Internet op tablet - TabletGuide.nl - Vraag en Antwoord TabletGuide.nl

Internet op tablet

0 kudos
Waarschijnlijk een ontzettend stomme vraag maar ik heb er dan ook 0 verstand van.
Ik heb gisteren een tablet gekocht, de viewpad 7.
Daar heb ik thuis mee kunnen internet via ons draadloos netwerk.
Nu heb ik een telefoon, een samsung diva, met een vodafone abonnement met onbeperkt internet.
Ik heb een tweede simkaartje besteld en mij laten vertellen dat als ik die in mijn tablet stop ik daar ook altijd mee op Internet kan.
Mijn vraag is.. hoe stel ik dat in? Hoe stel ik dat in met mijn samsung diva en hoe stel ik dat in op mijn tablet? Ik hoop dat iemand mij kan helpen!!!!
gevraagd Oct 19, 2011 door rozanneh Starter (10 punten)

2 Antwoorden

0 kudos
Het lijkt me stug dat je van Vodafone 2 sims krijgt met één abonnement. Er is altijd maar 1 sim aangesloten op een abonnement. Je kunt dus niet met twee sims op één abonnement tegelijk. Heb je op de tweede sim een ander abo?
beantwoord Oct 19, 2011 door leonveraa Master (37,880 punten)
0 kudos
Voor zover ik weet is een duo-sim abonnement wel mogelijk. Je moet er alleen rekening mee houden dat er maar één SIM tegelijk aangemeld kan zijn. Dat betekent dat je je telefoon niet meer kunt gebruiken, zodra je tablet zich aanmeldt op het netwerk. En andersom, natuurlijk. Als je tablet zich aangemeld is, zal Vodafone de telefoontjes doorsturen naar je tablet. Die kan daar niet mee overweg, dus zul je op dat moment telefonisch onbereikbaar zijn. Als je je tablet uitschakelt en je telefoon opnieuw connectie laat maken met het netwerk, dan ben je weer bereikbaar.
beantwoord Oct 21, 2011 door edwinvanderpalen Master (10,365 punten)
...