hoe verwijder ik 'veilige modus' - TabletGuide.nl - Vraag en Antwoord TabletGuide.nl

hoe verwijder ik 'veilige modus'

0 kudos
ik heb een ASUS Memo Pad HD 7. Links onder in het scherm staat velige modus, zomaar en opeens.
Ik kan nu bijv. niet meer op FB komen, of sommige app's openen.
Help.....
gevraagd Jul 7, 2014 door Emmie

3 Antwoorden

0 kudos
Een Android tablet (of Andoid telefoon) kan in de veilige modus, in het Engels safe mode, schieten als het opstarten van de Android software problemen vertoont.

Dit kan bijvoorbeeld doordat een door jouw geïnstalleerde app de problemen veroorzaakt. Maar het kan ook zo zijn dat er een fout zit in de software zelf.

De veilige modus zal er voor zorgen dat alleen de systeemkritieke apps worden opgestart. Alle apps die je bijvoorbeeld zelf geïnstalleerd hebt, inclusief alle bijbehorende widgets, worden in de safe mode niet getoond.

Er zijn verschillende manieren om uit de veilige modus te komen. Dit zijn er enkele:

1) Start op met een soft reset. Dat kun je doen door, wanneer de tablet aan staat, de aan/uit-knop heel lang ingedrukt te houden. Na een tijdje schakelt de tablet uit. Zorg ervoor dat je de aan/uit-knop nog steeds ingedrukt houdt. Daarna start de tablet weer opnieuw op. Een soft reset zal geen data, apps, documenten of instellingen wissen van je tablet.
2) Indien mogelijk: verwijder de accu van je tablet en stop deze er weer opnieuw in. Helaas is dit bijna nooit mogelijk bij een Android-tablet...
3) Start de tablet opnieuw op. Druk tijdens het opstarten de volume omhoog-knop in. Soms kom je hiermee in een opstartmenu waar je kunt kiezen voor het normaal opstarten of het opstarten in veilige modus.

Ik hoop dat een van deze 3 opties ervoor gezorgd hebben dat je tablet uit de veilige modus gehaald wordt en weer normaal wordt opgestart.
beantwoord Jul 8, 2014 door leonveraa Master (37,880 punten)
Trouwens: soms werkt het ook om tijdens het opstarten de volume omhoog- en de volume omlaag-knop tegelijk in te drukken. Dus niet alleen de volume omhoog-knop.

Deze optie werkt niet bij mij, maar volgens anderen werkt hij wel!

Weet iemand een andere mogelijkheid om uit de veilige modus te komen? Laat het dan weten in een antwoord hieronder!
Het werkt niet cut mens dat je bent
0 kudos
Ja ik ook het is niet zo luek maar morgen is het weer weg
beantwoord Dec 22, 2014 door Benjamin
0 kudos
Dat heb ik ook
beantwoord Feb 20, 2015 door Melissa
Wat heb je daar tegen gedaan?
...