Inloggen RegistrerenTip ons Contact Nieuwsbrief Over ons
TabletGuide.nl

Yarvik TAB374 Luna

De Yarvik TAB374EUK Luna 8″ tablet (8717534018266) is de 8-inch versie uit de Luna tablet-serie. Deze Yarvik tablet is wederom een goedkope tablet met minimale specificaties. Alles over deze TAB374 van Yarvik lees je op deze pagina. Ook vind je hier foto’s en een link naar de prijzen en accessoires van deze tablet-pc.

Andere tablets in de Yarvik Luna-serie:

Yarvik Luna TAB274 (7″)
Yarvik Luna TAB474 (10″)

Design

De Yarvik TAB374EUK Luna 8″ tablet is een zwarte tablet-pc met een formaat van ongeveer 21 bij 16 centimter. De tablet is ruim 11 millimeter dik waardoor hij niet de dunste tablet is die je momenteel kunt kopen. De behuizing is gefabriceerd van zwart kunststof. De bovenkant van de tablet aan de achterzijde heeft een wat aparte hoek waar de camera (2,0 megapixel) in gehuisvest is.

Beeldscherm

Het touchscreen van de Yarvik TAB374 EUK Luna meet 8 inch en heeft een lage resolutie: 800 x 600 pixels, wat overeenkomt met een beeldverhouding van 4:3. Het beeldscherm van deze Yarvik tablet is capacitief en is compatibel met multitouch gestures.

Yarvik Luna TAB374 hardware

Om de prijs laag te houden heeft Yarvik weer bezuinigd op de hardware. Zo heb je slechts de beschikking over 4 GB opslag capaciteit. Houdt rekening met het feit dat het Android systeem zelf  zeker een gigabyte aan opslag zal gebruiken. In de praktijk heb je hierdoor minder geheugen tot je beschikking. Als je een microSD-kaart koopt dan kun je zelf het geheugen uitbreiden tot een maximum van 36 GB in totaal.

In de tablet bevindt zich een 1 GHz processor en 512 MB RAM werkgeheugen. Met een USB-poort, die zowel als slave als host gebruikt kan worden, kun je de tablet aansluiten op externe apparatuur. Verder heb je de mogelijkheid om de TAB374 te verbinden met een netwerk via de WiFi-verbinding (802.11b/g/n).

Yarvik TAB374EUK kopen

In de loop van de zomer, wellicht begin herfst, zal de Yarvik TAB374 te koop zijn in de Nederlandse winkels. Let op TabletGuide.nl. We zullen een melding doen wanneer je deze tablet voor het eerst kunt kopen.

Luna TAB374 foto’s

Yarvik Luna TAB374EUK review

Op dit moment is nog geen review beschikbaar van de Yarvik TAB374 uit de Luna-serie. Als we de tablet kunnen testen dan zal een uitgebreide review verschijnen in de review-sectie.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.