Empire ElectroniX tablet 7 voor 75 euro bij Veronica Magazine - TabletGuide.nl - Vraag en Antwoord TabletGuide.nl

Empire ElectroniX tablet 7 voor 75 euro bij Veronica Magazine

0 kudos
Heeft iemand ervaring met dit merk, is het wat
Specificaties

•Nieuwste, dunste en lichtste 7 inch tablet;
•Android 4.0 (4.0.3) met Google play;
•HD scherm;
•Ingebouwde foto/video camera;
•2 jaar volledige garantie.

•Tablet is slechts 8.6 mm, dit is dunner dan de iPad;
•Wi-Fi;
•Compatible met alle video en foto bestanden;
•Alleen bij Veronica Magazine! Dit formaat is nog niet verkrijgbaar in de winkel;
•Totale waarde € 169,90. Inclusief luxe leren beschermhoes!
•Geheugen 4Gb; uit te breiden tot 32Gb met micro SD kaart;
•Meedraaien van scherm (G sensor);
•CPU: 1.2 Ghz;
•USB laadpunt, ideaal voor onderweg (auto lader) of op je werk (USB lader van de PC);
•Microfoon (Voice recording);
•MP3 functie.
gevraagd Sep 7, 2012 door schre032 Starter (10 punten)
bewerkt Jan 21, 2013 door edwinvanderpalen

21 Antwoorden

0 kudos
Zag hem in een winkel staan voor ongeveer 120 euro incl. BTW
beantwoord Sep 14, 2012 door sat87 Starter (20 punten)
0 kudos
Ik ben eigenlijk ook heel benieuwd naar dit model. Weet iemand of het geluid goed is?!
beantwoord Sep 29, 2012 door angies79 Starter (20 punten)
Ik zou het niet doen, constant vastlopen
redelijk aleen te dun man 1 keer falle stuk fet kut had m net 2 weeken
0 kudos
Hij is nog niet in de winkel en zeker niet voor 120 euro
beantwoord Oct 5, 2012 door ger Starter (20 punten)
Nu zelfs voor €59. Wat een dramatisch apparaatje .
0 kudos
Ik heb de tablet gehad, zie review op tweakers.
beantwoord Oct 11, 2012 door visser63 Starter (20 punten)
totaal telurgesteld met dit apparate
0 kudos
Bekijk hier alle tablets: http://www.tabletguide.nl/tablets-vergelijken/. Helaas is de Veronicagids tablet (nog) niet opgenomen in deze lijst.
beantwoord Oct 15, 2012 door leonveraa Master (37,880 punten)
0 kudos
In de telegraaf gezien: Empire Electronix Tablet D709; te koop 79,95...de beschrijving is zoals hierboven. Het klinkt goed maar is het ook goed?
beantwoord Nov 11, 2012 door mamamia Starter (40 punten)
niet 1 cent waard
0 kudos
In de telegraaf staat wel: Nieuwste OS Android 4.1 Jelly Bean.
8.6 mm dun
ingebouwde foto en videocamera
Cpu 1.2ghz met 512 mb DDR geheugen

De rest is hetzelfde aan de bovenstaande vraag
beantwoord Nov 11, 2012 door mamamia Starter (40 punten)
0 kudos
Ik heb afgelopen zaterdag met empire electronis service gechat. Wat mij bevreemde is dat dit tablet niet op de website van Empire Electronics staat. De dame kon mijn vragen niet beantwoorden. En vroeg mijn e-mail of n.a.w. gegevens zodat ze zo spoedig mogelijk contact of mailen konden. Ik heb haar mijn e-mail adres gegeven en ik vroeg mij de handleiding/beschrijving van het tablet D709 wat de telegraaf aanbiedtte mailen, zodat ik dan kan vergelijken met andere tablets of ik dit misschien wil. Heb tot op heden nog steeds geen mailtje gezien..
beantwoord Nov 15, 2012 door black-rose Starter (20 punten)
Niet doen, loopt constant vast
empire electronic service bestaat niet omdat ze kan geen
antwoord geven - niets waard
klopt wat je zegt kan nergens oplossing krijgen ook niet bij Veronica die hebben de senten binnen dus daag klote ding weggegooid ding en Veronica uit de boot en in de
 boot
0 kudos
nou ik vind het rond uit een grote misleiding van alle belofte die ze doen want nl er is Geen aansluiting van internet mogelijk al;s je Geen draadloos net werk heb !!! nou als ze dat dan wel bij de aanbieding zetten dan zou een heleboel Ellende niet zo eindigen ,Want ik kan nl helemaal niks met dat klote Tablet ???? want Zigg,omde Grote provider ondersteunt geen enkele Tablet dus u bent ge waar,schuwd ,ja enkel App,le ,Hah,aha ja,ja wat blijkt weer de duurdere versie is enkel aan te melden op internet nou dat kan de gewone man dus Niet betalen dus wat hebben we aan dit klote ding  >???? juist helemaal niks en die meis die aan de balie zit van Empire ?? die weet nog minder dan ik zelf dus ook Niks ,hah,aah de werkman trapt weer in de mooi,e praatjes van de aan bieder he !! 1 e ik had al 2 maanden m,n hoge veronica bode betaald en had nog steeds niks in huis ,dus bellen nog bellen en intussen 2 m,nd verder maar het ergste is dat je zoals bij mij dan na 4 mail,s nooit iets terug hoort ??? dus zoek het zelf lekker uit !!! wat een mentaliteit zeg dat ze dan nog durven te zeggen bel je provider maar nou dat heb ik dan ook gedaan Ziggo ,en wat denk je 35 ,cent euro he !! per minuut en die kloot jes kerel hield me ook echt nog 40 min aan de lijn voor nada niks ,sorry is het enige wat hij zei ,ik kan Niks voor je doen !! hallo wie gaat dat allemaal betelen en waar gaat Dat geld naar toe >> ?? ik ben er echt zo klaar mee ik ga dan ook naar kassa en opgelicht want ik ben nu 3 weken verder en alleen maar een hoop geld kwijt en niks op mn tablet !! wat een afgang ook voor Veronica ja die hebben al maanden dr geld binnen dus wat kan hun het schelen ,hoe lang pikken we dit soort dingen nog ??? is er dan niemand die de handdoek in de ring gooit ,nou ik wel dus !!!!! wie doet er mee ?? meld je aan ,en we gaan er met zn allen voor ,rechtvaardigheid !!!! gr corrie
beantwoord Nov 15, 2012 door corrieschot Starter (20 punten)
Het inderdaad een "klote ding"ook ik moest maar bellen met ziggo,ik ben niet gek.
het ligt gewoon aan de tablet ,het is blijkbaar niet voor niets een weggevertje
Het nivo van je nederlands verklaart ook waarom de tablet je zo tegenvalt....

