Hoe krijg ik een ikoon van Gmail op mijn buroblad? - TabletGuide.nl - Vraag en Antwoord TabletGuide.nl

Hoe krijg ik een ikoon van Gmail op mijn buroblad?

0 kudos
Wil vanaf het buro-blad direct Gmail kunnen starten bv. met een ikoon van gmail. Hoe krijg ik dat?
gevraagd Mar 22, 2014 door Wil

2 Antwoorden

0 kudos
Start je gmail op en verklein je scherm zodat je je Bureaublad ook ziet. Pak met je muis het URL (https://....) op en sleep het naar je Bureaublad.
Sluit je gmail en ga met je muis naar dat icoon en klik daar met je rechter muis op, kies kopieren naar.... bureaublad. Verwijder de eerst en benoem eventueel de tweede Gmail icoon.
Gedaan met Explorer van Windows 8.1.
beantwoord Mar 23, 2014 door Gerrit
Het gaat over mijn iPad.....
dank u voor de hulp fijne dag
0 kudos
De opmerking van Gerrit is correct, alleen dan voor een Windows-computer of tablet. Je gaat, via zijn omschrijving, direct naar de browser met Gmail.

Je wil mogelijk het Gmail-icoon op je startscherm van je tablet plaatsen met Android of iOS? Dat kan door een snelkoppeling naar de app te maken.

Ga naar de lijst met apps en druk lang met je vinger op het Gmail-icoon. Na verloop van tijd gaat deze veranderen en zie je ineens het startscherm met onder je vinger nog steeds de Gmail-app. Houd deze goed vast. Je kunt nu het Gmail icoon slepen naar de gewenste locatie en daar loslaten. Vanaf dan staat een directe koppeling naar de app direct op je bureaublad van je tablet!

Een uitgebreide omschrijving voor de iPad en voor Android-tablets lees je respectievelijk in deze twee tablet tips.

http://www.tabletguide.nl/tip/apps-en-snelkoppelingen-op-het-ipad-startscherm-verplaatsen-en-verwijderen/

http://www.tabletguide.nl/tip/apps-snelkoppelingen-en-widgets-toevoegen-aan-verplaatsen-en-verwijderen-van-je-android-homescreen/
beantwoord Mar 23, 2014 door Leon
...