App werkt niet op Samsung Galaxy Tab - TabletGuide.nl - Vraag en Antwoord

App werkt niet op Samsung Galaxy Tab

0 kudos
Nog een vraag voor mijn Samsung Galaxy tablet. Soms werkt een app niet goed. Bijvoorbeeld Internet opent en loopt daarna telkens vast. Soms heeft mijn krant dat ook. En laatst was het ook al bij Rabobank app. Doe ik iets verkeerd?
gevraagd Oct 30, 2013 door bart

1 Antwoord

0 kudos
Als een app geforceerd wordt gesloten of crasht binnen Android is dit vaak een probleem van de app en niet van de tablet zelf of de Android software.

Het kan zijn dat dit vaker na elkaar gebeurt. Dat is zeer vervelend.

Als een app vaak crashed is het raadzaam om deze geforceerd te stoppen. Ga naar Instellingen > Applicatiebeheer en zoek de app (meestal te vinden bij alle actieve apps). Klik op de app. Nu kun je de app geforceerd laten stoppen. Vaak verhelpt dit het probleem en kun je de app weer zonder problemen opstarten.

Soms kun je ook cache verwijderen. Dit kun je zonder problemen doen zonder dat belangrijke data of documenten verwijderd worden.

Als dat niet helpt kun je alsnog naar de app manager gaan van die app (zoals hierboven is omschreven) en alle gegevens verwijderen. Helaas gooi je hiermee wel alle persoonlijke gegevens en instellingen van de app (zoals accounts) weg. Daarna kun je de app weer gebruiken alsof je de tablet voor het eerst geïnstalleerd hebt.

Ter controle: check altijd in de Play Store of je de meest recente versie van de app hebt. Ga in de Play Store naar mijn apps en kijk of er updates zijn van apps die je moet bijwerken.
beantwoord Oct 30, 2013 door leonveraa Master (37,880 punten)
...