Je kunt boos worden wat je wilt maar de specs staan duidelijk aangegeven. Dat je niet weet wat dit inhoud is een heel ander verhaal. Dat ziggo niet werkt heeft wederom niets met de tablet te maken maar toch echt met ziggo welke de app niet beschikbaar maakt. De werkman zou toch is voor zichzelf wat informatie moeten inwinnen voordat tot aanschaf overgegaan wordt, bespaart je een hoop dure telefoontjes.

De enige afgang voor Veronica is om u als aboneehouder te hebben en dat dankzij internet nu de hele wereld weet

Hoelang pikken we dit nog, consumenten welke met het minste geringste de rest van de wereld de schuld geeft terwijl dit voorkomen had kunnen worden met informatie inwinnen?
U verwijt  mij taalgebruik die niet gebruik.
Als goed had gelezen ,had U gezien dat het een reactie was van ene Jan 30
Ik heb mij speciaal even geregistreerd om op jouw reactie te kunnen reageren.
Jij moet wel een van de domste mensen op het internet zijn. Hoe naïef kun je zijn. Jouw soort mensen verwacht altijd dat alles door de marketing afdeling van bedrijven voorgekauwd wordt. Er blijven altijd dingen die je zelf zult moeten uitzoeken en die je niet hoort als er iets aan je verkocht wordt. Dat moet je zelf eerst uitzoeken of vragen.
Je hebt het in je bericht over de gewone man, maar jouw schriftelijk nederlands is werkelijk om te janken. Ik zeg niet dat ik foutloos kan typen, maar dit slaat echt alles. Heb je het bericht zelf wel doorgelezen?
Vervolgens de verantwoordelijkheid bij je internetprovider neerleggen? Echt? Die hebben er helemaal niks mee te maken. Elke idioot weet dat internet providers geen service verlenen op WiFi.
Je zult vierkant uitgelachen worden bij Kassa en bij Opgelicht. "Ik heb een tablet gekocht en ik weet niet hoe ik hem op mijn draadloos internet kan gebruiken en niemand wil mij helpen. Wat is de wereld toch stom!".
Ga zelf eens opzoek en leg niet altijd je volledige verantwoordelijkheid bij een ander.
ik heb ook een empire tablet ontvangen bij mijn Veronica magazine ik heb ook ziggo als provider ik ben door hun prima geholpen en heb wel degelijk wifi dankzij ziggo op mijn tablet.
Ik ook heb het nu 4maanden doet het prima nergens last van ook ik heb ziggo krijg er alles op
Goed zo Corrie ... :-)MOLODETC SUPER
Heb al bijna 1 jaar zo'n empire d709, geen centje pijn met dat ding, gebruik hem binnenshuis en buitenshuis, muziek is niet echt luid natuurlijk, hangen geen woofers in, maar op externe versterker perfect geluidje niks mis mee. Vastloper nog nooit gehad en dingetje word dagelijks gebruikt.
0 kudos
Als je de M712 bedoelt... Ik heb hem nu 1 dag en alleen problemen mee:
1. De tablet stopt na ongeveer 1 uur met werken, dan loopt hij vast en doet helemaal niets meer. Dit heeft niets te maken met een lege batterij, want die is nog gewoon opgeladen.
2. Na een nieuwe start (maakt niet uit of dit is na het vastlopen of na een gewone aan en uitzetten) zijn alle datum en tijdinstellingen terug bij 0 en moet alles weer opnieuw ingesteld worden, elke keer dus. Pas daarna werkt de tablet weer, want apps geven dan de melding, dat de tijd en datum niet klopt.
3. Als de tablet in de slaapstand was item dito, alle datum en tijdinstellingen blijven hangen op het moment dat de tablet in de slaapstand ging, en alles moet wederom opnieuw ingesteld worden.
beantwoord Nov 18, 2012 door brigittefreyer Starter (30 punten)
...