijdje deze tablet. Heb er erg veel plezier mee, heb hem gekregen van mijn oma, die kreeg hem bij een abonnement en had deze verloot en ik won!

Sinds een paar dagen start hij niet meer op. Zodra ik hem aanzet, krijg ik van die streepjes in beeld die bewegen ( lastig uit te leggen, maar deze komen altijd in beeld voordat de tablet opstart ). Het probleem is, dat mijn tablet niet meer opstart.. Ik blijf deze streepjes in beeld krijgen en krijg maar geen beginscherm van mijn tablet. Ik heb geen idee hoe dit is ontstaan, er is verder niets gebeurt met mijn tablet.

Ik heb hem ook al gereset en alles geprobeerd, ook de batterij leeg laten lopen en gekeken of die vanuit daar goed zou opstarten, maar helaas... Ik blijf de vliegende streepjes in beeld krijgen..

Heeft iemand enig idee wat dit zou kunnen zijn of dit zelfde probleem meegemaakt ? Voordat ik naar een bedrijf zou gaan wilde ik kijken of ik het zelf kon oplossen. Heb tenslotte geen bewijs van aankoop of een bon.. Heb hem zou gekregen van mijn oma, zonder iets erbij..

Alvast heel erg bedankt!

Mvg, Marieke Bridel

gevraagd Apr 18, 2013 door mariekebridel Starter (15 punten)

7 Antwoorden

+1 kudo
beantwoord Apr 19, 2013 door leonveraa Master (37,880 punten)
het probleem is dat ik mijn scherm niet  zien krijg waardoor ik naar mijn menu kan. Krijg alleen het laadscherm te zien voor de tablet helemaal opstart.. Heb het wel met de resetknop geprobeerd maar blijf het laadscherm met de streepjes die bewegen zien.. pff.. maar iniedergeval bedankt voor je antwoord !
Heb je ook al de hard reset methode geprobeerd, niet vanuit de software of met de reset knop, maar met de volumeknoppen (verschillende methoden mogelijk).

Wat ook wel eens helpt is het indrukken van de reset knop voor langere tijd (bijv 30 seconden) voor een hard reset.

Mogelijk heb je tot nu toe alleen een normale (soft) reset geprobeerd.
0 kudos
beantwoord Mar 13, 2017 door cialis
0 kudos
beantwoord Mar 16, 2017 door www.xtaixin.com
0 kudos
beantwoord Mar 16, 2017 door ungr.tv
0 kudos
beantwoord Mar 18, 2017 door www.jiangmanchun.net
0 kudos
beantwoord Mar 20, 2017 door guke.wejj.cn
0 kudos
beantwoord Mar 22, 2017 door zhenklyb.ru
...