Tablet van xi-electronics blijft hangen bij opstarten - TabletGuide.nl - Vraag en Antwoord TabletGuide.nl

Tablet van xi-electronics blijft hangen bij opstarten

+3 kudos
Bij inschrijven op een cursus van NHA heb ik een Xi-electronics tablet ontvangen. Na 2 dagen blijft deze bij het opstarten hangen op het scherm 'ANDROID'
Een reset knop (opening) heb ik er niet op gevonden.
een hard reset lukt ook niet daar ik er niet in geraak om naar de instellingen te kunnen.
Is er een andere mogelijkheid?
gevraagd Sep 14, 2013 door mllmbrg Starter (65 punten)

16 Antwoorden

+1 kudo
Hallo,

Als ik u was zou ik naar de fabrikant gaan; zij hebben vaak een toetsencombinatie. Als dit niet werkt is het verstandig om hem op reparatie te sturen. Doe dit wel binnen de garantietermijn want dan worden bijna alle onvoorziene kosten nog gedekt!

Met vriendelijke groet,

Jeffrey
beantwoord Sep 14, 2013 door jeffrey98 Junior (295 punten)
0 kudos
Dank je wel, Zal contact opnemen met hen
beantwoord Sep 15, 2013 door mllmbrg Starter (65 punten)
+1 kudo
Meestal is het een kwestie van de aan/uit knop lang
vast te houden.
beantwoord Sep 15, 2013 door Rudie Klein
0 kudos
DAt heb ik ook al een paar keer gedaan en dan gaat hij tot aan het scherm 'Android' en daarna terug uit, en terug aan....;
beantwoord Sep 15, 2013 door mllmbrg Starter (65 punten)
+1 kudo
Heb hetzelfde probleem, ook met de tablet, die ik bij de cursus heb gekregen, een Xi-electronics (7 inch) Blijft maar Ändroid aangeven en verder niets.  Heb vele toetscombinanties al geprobeerd. Mocht je de oplossing hebben, laat het me dan ook even aub.

Bij voorbaat dank
beantwoord Sep 28, 2013 door Private Pilot
+1 kudo
Ik heb uiteindelijk contact opgenomen met Electronics (mail achteraan in het boekje). Zij hebben mij ook sommige toetsencombinaties voorgesteld maar niets hielp.
Uk heb hem dan op eigen kosten moeten terugsturen naar Hun adres in Amsterdam, anderhalve week geleden en sindsdien wacht ik op antwoord. Ze hebben er wel bij vermeld dat de reparatie 2 à 3 weken kon duren!
beantwoord Sep 29, 2013 door anoniem
Ik heb ook deze tablet gekregen bij een cursus en de eerste paar keer deed hij het goed. Maar nu na 4x is mijn beeld raar. Heel wit en ik zie bijna niets! Maar op eigen kosten terug sturen terwijl nha hem cadeau geeft? Misschien contact opnemen met nha? Blijkbaar zijn er meerdere die problemen hebben met deze tablet. Echt jammer
Ik heb hetzelfde probleem, ik krijg na een aantal keren goed te kunnen opstarten nu alleen nog maar een wit scherm, waarop je bijna niets ziet. Je kunt er niets mee.
Wat nu?
De mijne was na twee dagen al stuk. Uiteindelijk kreeg ik na drie maanden(!!!) een nieuwe toegestuurd. Succes dus.
0 kudos
Zelfde probleem, na drie dagen een wit scherm,
wat een flutding
beantwoord Oct 16, 2013 door anoniem
0 kudos
Ook mijn NHA tablet heeft na 1 week de geest gegeven. Die van mijn vriendin doet het gelukkig nog wel.
beantwoord Oct 17, 2013 door Erwin
Ik heb het zelfde probleem maar trek mij daar totaaaaal niks van aan!
+1 kudo
ook ik heb deze tablet via nha ontvangen. helaas ook hier enkel problemen. de 'touch' werkt niet naar behoren aan de zijkanten van het scherm en nu heeft hij ook nog de geest gegeven door geen processes meer uit te voeren. kan ook geen instellingen aanpassen ... heel jammer dat er reclame wordt gemaakt over een tablet en dat je uiteindelijk er niks mee aan kan
beantwoord Nov 10, 2013 door siggy
Ik heb eerst contact gehad met electronics per mail, mensen zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben een paar oplossingen voorgesteld (die ik trouwens al op internet had gevonden en uitgeprobeerd) en toen dit niet werkte heb ik hun de tablet teruggestuurd. Ik heb ondertussen een volledige nieuwe ontvangen en deze werkt tot nu toe naar behoren!
Ik raad je dan ook aan van gewoon contact op te nemen met hen per mail.
Twee maanden na aanvang v.d. cursus eindelijk de tablet binnen. Denk dat ik 'm straks uit het raam flikker. De NHA weet wel wat ze weggeeft. Touchscreen van schuurpapier. Apparaat doet alleen waar het zelf in in heeft.
Ook pas na diverse contacten de tablet binnen, hij is mega traag en merk ontbreekt op tablet. Kan met moeite 1 app tegelijkertijd binnen halen, anders valt wifi verbinding weer weg( die is mega sterk door extra router!)

En sinds vanmorgen blijft alles zwart, kan niet meer opstarten!
De cursus timemanagment had beter cursus mindfulness kunnen zijn.
0 kudos
Ik heb ook een nieuwe gekregen. Gewoon opsturen dus. Dit kunnen  ze niet repareren. Merkte alleen dat bij de eerste er geen merk op stond en de 2e wel?

Hij werkt wel goed maar is heel traag. Ik heb daar een oplossing voor gevraagd, maar heb nog geen duidelijk antwoord.
beantwoord Feb 5, 2014 door Selena
Selena, mogelijk kan deze tablet tip je tablet iets sneller maken: http://www.tabletguide.nl/27435/tips-maak-je-android-tablet-sneller/
...