samsung galaxy tab pro blijft wifi scannen - TabletGuide.nl - Vraag en Antwoord TabletGuide.nl

samsung galaxy tab pro blijft wifi scannen

0 kudos
Ik heb sinds 2 maanden een Galaxy pro en sinds gisteren problemen met wifi. Ondanks dat ik verbinding heb, blijft de tablet om de 5 sec. scannen naar een wifi punt. Ligt echt aan de tablet en niet aan de wifi want we hebben geen problemen met telefoon of laptop. Alle opties voor wifi zoals automatisch scannen etc. al uitgeschakeld maar het probleem blijft.
Heeft iemand een idee waar dit aan kan liggen en hoe ik dit op kan lossen?
gevraagd Sep 3, 2014 door anoniem

1 Antwoord

0 kudos
Je kunt eens proberen om het WiFi-netwerk te vergeten op de tablet en je daarna opnieuw aan te melden. Soms wil dit wel eens helpen.

Druk lang op het WiFi netwerk en in de popup druk op 'Vergeten'. Daarna kun je, na het opnieuw scannen en vinden van het WiFi-netwerk, je opnieuw met je tablet aanmelden bij het draadloze internetnetwerk.

Voor meer informatie over problemen met de WiFi-verbinding en mogelijke oplossingen hiervoor verwijs ik je door naar deze Androidd Tablet Tip:

http://www.tabletguide.nl/tip/veelvoorkomende-problemen-het-verbinden-van-je-android-tablet-via-wifi
beantwoord Sep 10, 2014 door leonveraa Master (37,880 punten)
Heb jij hier ooit een oplossing voor gevonden? Sinds een paar weken doet mijn galaxy pro tab dat ook. Hij blijft maar scannen en intussen heb ik geen verbinding. Ik heb soms de neiging hem door het raam te gooien. Wat ik ook probeer, niks helpt. Help!!!
was bij mij een router probleem, stekker uit en in steken heeft geholpen.
...